hello sunshine

Jätte snart är de dags för Trysil resan. Har packat väskan och den är full som bara den. Och så skriver man med Pajen som säger att han har packat i mer saker än mej men har mer plats kvar i sin väska. What?? Hur gör människan? Måste ha en större väska. Han ska i alla fall få packa min väska när vi ska hem från Trysil, det är ett som är säkert de.

Träffade Mathias idag. Trevligt men kallt. Jag är ju naturbegåvning på att sammanfatta. Haha! Typiskt att de är dyrare att smsa från Norge. Rackarns!

Men den här veckan ska jag och mina polare göra Norge osäkert. Se upp i backen bara!
 

B'Day

Var tvungen att ta kort på presenten som borde få ett pris, eller i alla fall e nominering för att ha världens mest överambitiösa inslagning. Lägg märke till att det inte finns något papper på den, bara snöre(!).
En bild på mina systrar oxå, dom får skylla sej själva att dom ser så bra ut framför kameran. Haha!

    

Var väldigt trevligt när alla hörde av sej idag. Speciellt trevligt var det när den tappra delen av min klass som inte är sjuk (än!) ringde och grattade från Malins baksäte. Man fick ju till och med höra hennes nya bas, ojoj. Haha! Men Johan ska ju jämt sticka ut.
"Halvvägs till 40 nu!"
Eh, Johan du är gamlare än mej.Haha!


tell me


"Det här är en sång om ingenting så att alla brats kan hoppa omkring
Är på klubben, dricker skumpa
Alla brudar tar på min rumpa

Och i baren shotar vi Jäger för att visa vem som äger"

(så klockren text att man skrattar på sej!)

och

Runaway Love

(fiin låt!)

mitt ztv tittande har gett utdelning! Yeah!

teen line

Dagens dilemma:
Tumvantar eller Fingervantar
(jag följer Emilies råd!)

I morse vaknade jag upp och kom på mej själv med att jag hade drömt om mat. Var jag hungrig igår när jag gick och la mej eller vadå?
Drömde om sånt där gott baugette bröd med tomat på som vi åt varje morgon när vi var i Barcelona och om chakladtårta. Mmm.!
Fick lite längtan till Barcelona sådär i början på dagen i alla fall. Tänk att sitta på hamnen och känna solen skina i ansiktet och se alla båtar ligga vid kajen. Härligt!

Har börjat tänka lite på vad man ska ta med sej till Trysil nu, frågan nu är mer vad man ska ha allt i. Det får ju inte bli för stort. Det får nog bli morgondagens uppgift. Man ska ju inte överanstränga sej när man har en orsak till att låta bli, mitt nya motto. Haha!
Emilie och Anton har oxå blivit förkylda nu, så jag lär inte vara ensam förkylding på resan, känns ju lite betryggande i alla fall, hehe!

I natt vid två något så är det exakt 19 år sedan lilla jag kom till världen. Känns ju helt mysko, 19 år! Var tog dom vägen! Känns mer som 12. Så i morgon tänker jag bara ha 12 ljus på tårtan, vägrar bli så gammal som 19. Nä, skojar bara. 19 är nog en bra ålder trots allt.



easy tonight

Japp, jag blev ju sjuk jag. Typiskt!
När mina vänner hade planerat drinkkväll och att dom skulle fira mej igår och så går jag och får feber och blir förkyld, jag är ju riktigt kass på att planera. Hoppas ni hade kul igår i alla fall!

Idag har vair den slappaste dagen på ett helt år eller något sånt. Jag har ju inte orkat göra något alls. Så min dag har jag tillbringat med att sova, se på tv och lyssnat på p3. Sen har jag ju hållit modet uppe med lite sms sällskap. Alltid trevligt!



be still, my love

Har varit och fikat och "analyserat" med Emilie nu i eftermiddag. Det var nyttigt och bra. Vissa saker behöver komma ut, och jag blir inte sur. Det är såna saker som man ska berätta som kompisar. Jag är bara glad att hon sa det hon sa. Nu är jag medveten om det. Vet inte om det kommer att gå att ändra på så jätte snabbt men jag ska försöka, jag lovar min vän!

När jag kom hem från stan så la jag mej på sängen för att vila en kvart eller så innan träningen. Men när det väl var dags att bege sej så va jag helt matt, fattar de inte. Kände på mej att jag skulle bli sjuk eller något så stannade hemma. Halvsov i kanske en halvtimme sen så tvingade jag mej själv att lämna min sköna säng för att gå och duscha o se så har jag blivit pigg igen. Jag är ju helt mysko, kan bli helt jätte trött sådär bara. Hm..
Eller bara lat, va vet jag?! Haha!

