Ben är hårda, det säger sig självt.

Jag borde verkligen söka kurser och program på högskolan inför hösten. Men varför gör jag det då inte?
Väntar alltid till sista sekunden med sånt,sånt som måste göras men som är lite läskigt (ett bra exempel är körkortet!!).
När tror ni att jag kommer att skärpa mej? År 2014?!

När jag kom hem från träningen för 30 minuter sen så satt Pisse-katten och väntade på mej där jag hade stått och väntat på min skjuts. Han hade inte gått in på 2,5 timme (mycket för den här lilla gynnaren) för att sitta och vänta. Men så fort jag kom och ropade på honom så kom han springande. Och då hade M redan varit ute och ropat på honom några gånger.
Katter är allt bra lojala.

Igår såg vi på Marley & Me här hemma. Det var en riktigt bra film. Jag grät (satt och hulkade är väl mer sanningsenligt egentligen) och jag tror mej ha sett M torka sig på kinden en gång oxå.  Bra film som man garanterat känner iegn sej i om man har haft husdjur.




Om någon timme träder IPRED-lagen i kraft. Jag tror personligen inte att lagen kommer att stoppa nedladdningen. Människor som är bra på datorer kommer bara komma på nya sätt att skaffa sig filmer och musik gratis på internet. Detta eftersom folk har blivit vana med att få det gratis. Jag tror då inte att de kommer vilja börja betala för något. Nej, jag tror att företagen som förlorar på nedladdning måste komma på nya sätt att agera istället. Streamade filmer tror jag kommer att bli vanligare. men det är bara vad jag tror.

Lite mat i magen sen bums i säng?
Låter perfekt!

En gammal sång

Måndag! Kan ni känna våren i luften?
Jag njöt och blev bara så där själa-glad som man kan bli när man känner solen skina i ansiktet på väg hem från jobbet på cykeln.
Visby var vackrare än någonsin.

Sen kom jag hem och kollade i brevlådan. Det har nästan blivit en tvångstanke att jag måste kolla den hela tiden, eftersom jag har beställt en ansiktskräm på nätet som jag beställde för en vecka sen.

Inget paket eller något lite stort brev till mej. Gnällde över det lite för M. Han tröstade med att det fanns cola i kylen (jag fick lite craving efter det på jobbet så messade och önskade mej det tills jag kom hem). Men sen när jag minst av allt anar något så håller han fram ett litet pappaket framför näsan på mej. Min Dermalogica! Jag blev ju såklart glad-glad!

Här är den äntligen!



House i bakgrunden, såklart. Ny liten tradition att trampa som en galning från jobbet för att se House.
En bild på fake-tröst-colan. Men jag blev riktigt glad att se den oxå, här ska vi inte vara elaka mot den.

Känns som en bra dag idag. Det tycker vi om.

Ska se lite The City. Tipsar om 
mtv.com där man kan se hela avsnitt av serien. 
Det ska jag göra nu.


Ps. Upptäckte precis en tjepbit för webcameran, M har hört att det finns ett virur som kan styra webcameran och se på dej hela tiden när du sitter vid datorn. Antar att han tog det på allvar. Haha. 


Fotboll

Helgen blev inte alls som jag hade tänkt mej.

Här sitter man hela veckan och ser verkligen fram emot en sån där helg där man vaknar 11 och sen smyger runt i pyjamas halva dagen och sen myser framför tvn på kvällen. En lugn helg helt enkelt.

Men vi skulle spela fotbollsmatch igår mot vsb/hangvar (dom har visst slagit ihop sej eller något sånt) i SLITE. Så hela dagen gick åt till att åka bil, spela fotboll och sen åka bil igen. Och jag fick vara kapten, det gick ju som det gick. Men vi vann med 2-0 i alla fall.

