we aim for cute (big time)

Det är söndag. Söndag kväll, närmare bestämt. I morgon är det alltså den fruktade måndagen, back to work-dagen. Det är den dagen, då är det långt kvar till nästa helg.  Jag gillar helger. Men på torsdag är man ju faktiskt ledig, träning och lunch med laget väntas då. Jag hoppas på bra väder. Sen jobbar man fredagen, sen är det faktiskt, nämen(!!), helg igen. Häärliga helg!

I morgon vankas seriestart med div.4 laget. Vi möter När, våra nemesisar och likväl våra lagkamrater. Det lät väldigt dramatiskt, ursäkta mej för det. Jag ska agera vänster back. Så håller på och dricker upp mej nu, skulle ha börjat tidigare, jag vet, men bättre sent än aldrig heter det ju som vi alla vet.

Gräs och fotbollsskor, det är nog några av de bästa sakerna jag vet med sommaren. När man tar på sej sina fotbollsskor och ser det gröna gräset som ligger och lyser i solen, ja då trivs man som fisken i vattnet. Nej, jag ångrar mej, som en humla vid en blomma, det låter mysigare och mindre blött.

Idag mötte jag en av mina lärare som jag hade på donner, min handledare närmare bestämt (säger inget namn). Hon hade gått och gift sej i smyg förra lördagen, men herre min.. vad saker händer här. Blev ju såklart jätte glad för hennes skull. Kommer ju ihåg hur hon sprang runt på våra mattelektioner och visade bilder på hennes mobil på killen, ehh..mannen. Med glada tillrop som " visst é han snyygg!!". Haha..det var tider det.

Hade innebandy avslutning idag oxå. Den gick snabbt men vi fick goda bullar och sunkisar efteråt. Nästa år ska jag ge mej efter mest-mål-i-laget-tröjan, den ska bli min. I år har det varit pinsamt dåligt på den fronten från min sida.

Ett år sen den här sköna bilderna togs.(Mohaha!!)


Nej, nu väntar parlamentet och popcornen på mej i soffan. Vibba om det är något. Haha!

Kisses!

westcoast

"I stormens öga, i sanningens ögonblick
håll mej hårt eller släpp mej helt"

..vinnaren i sms poesi.


image270

Har sett
serien the hills hela helgen hittills. Blir så avundsjuk på att de kan få såna bra jobb direkt. Hej jag hjälper till att hålla i några kläder ett tag sen vipps har man fått ett jobb på en modellagentur eller liknande. Och dom hinner gå ut varje kväll, jobba, gå i skolan och på något vänster har dom alltid jätte snygga kläder på sej. Dom är rikare än mej, jag vet. Men åh.. önskar mitt liv blir lite så (minus all the drama) någon gång i mitt liv.




we aim for cute

Kisses!

you are my fire

Sitter i en fåtölj och lyssnar på bakgate pojkarna, har hört att dom är inne igen. Väldigt mycket obesvarad och olyckig kärlek såhär långt i lyssnandet.

I morrn blir det träning i klinte och fika!!! och på fredag blir det att åka hem och mysa med familjen. Ha en riktig ledig helg och sova ut länge. Sen har laget hemma premiär oxå så det kommer man nog se. Måste se ullis,eve och sahra och resten av laget sparka bollen i rätt riktning. Blir kul de! På måndag är det min tur!!

Idag gick jag och M in på intersport för att jag ville kolla på nya skor, mina levis är sönder(!!), och kag hittar världens snyggaste tröja. Vit med massa grejer på. Love it!! M gillade den oxå. Jag  provade men den var ju sydd för killar så var lite för fyrkantig för mej. Tyvärr! Sen hittade vi jätte-jätte snygga peak tröjor för 1200, vill ha!! Men de var oxå i killstorlek så de var för stora men jag vill ha en i alla fall. Åh..vill köpa nytt. Har ju i och för sej fått min första lön någonsin(sommarjobb räknas inte) idag. Men en tröja för 1200 känns lite dmt kanske, (stod i mitt horoskop att jag skulle slänga pengar på något dyrt idag..)