Ska städa mitt rum lite, fixa ny musik på mobilen och kolla in vilka lektioner vi har i morgon nu i alla fall. Göra lite nytta.

And you say,"Be still, my love
Open up your heart
Let the light shine in"
Don't you understand?
I already have a plan
I'm waiting for my real life to begin

rehab

Om en vecka åker jag till Trysil. Snö, skidor och trevligt sällskap.

Vaknade upp i morse me värsta träningsvärken i magen. Och igår gjorde jag bara typ 25 situps, Pinsamt!
Borde verkligen träna magen lite mer, har slackat efter på den fronten nu ett tag.

Jo, jag fortsätter ju med min inte-sova så mycket kampanj nu. Men ikväll, då ska jag fan i mej gå och lägga mej vid 10 eller något. Ska ju orka med det vanliga schemat i skolan med fysik o skit. Usch!

Har en spännande vecka framför mej med 19-årsdag och Trysil resa. Skulle ju va typiskt för mej att bli sjuk nu eller något. Så ska hälla i mej c-vitaminer o hoppas på det bästa! Haha!

>> Klockan är nu 22.25 och jag har misslyckats med at somna tidigt. Fan!Haha! Men de e mysigt i alla fall.

if you've got the money

Oh! Igår var det en vecka tills jag fyller år. Idag blir det alltså..hm..6 dagar kvar. Tiden går fort när man har kul.

Igår hann jag med att både bada och se på hockey. Somnade sen typ framför tvn, ny tradition jag har startat med. Borde verkligen gå och lägga mej tidigare så jag blir utvilad. För efter förra helgen så har jag inte riktigt sovit så mycket, sov ju hela onsdagen typ men den räknas inte.Hehe! Så idag är min officiella slappis-dag.
Tränade förut så är lite lagom seg nu alltså.

 Jo, jag har kommit lite längre på mina balklännings planer nu. Äntligen! Har köpt tyg och grejer så snart har jag min fiina klänning framför mej. Hoppas att den går att göra så fin som jag tänker mej den bara.

Jo, såg på Snygg,sexig och singel för någon dag sen. Eller The Sweetest Thing som den heter på engelska (mycket finare titel). Kom på att jag är precis som Cameron Diaz är i den filmen. Alltså inte precis, men Josefin fattar vad jag menar. Borde verkligen jobba på det. Och jag gör faktiskt de. Men hittills har jag ju inte tänkt på det men nu, nu blir det andra bullar!

Imorgon blir det match mot hansa och sen rallyfart in till stan för att se lite av ibks match. Ska försöka ha kvar min roll som målgörare den här matchen med, har ju gått rätt så bra hittills i alla fall. Haha!

Come on, take a step towards me
So you can figure me out
I've been hoping and praying for a single way
To show you what I'm all about

hush

Va en härlig träning ikväll! Kände att man levde lite i alla fall.Hehe!


Reflektion om roller (bieffekt från psykologin)
Jag har tänkt lite på det här me att ha roller. För det har man ju hela tiden, utan att egentligen tänka på det. I skolan har man en viss roll och man förväntas att hålla sig till den och hemma har man en roll.
Jag har börjat att tänka på det eftersom att jag undrar vad som händer då man växer ifrån sin roll.
För man får ju sin roll av en anledning, man kanske är den personen som är i en sån roll när man får den. Men om man förändras då? Måste man stanna kvar och låtsas vara någon annan då?
Är det därför som vissa skiljer sig, för att de har växt ifrån de roller de hade när de träffades. Borde man inte kunna anpassa sig?
Att vakna upp en dag och upptäcka att man inte längre är samma person som man var för ett halvår sedan kan ju inte vara det lättaste. Men det finns ju antagligen en anledning till att man har förändrats. Man har kanske anpassat sig eller lärt sig mer. Det är ju oftast något positivt!
Alla förändras ju hela tiden, men att får bort den där rollen är lite svårare. Det borde vara lätt, eftersom att vi alla ändras hela tiden med olika intryck och lärdomar men gruppen som man har den här speciella rollen i har ibland ett rätt så konservativt sätt att se på allting. Men blir fast där man var för ett halvår sedan, även om man inte passar in där.
Man borde inte behöva låtsas vara någon man inte är, inte bland sina vänner. Det är vad jag tycker.
Skit i roller och var den du är. Det är den personen som räknas, ingen annan.

ängel

damn i wish i was a lesbian

..jo Hello Saferide säger det så bra!

Har precis sett klart på Änglarnas Stad med Ellinor. Ojoj, den filmen är bra den.
Och nu har Ellinor bränt en löööv skiva till mej. Menar det är ju bara en dag på året som man kan säga aånt rakt ut.Haha!

