You don't wanna be a boy, you wanna be a man. Beat it!

Nu ska jag åka o träna i A7 hallen med Emelie!

Det är dags att tänka efter, och jag vill inte följa med. Det har regnat hela sommarn, och jag känner med det.

Jahapp, jag fattar inte varför jag har en blogg egentligen. Behöver jag lite bekräftelse måntro?
Finns så många som har så bra bloggar. Vissa lägger ju ner hur mycket tid som helst på sånt. Hur orkar dom?
Jag orkar knappt skriva två bokstäver här innan jag vill sova istället, typ.
.
.
Min dator vill inte fatta att jag vill ha mellanrum neråt ibland, att jag vill byta rad liksom. Så det slutar med att blogginläggen är en enda röra utan mellanrum. Någon som vet hur man tämjer datorn så att den fattar vad jag vill? Beror detta på att det är en mac?
.
.
Därav punkterna här.
.
.
.
I morgon ska jag kanske träna fotboll i Garda. Fick reda på att det var träning idag när jag träffade Carro från laget i affären. Jag fick hennes nummer oxå, men råkade missa att spara det på ngt vänster. Jag fattar inte hur!! Men ialla fall så kommer jag inte ihåg hur dags träningen var så vet inte om det blir träning i morrn. Sorry Carro!
.
.
Jag vill ha en fin rymlig lägenhet (helst själv oxå, så man kan inreda som man vill, men man får väl stå ut med att M har åsikter oxå, haha). Förstår inte hur vi kan bo så här litet. Att vi klarar av det, vi är ju super coola!
.
.
Nej, slut pladdrat. Eftersom jag inte har photshop så får vem som helst som har tråkigt gärna designa min blogg. Jag kan betala med en kaka och lite saft. Deal?!

piano catFörlåt för att detta har blivit en video-tipsar blogg men fick ett tips om en katt som spelar piano. Den måste ni kolla in!
Jag ska lära Pisse, pronto!

Be mine Justin

Hur söt är inte den här killen då?

Han är bara 16 år!
Jag önskar jag oxå var så gammal.I Love Him.
Se bara på den här videon.
Hade jag varit yngre så hade jag haft en stor kändis-crush på honom kan jag lugnt säga. Eller en liten crush har jag nu oxå, det skall vi inte sticka under stol med. Haha.
M, kan inte du börja sjunga lite?
Tihihi

You make it real to me

Min sista kväll i Stockholm. I morgon kväll är jag tillbaka på ön.
Kvällen skall tillbringas själv i ellinors lägenhet/källare. Ska försöka hitta något kul att se på så att jag inte bara sitter här och tittar in i väggen.
Jag misstänker att luftmadrassen som jag har sovit på under veckan är för mjuk, för jag har fått ont i axlarna. Vilket i sin tur gör att jag bara vill ligga nerbäddad hela tiden.

see me from the stars

Idag kom jag ett steg närmare att komma på vad jag skall plugga i framtiden (i höst?).
Geografi!
Läser man geografi så lär man sig hur jorden ser ut på ytan, sen är det ungefär ett år som man får välja mellan massor med valbara kurser, då jag i mitt fall skall välja något med inriktning klimat.
Det här känns bra. Jag skall ta kontakt med en syokonsulent oxå så att jag vet att jag är inne på rätt spår.
Den här bruden alltså!
Hon har ju varit ihop med typ alla Grrr-ingar i Hollywood. Vad är hemligheten?
John Mayer, Brad Pitt och nu Gerard Butler (M du ska ännu se PS I love you så fattar du vad jag tjatar om).
BTW så vill jag ut och resa. Desperat! Åka iväg ett tag bara. Hade varit så skönt.

this is what it looks like from over here

Hey people!
Idag har man skrivit arbete med gruppen, klipp till sej lite, ätit lite nachos framför 90210, somnat framför 80-tals high school film och sedan vaknat upp och packat lite inför hemfärden på fredag.
Blev lite trött på M eftersom han inte kan ta reda på saker hemma på ön, man måste göra allt själv! Tröttnar lite faktiskt. Men men... det är som det är.
I morgon skall vi skriva färdigt arbetet är det tänkt. Jag skall ännu läsa en artikel på ca 30 sidor till i morgon, men ska inte vara i skolan förrän typ 13 så jag tänkte att jag hinner och kommer vara effektivare i morgon. Nu finns det så mycket annat man vill och känner för att göra (sova!).
Funderar lite på bloggen, om jag skall ha kvar den. Jag skriver ju inte så ofta men när jag skriver så känner jag att jag mer skriver för min skull. Så kanske borde ha kvar den ändå.