Nu måste ja steka några köttbullar. See ya!!

Kisses!

hold me tight, i love the warmth

Igår kollade vi på lägenhet. Var fin och kändes mer som ett helt hus. Men är nog för stor tror jag. Onödigt att lägga så mycket pengar på utrymme som man inte behöver.. men fint va det. Ruin till granne är inte fel, men att bo med spöken, hm..vad tycker vi om det?

Ikväll blir det träning i fardhem och sen hoppas jag hinna hem och mysa lite framför tvn med varm choklad i handen. 100 höjdare!!

I morse blev mitt busskort taget av den dumma busschaufören. Jag blev inte glad. Men har ringt så ska få ett nytt med posten, i morgon sa dom. Blir att punga ut med pengar t ills dess. Tänk vad mycket godis jag hade kunnat köpt för dom pengarna istället. Jaja.. skylla sej själv är det som gäller i det här läget. Har nu efter dum-chaffis-tar-busskorts-insidenten bestämt mej för att jag vill ha mitt körkort nu. Så ska om 2 minuter ringa till Nilssons och höra om dom har några lediga tider till lilla mej. Håll tummarna!



Now I know
Only I can stop the rain



Kisses!


wash away my sanity

Inte bara jag som springer runt med en stor väska på armen.

Nu har jag lagt till lite mer saker på min anmälningslista på studera.nu. Lär bli mer om jag känner mej själv rätt. Kan ju inte bestämma mej. Det jag la till idag var design, receptarie och lite media. Att man måste välja är ju taskigt. Jag vill välja allt. Men innan jag börjar joxa in mej för mycket på min höst så måste jag ta tag i nuet. Till exempel ett körkort skulle ju sitta fint. Teoriprov i April var ju planen. Får allt lägga på ett kol hära.

Ett sommarjobb skulle jag oxå vilja ha. Har ju sökt allt jag har kommit över. Så nu kan man väl bara hoppas att någon hör av sej.

Ikväll träning i Klinte och sen fika efteråt. Yeah! I morrn blir de heldag på jobbet sen hem och mysa med M. Mmmm! Ledig helg, år sen ju!

Nejhopp... ska väl se till att göra något klokt såhär på torsdags eftermiddagen.

Kisses!

how much i care

image261ellerimage262?

Jag har sökt till utbildningar inför hösten nu. Hittade inget som jag ropade hurra åt precis, men lite spännande kurser hittade jag allt.

Kändes jobbigt att lämna sängen i morse. Sova så gott och sen klockan 6.30 när mobilen börjar komma till liv så måste man ju. Uschi! Men höll mej vaken hela dagen fastän jag längtade tillbaka.

Vad ska man hitta på i höst? Det är svårt det dära. Måste göra något. Helst skulle jag ju vilja plugga och jobba lite, och helst då bo i stan. Men det där med  jobb är  ju inte det enklaste. Jag får ställa mej in vid någon högt uppsatt chef någonstans så att jag kan få ett jobb. Annars blir det väl att prova lyckan i elitserien i norge med Eve-peve. Haha!

Om jag kommer så långt som till att få en lägenhet i stan i höst så lär jag bli shopping galen i inredningssaker oxå, känner det redan. Man vill ju bo fint jue! Filtar och kuddar är måsten!

Ikväll ska jag se en äkta romantisk komedi (a cinderella story) och gotta mej lite åt att ingen sitter brevid och muttrar att det är en tjejfilm, haha.
image263

Kisses!





someones who's heart is right

charlie is a killer

DRYGA människor och fotboll hör inte ihop. Varför ska dryga människor utan humor som egentligen hör hemma i något undangömt grått kontor komma upp krälande och lägga sej i min fotboll, min! Förstör den inte för mej. Jag blir så irriterad!

Bilder från helgens Norrköpingsbravader kommer inom kort, det vill säga när Eve-peve har langat bilderna.

Kisses!

kung fu fighting

image256.. wohohohoooo!