Jo, önskar alla mina vänner en härlig alla hjärtans dag (även om det har uppfunnits för att göra gubbar i USA rika)

dick in a box

Nu är jag hemma igen! Efter 4 otroliga dagar i Sthlm.
Sitter nu i min sprillans nya KIK-dress o funderar på att aldrig ta av mej den, så rackarns skön. Mjukis e va som gäller gott folk, allt annat e lögn.

Att äntligen vara med på PT var roligare än jag hade trott. Men sova fick man inte göra mkt nej. Men för att man sover så lite på natten så somnar man lite varstans på dagarna istället. Jag har i helgen sovit i konserthuset, i tjejernas omkläningsrum (?!), i en korridor och i en buss. Vet inte om det är att rekomendera riktigt.
Härlig helg med massor med 4Hare i alla fall. Nya vänner han man mött, alltid trevligt! Hehe!

Sen var det ju två dagar i Sthlm med Religionklassen. Jag har träffat zenbuddister, asatroende och scientologer. Scientologerna var lite av en besvikelse, trodde att dom skulle vara mer mysko och så, men icke. Favoriterna var ju absolut zenbuddisterna. Meditera mer gott folk!

hjärta









Det bästa var ju nästan när jag lärde Josse muggtricket och vi störde hela McDonalds. Haha! Har man kul så märker man inte att man låter mycket eller stör folk. Och surgubbar vet inget om konst (muggtricket!).Haha!

Men Anna glöm inte: "Det är ödet!"    Haha!!

Nä, får uppdatatera mer snart. Blandar ihop allt pga så lite sömn o att de har vart så mkt på en gång.

Mer snöänglar till folket!

(Alla <3-dag idag. Funderade på att sova mej igenom dagen så jag inte skulle få några men, men får väl stå ut. Haha!)


let me sleep

Jag är helt borta i huvet. Vill bara sova, och klockan är bara..eh...inte så mycket än.
Jag behöver ännu plugga, har planerat pt hela kvällen eller de andra i mitt lag har planerat. Jag tycker att det är rätt så svårt att vara med och planera eftersom att jag inte har varit med om pt förut. Så känner lite som att jag bara hänger med liksom.
Så på lördag morgon bär det av till Sthlm. Frågade min far för en stund sen om han kunde skjutsa..han svarade typ med en fnysning. Jag kände mej lite lättade då, inte för att jag inte vill att han ska skjutsa men om han inte skjutsar så slipper jag åka. Och vill jag verkligen dit?
Det är en så bra fråga att jag ska klura lite på det.

Varje dag jag kommer hem så slänger jag mej ner framför datorn. Inte för att jag har någon speciell att skriva till eller för att jag måste plugga något speciellt. Nä, jag väntar!
Hur fånigt är inte det?!
Ska sluta. Svårt men jag kan det! Hoppet lever ju kvar även om jag inte tänker på det.
Men tidsbristen då? Ska inte tänka så...

Cornelia ringde förut och hade krissamtal med mej. Mycket snackande och jag hoppas att hon blev glad över mina råd. Jag tror att de var de rätta att ge i alla fall.

I morgon ska jag ha diskussion i skolan (har inte pluggat!), packa till Sthlm x2 och hjälpa cornelia lite. Jag vill bara sova just nu. Känner att helgen kommer att bli så rackarns lång, och inte på ett bra sätt.
Men känner jag att det inte håller så har jag ju min mobil. Så kan jag nå någon trevlig person.
Önskar bara att jag kunde nå den personen jag vill.
Men visst ja, inte tänka så...

can I wish for a miracle?


famous last words

gillar










Kom precis till insikt. Det är en vecka (!) till alla hjärtans dag.
Usch, vill verkligen inte.
Har man ingen så vill man inte ha en högtid som påminner en om det.
Vem kom på något så dumt?
Säkert en person som alltid haft någon vid sin sida eller någon helt korkad amerikan, typ George W Bush, skulle inte förvåna mej. Fast i och för sej så är han en rätt så krigsinspirerad person så att han kom på en dag som skulle ägnas åt kärlek är ju lite otroligt kanske.
Fast han kanske tänkte så här, att om man hade en dag på året som man skulle vara kärleksfull på så skulle han slippa det resten av året och kunna kriga bäst han ville.
Nu vet jag ju att det inte var han som kom på alla hjärtans dag men det känns lite betryggande att tänka på det så. Då var det liksom dumt, för hur mycket vett har han i sin skalle liksom?!

Jag håller nu på och skriver min religion läxa. det går segt. Hoppade över träningen och Leos kalas för det. Och nu så har jag fastnat vid den fjärde frågan. Men kan nog fortsätta snart.