Sen under matchen frågade tränaren om jag ville spela Svenska cupen idag. Jag tycker det var ett väldigt svårt beslut. Att behöva åka till Slite igen var ju inte något jag såg fram emot. Men det var ändå en match med A-laget, så jag sa ja.
Så idag har jag spelat ca 40 minuter mot div. 1 laget Tyresö. Vi förlorade tyvärr med 0-8 men jag var bara inne vid ett av målen kan man ju trösta sej med.

Nu är mina ben hårda som sten, speciellt vaderna. Det här med att stretcha klokt glömmer jag alltid bort, det är ren och skär lathet. Jag måste skärpa mej.

Har precis sett färdigt Storvreta - AIK och snart ska vi nog dra oss mot stan och lyan.


Big city life

Snart ska jag cykla bort till Stora torget och möta upp tjejerna, dom som man aldrig träffar längre. Det ska bli riktigt kul, och gott hoppas jag!


Först ska jag preparera magen med två rostade mackor. Är såå hungrig just nu.

Någon dag snart så ska jag filosofera lite över livet eller skriva något annat klokt på den här bloggen och inte bara hej och hå inlägg. Haha.. men man kan ju inte vara perfekt hela tiden, eller?!

Mohaha!






fredag kväll, oh ja!

Idag har man:

- Jagat glassbilen.

- Cyklat ner till Almedalsbiblioteket och tillbaka, backar, förkylning och vind, bra kombo.

- Skrivit mejl till Eve.

Hade ju tänkt attdet här skulle bli en lång lista, med tanke på hur trött jag är nu.

Men icke, jag får skämmas lite, haha.


Vill sooova!


..

Ibland står tiden stilla. Som att man har hamnat mitt i orkanens öga.

Ovisshet som dimma

Det känns inte bra. Inte bra alls.

Efter en helg av fotboll, lite dåligt med mat och mycket dåligt av sömn så vill man bara sova. Helgen var såklart jätte kul, men maten som man äter ungefär 39 kg av på såna här resor lyste med sin frånvaro. Och bullar och frukt gör ingen glad i tider av ingen-lunch.

Nu sitter jag här och tycker att man borde ha någon maskin som ser till att saker fixar sej. Att man bara kunde trycka på en knapp så visste man att "Ja, va bra då slipper jag oroa mej". Men såna finna inte.
Här är det lågkonjuktur och vinter på en och samma gång. Kan det bli värre eller?

Ska blogga lite mer sen. Ska suga på karamellen över vad jag ska skriva först lite.

Hörs sen då!


Softa efter jobb-jobb

Har idag gjort av ett pass på båda Visby Norr och Visby Söder. Jag är visst eftertraktad i vårdcentral-kretsar.

Nu är jag hemma och ska vinka adjö till M som ska åka till hemstaden igen. Han ska se kvalspel med TT i morrn, fattar inte att jag inte har kommit på idén att följa på tidigare. Men jag ska ju till Sthlm redan på Lördag så är nog bäst att hänga med laget på båten.

Ikväll ska jag se Män som hatar kvinnor själver. Planerar en stor popcorn och massa godis för att kompensera min ensamhet.

I morrn blir det jobb-jobb igen som idag och sen hem och tvätta och packa lite inför helgen i Sthlm. Sen hoppas jag på lite sällskap och marängtårta eller annat gottis framför lets dance.

Tråk-tråkigt inlägg, men så blir det under tidspress och när jag vet att jag kommer bli utan dator i flera dagar.

Sanningen i mitt ansikte

Snart träning på rävhagen, med lite lagom snö på planen. Kan ni se min entusiasm!


Se här vad katten släpat in

Några minuter efter förra inlägget ringer dom från vårdcentralen och säger att jag ska få jobba onsdag-torsdag, min vecka är räddad.

Bara lite sådär by-the-way liksom.

Ingen som vill se bio med mej på torsdag?

If no one will listen

Inte mycket att skriva nu känner jag. Har fortfarande ont i vänstra vaden som är spänd hela tiden, vet inte vilken term jag ska beskriva det som, men sträckning eller krampkänning ligger väl närmast antar jag. Kom efter matchen i söndags.

