Färga min värld

Klev på gotlandsbåten i morse vid 7 för att fara tillbaka över vattnet till storstaden och morgondagens tenta i fjärranalys. 
Så efter en resande morgon så tänker jag tillbringa resterande dagen uppkrupen i sängen och läsa in mej lite på det material jag har till tentan. Men det känns så konstigt den här gången?! Känns som att det material vi har inte är tillräckligt, det jag läser känns liksom självklart. Och jag vet ju att jag inte kan allt så var är resten av det jag ska lära mej tills i morrn?! Jag blir ju orolig. Får försöka göra mitt bästa, googla massor kanske?

Min sista dag som 23 åring idag också. Känns lite vemodigt, jag gillar 23, siffran och åldern. Men 24 känns i och för sig lika kul som 23 om inte lite bättre. Ja, bara tiden kan säga hur det kommer bli att vara 24. 

Kommit på en sak jag önskar mej, har haft så svårt att komma på saker i år. Det jag egentligen önskar mej är liksom föör dyrt så det får jag spara till själv. Men kom på en sak, men såklart finns det en hake. Det finns inte att köpa än, kommer ut i mars. Så det sket sig, men jag tänker köpa med mej en eller några stycken av dessa när de kommer ut. För de gör mej så glad, jag som älskar färg!
Nu ska jag lämna sängen och bege mej ut i diset som ligger över stockholm idag. Ska gå till Konsum och köpa hem lite mat så jag kan göra fattiga riddare sen, var riktigt länge sedan! Mums!

en vecka kvar av 23

Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

Maskinen – Liv och död

För om jag tar i för löst, har jag förlorat allt i morgon bitti.

|Lyssnar på musik och hittar fina låtar med fin text|

my sacrificeMin helg var inte den bästa.
Först kom det fram att jag skulle va kvar i Sthlm ensam, men skulle få upp mitt efterlängtade garn i allafall.
Sen kom aldrig mitt garn och i söndags tappade jag bort mina nycklar. Det kommer bli dyrt!


Tjejkvällen i fredags lyfte i och för sig upp helgen rätt bra så det kanske jämnar ut sig ändå?!