You sit there in your heartache
Waiting on some beautiful boy to
To save you from your old ways

bitter sweet symphony

Här sitter jag nu..tänkte skriva på min religion läxa. Tänkte igår att; de kommer att gå fort de.
Fast nu har jag tänkt lite längre. Och det kommer att ta flera år minst! Ska svara på sånna lätta frågor som: Vad är liv?
Varför finns det rasism och vad ska man göra åt det?
Vad är andlighet?


Oj, oj! Jag skulle kunna skriva hur långt som helst om det. Så borde verkligen börja nu.

Men ska lyssna på p3 och fundera ut alla svar.

Just nu:
Lasse Lindh - Varje Litet Steg

Känns hemskt att missa Leos födelsedag men ska ta igen det jag lovar.


Back to work i guess!

they say we're young but we don't know

Jo, idag har man praktiskt taget sovit på lektionstid. De tycker vi om!

Har köpt mössan jag har sneglat på ett tag nu. Den är grön och jätte fin. Ska använda den jämt! (okej, inte jämt kanske. Hehe)

Har vart en ganska trist dag annars, har liksom inget klokt att blogga om tyvärr. Fast brukar jag de? Nä!

Hade tråkigt på vägen hem i alla fall så tog några bilder.

         


Jo, jag har saknat min Smyg-Punkis idag! Jätte mycket. Jag hade på mej Ellinors mjukisdress bara för dagen och så var inte Punkis där. Jag fick gå runt själv och se ut som att jag precis hade vaknat. Det var jätte-jätte skönt att ha den på sej men kände mej en smula mobbad . Haha! Kanske inte så pass men jag ville ha min Josefin med mej i alla fall. Miss you sweetie!
Förlåt att jag väckte dej i morse, inte meningen.


Never knowing
Shocking but we're nothing
We're just moments
We're clever but we're clueless
We're just human
Amusing but confusing
Were trying but where is this all leading
Never Know


my life cut into pieces

two wrongs gonna make it right



Idag var första dagen med Religion B. Jag har fått reda på att jag ska vara en medlem av Hare Krishna på fredag, och Josse ska vara Taliban. Yeah!
Och på Lördag bär det av till pt i sthlm, sen på måndag ska vi va där med skolan med. Mycket Sthlm på en gång men de e kul.

Var och tränade förut, i leran. Det var härligt och skönt. Visst, är det jobbigt emellanåt men det jämnar ut sej efteråt. Då är man så grymt nöjd med sej själv.

I morgon är det träningsfri dag, så ska slappa. Ska nog åka in till stan och kolla lite på Team Sportia efter skolan i morrn då. Inför Trysil liksom.



put yourself out there

under the influence


vy










Igår var en lång dag. Först var det blöjpaketering med FG/KIK i stan. Vi klarade av den magiska 2000 gränsen innan jag var tvungen och gå men då hade de andra hälften kvar.
Matchen mot Endre var en måste-vinna match. Och jag har något av en hat-relation till golvet, jag fastnar typ och är man van med Klintes halk-golv så är det inte lätt.
Vi Lyckades i alla fall ta ledningen rätt så snabbt sen så rullade det på. Hela laget skötte sig fint och vi vann med 9-3. Jag gjorde minst 2 mål och en assist. Yess!
Sen var vi några som såg på 90:sarnas match mot Follingbo eller vad det var för något lag de mötte. Pojkarna förlorade tyvärr.

Sen fick jag skjuts till Öster där jag käkade Happy Meal själv tills Sofie kom in till stan och kunde umgås lite med mej. Sen begav vi oss bort till Sofies och Kristofers lägenhet där vi gjorde oss i ordning.
Sen vart de party.
Kul kväll.

             You know that I woluld now, if only I could

"Jag vet vad ni håller på med, jag är nykter" (ramlaomkull)


Idag är en typisk James Morrison och Jack Johnson dag.
Och nu väntar bowling och IBK-bandy.

all out of love

Dagens dilemma:
Kärlek eller Vänskap
(jag valde Vänskap)

Har nu sagt hej då till psykologi B och på måndag är det dags för religion B. Kommer att sakna dom här fyra veckorna.
Men som en vis man sa till mej idag: "Man måste sluta på topp"


dilemma

Dagens dilemma:
Älska eller Älskas

I morgon är sista dagen med psykologi, hur ska jag klara mej utan Mattias konstiga/smarta/inspirerande tal varje dag?
Det är ett mysterium. Men vi ska nog klara oss ur det allihopa som har psykologi, vi måste gå vidare med livet.

På lördag är det match mot Endre i stan och sen utgång med vännerna.
Längtar!