Hoppas det försvinner innan träningen ikväll, blir att små-stretcha idag.

Hatar verkligen att inte ha någonstans att gå på dagarna, att bara inte-göra-någonting. Jag får börja med små projekt eller någonting hemma för att inte bli uttråkad. Jag kommer på någonting, annars är det bara att lämna en kommentar med tips, tror det lär behövas i alla fall.


Hemskt tråkigt inlägg, ursäkta för det. Tar igen det en annan gång.

Måndag i mars

En helg man får vara lite nöjd med tycker jag.
7-0 i träningsmatchen mot p18.
6-6 i innebandy matchen mot IBK.
Sen fotbollsträning och teori på det.
Och nu är man lite lagom stel i hela kroppen. Men man är sådär mysigt trött som man bara är efter en hel-helg med spring-i-benen.

Funerar på att se Män som hatar kvinnor i kväll. Men får ingen som vill hänga med och se. Någon frivillig?
Är grymt sugen på att se den filmen, eftersom jag precis läst ut boken.

One of those days

Ny dag. Det är Lördag. Idag vankas träningsmatch mot p18 i eftermiddag. Hoppas vi kan kicka deras rumpa lite på planen. Jag blir väl back som vanligt, är där man har fastnat liksom.

Igår hos mormor och morfar så fick jag lära mej lite yoga poser av min moster, jag fick prova eftersom att dom trodde att jag var vig. Men icke, min egen pappa stod och skrattade åt mej. Men jag skyller på innebandyn och fotbollen för att ha krympt ihop mina muskler. Så efter den otroligt goda middagen igår så åkte vi hem och såg Lets dance och jag stretchade.


Tema: Familjen dansar och sjunger

Den dagen, den sorgen

Vet ni vad?
Det är någon sorts trend i Hollywood just nu. Det går ut på att bli bästis med någon och sen supa sej fulla tillsammans och tatuera in samma saker på kroppen. Jag tyckte ju att det lät lite fränt, så jag tog tag i det här.
I Lördags var jag ju ute med laget men i brist på någon polare så körde jag solo. Jag är nu bästis med Lily Allen och Lindsay Lohan enligt deras regler.
Grymt!



Det här är ju min lediga dag och jag har varit duktig och städat och diskat och tvättat. Det lite läskiga är dock att när vi flyttade soffan för att dammsuga så hittade jag massor med saker som jag hade glömt att jag hade.

Urval med saker vi hittade:
- Vindruva (nu omvandlad till russin)
- Flera godisar ( i papper) samt bara godispapper
- Min sminkpensel som katten har lekt med
- 3 pennor

Ja, nu är det inte så att vi lägger grejer på golvet och sen klampar runt och så råkar vi sparka in dom under soffan, Nej! Vi har en katt som leker med allt som rör sig. Och sånt som inte rör sig. Och godisar och pennor råkar vara hans specialoffer så att säga. Menar godispapper prasslar, så då blir han galen. Sen leker han med det tills det "försvinner" (aka hamnar under soffan som vi nu har förstått det som).

I morrn ska jag åka till Sanda och hem till Mormor och äta min favoritmat, Kruppkakar!! (Kroppkakor) Har längtat läänge efter det. Lördag blir det träningsmatch mot P18 och sen vila upp sig inför sista innebandymatchen för säsongen mot IBK som är på Söndag. Jag som hade hoppats på en lugn helg med så lite aktiviteter som möjligt, men vem försöker jag lura egentligen, jag har bara tråkigt om jag inte göra något.





kurr kurr

Jag har försökt att hålla mej borta från Donken den här veckan, förra veckan blev det någon lunch där. Men ikväll, då ska jag äta mej fet på ett stort mål. Hm..att jag bloggar omdet här kan ju oxå bero på att jag är hungrignu. Och VAD lär vi oss av det;  Jo! Blogga inte på fastande mage!

Ska nu kika i kylskåpet och se om man hittar något ätbart. Såå hungrig!