I don't remember you looking any better, but then again I don't remember you

Hej hej.
Jag skriver för sällan, jag vet!
Men vad ska man skriva egentligen? Det är mitt problem.
Idag var jag i skolan 13.30-16.00 och arbetade med vårt grupparbete. Diskuterade lite och skrev lite sådär. Ni vet "skolgrejer".
Sen mötte jag Ellinor på Fridhemsplan och därifrån åkte vi till Kista gallerian. Vi åt och hittade lite smått och gott i affärerna. Ellinor hittade ett par super-snygga skor på Monki. Dom skall jag absolut låna någon gång i framtiden.
Efter detta ringde min telefon lite och jag pratade med M. Sen gick vi och handlade och kom ut ur affären med bara frukt och glass i kassen. Detta förvaltade vi rätt väl eftersom vi åkte hem och såg ett avsnitt Greek och åt upp glassen ganska fort. Med massor med hallon till såklart!
Nu är det snart dags för sängen (madrassen på golvet i mitt fall). I morgon väntar en dag med skola från 9 och sen vid 15 ska jag bort till Ellinors skola där hon skall piffa till mitt hår lite. Det behövs tycker jag.

Memories

Idag har jag varit ute i solen och gått, pluggat lite, sett några avsnitt av Vampire diaries. Ska nu dra mej mot duschen för att fräscha till mej lite. Ikväll ska vi fira Emelie!

The 411

Nu har jag flyttat till Ellinor i Abrahamsberg, så att ni har lite koll på var jag håller hus liksom.
Jag skall egentligen plugga in mej på min fråga till gruppdiskussion i morgon men jag har fastnat lite, och eftersom jag börjar 12 i morgon så tarj ag det då. Det är okej va? Bra, då säger vi så.

Jag kan inte flyga, jag är rädd.

Jag tänkte att jag skulle spendera min eftermiddag i Skärholmen, i deras galleria, och se om jag hittade något fint till mej själv.

Men jag kan ju konstatera att Skärholmen inte är Boel-anpassat.
På andra våningen stod det att det var "The fashion floor" så jag tänkte att det var ju dit jag skulle då. Så jag tog rulltrappan upp. Väl uppe ser jag Vero Moda och börjar gå ditåt. Men... för att komma till Vero Moda och massor med andra affärer måste jag gå över en bro, gjord av glas. Var i och för sej någon sorts lampor som täckte  så man inte såg ner men de hade (omtänksamma som e är dom där arkitekterna) lämnat en glipa där man kunde se ner. Vilken idioti!
Jag stod där i minst 10 minuter och försökte gå över. Funderade helt seriöst på att be någon gå brevid mej så jag skulle känna mej tryggare (läs blunda).

Men där stod jag, tog ett steg närmare, backade tillbaka och så vidare.
Jag såg en bro framför mej, men min kropp (hjärna) fick mej att reagera som att det var ett stup.
Satt några små tonårstjejer brevid där jag stod och försökte ta mod till mej, dom tittade lite konstigt på mej. Sen efter en stund skuttade dom över den där jävla bron lätt som en plätt, förstå att jag blev frustrerad.
Sen försökt jag gå ner och försöka gå runt bron, MEN när jag åkte upp på andra sidan så fanns en likadan bro där.
Nej, Skärholmen kommer jag inte komma tillbaka till. Jag kan ju inte hjälpa att jag är så grymt höjdrädd.
Ni kan ju gissa hur många grejer jag köpte där.

Åh jag vill se !

My kind of movie, längtar tills denna kommer till sverige!