I söndags åkte hela familjen förutom jag och ellinor till teneriffa. Så nu är det bara jag och syrran och M som är här hemma. Idag kunde jag inte ta mej till jobbet för att jag inte hade någon skjuts, så min eftermiddag har jag  ägnat åt att shoppa. Jeans, sjal, skor (150 kr billigare!!), linne/klänning och smink har det blivit. Känns skönt ändå, även om det var en del pengar jag handlade upp.

I helgen ska man till Norrköping med laget. Spela lite boll. Ska bli skönt att tillbringa helgen med tjejerna, speciellt Eve, vi har mkt att ta igen.

M har klagat lite över att jag aldrig skriver blogg när jag har varit med honom. Hm..undra varför. Brukar mest bli att man har lust att skriva när man varit själv och knåpat lite på vad man skulle skriva. Förut var jag ju så inne i skrivandet att jag kunde komma på mej själv med att undertiden som jag gjorde något spännande eller kul tänka på hur jag skulle skriva det i bloggen för att det skulle bli bra.  Vill ju inte att det ska bli tråkigt att läsa.

Men det är ju bra att man tänker så. Bloggen är ju så att alla kan läsa, är ju lite halva nöjet med det. Så är ju egoistiskt att skriva den dåligt. Men vi har ju sett att det kan löna sej rätt så bra att blogga bra och ofta. I morse läste jag om gotländskan som hade börjat vara bloggare och som nu är bloggare på alex schulmans sajt i stockholm. Och allas vår egen Eve-peve har ju efter att bloggat rätt så flitigt blivit gästkrönikör på GT en gång i månaden. Det är inte dåligt när man mest skriver för sin egen skull på bloggen och så vill dom publisera det man skriver. You go girl!

Nu kom jag på något jag kunde skriva om M. I morse sa jag till honom att han var med i tidningen, stod ju en rad eller så. Och det första han säger är då.." Usch! Det är ingen bild med va?" Haha! Jag tyckte det var en rolig kommentar.

Nej, nu är det bar en fin väska som fattas tycker jag. Men nu måste man kila från datorn, ellinor ska in och se ett greek avsnitt. Jga får gå och göra något klokt (kladdkaka? fruktsallad?)

Kisses!

image257

your girl

Jag längtar bort. Bort till vita stränder och varmt väder. Sol i ögonen och en buss som går någonstans, jag förstår ju inte för dom pratar inte mitt språk. En affär med massa billiga fina kläder, och alla passar mej perfekt. En fin lägenhet som jag kan bo och trivas i. Från balkongen kan jag se en park och lite längre bort det vackra havet och klippor. Jag vill gå ut och komma in igen med röd hy. Jag vill åka, inte stanna. Jag vill uppleva nytt. Men mest av allt vill jag bara slappna av, ta dagen som den kommer. Handla i någon liten affär i någon gränd av en liten man som säger snälla saker på sitt språk och pekar på en karta och visar en badstrand som ingen turist vet om förutom jag.


trust me

Finns det musik som är mer boel än The Fray?
Nej jag tror faktiskt inte det.

Idag har jag jobbat, varit där en vecka nu. Så börjar äntligen lära mej lite datorgrejer. Övningskörde sen hem  med pappa på massa kringerlkrångel vägar. Trodde jag skulle vara på väg till träningen vid det här laget men fanns ingen skjuts så det blir en hemmakväll. Får köra superhårt i morrn istället.

Igår solade jag och M. Fick chokladtårta oxå, bra betyg på det stället. Men hyn blev det ingen större skillnad på. Hm.. får väl äta mer choklad, det är en metod jag tror stenhårt på.

Eftersom att alla, och då menar jag verkligen ALLA, älskar Björnis så har jag gjort en topp tre med icke relaterade melodifestivals videoklipp med honom. (främst till tjejer antar jag)

1. Gråter ( 
här )
2. Duschar ( här)
3. Älgjakt (här )

Nej, nu ska jag ta och göra något klokt ikväll.

11 månader.