Allready inside

Nu är det dags. Idag ska man spela match mot p18. Det gäller att spetsa skorna och äta lite raketbränsle innan det är dags. Hörde att det inte gick så bra för dem andra igår på fastlandet, men det får vi kompensera genom att spela ännu bättre idag.

I morgon är det ny månad, september rättare sagt. Sepember! Som i höst och gula löv. Jag har köpt en ny höstjacka men jag tror att det är svårt att göra sej beredd på det där ögonblicket när man väl står där på farstu trappen och vinden blåser in en genom dörren igen. Nej, för att stå emot det så behövs mer än en jacka.

Jag har alltid tänkt mej att när jag flyttade hemifrån så skulle jag ha det jätte fint och mysigt städat hela tiden. Jag skulle aldrig ha disk liggande och skräpandes i diskhon och på golvet skulle det finnas i alla fall en mysig mjuk matta. Men här sitter jag och inser sanningen. Famför mej i soffan ligger en tallrik som det har varit chokladglass i och diskhon är full av liknande artiklar, på golvet ligger kläder slängda och köket har en massa oupppackade påsar på golvet. - Jaghar varit slarvig. Bäst att fixa till det så snabbt som möjligt. Det vill säga i morrn.

Snart ska jag packa ner mina illaluktande benskydd och cykla mot mitt öde, det vill säga matchen, wish me luck.

Fine again

Jag tror att min lyckligaste tid var förra hösten till i våras. Jag tror verkligen det. Då var jag så glad och lycklig hela tiden. Och det berodde på två stora faktorer (förutom de självklara) nämligen 1) Min M och 2) Mitt andra M i mitt liv, Mira. Kattungen. Jepp, hon var ju det sötaste som jag nånsin sett.

Jag var ju arbetslös på den tiden, haha. Men eftersom att hon var lite sjuk eller bara hade svårt att lära sej saker, ja vi vet inte säkert vilket så var man tvungen att ta hand om henne lite. Först var det att jag fick gå upp på nätterna och mata henne 2-3 gånger per natt, sen blev det att  mer leka med henne.

Hon blev något av en familjemedlem eftersom att alla blev så kära i henne. Vem kan inte bli kär i en katt som beter sej som ett mindre barn? Hon var ju mer van med oss än med katter eftersom att vi fick föda upp henne.

Nej, ska inte gå in på det mer. Blir ju mer och mer KattKerstin-lik här, scary!

Hittade den här fina bilden på mej och mamma när jag var liten. Liten men tjock. Haha. Men mamma ser jätte bra ut, så vacker. Får lite hippie känsla av kläderna vi bär dock. Finaste bilden på länge i alla fall.

Nu har vi fått internet i nya lyan. Jag är ju inte där utan i sanda men M har berättat. Äntligen. Nu kan bloggen bli lite roligare att läsa.


*~ There's so much to learn and no one left to fight ~*

just shoot me

Jag vill börja äta nyttigt. Läste i Sofis mode i måndags att man kunde göra en mini detox, alltså en kur som gjorde att man blev av med alla gifter i kroppen. Jag tror inte på såna egentligen. För det enda man fick äta enligt tidningen var grönsaker och frukt, inte mej emot - jag älskar ju frukt, men kroppen behöver ju annat oxå. Det stod att man kunde få ett influensaliknande symptom efter två dagar men att detta bara betydde att gifterna försvann. Där försvann min möjlighet (med många andras) att prova på den kuren. För jag måste orka träna på kvällarna. Och att äta så att man inte orkar göra något för att man inte får i sej det man behöver är väl bara dumt, eller harj ga fel?

Men det var ju inte det jag skulle ta upp. Nej, jag vill lära mej äta rätt. Nu äter jag alldeles för mycket fett och socker för mitt eget bästa. Man kan ju tro att det borde av lättare att äta rätt när man har flyttat hemifrån, men icke. Nu måste jag ju komma på VAD jag ska laga för mat varje dag. Och då blir det oftast något som man kan och som är lätt, som till exempel stekt korv och snabbmakaroner.

Det bästa hade ju varit att man hade en färdig meny med nyttig och fett-och-socker-snål mat (som var god) till varje vecka så att man slapp dom där korvarna och makaronerna.

Ja, men jag behöver hjälp med det här med mat. Hur äter man rätt egentligen?

Någon med tips? Bra mat?

Ghetto superstar

Ohoj kamrater! Jag har fått min psykologi bok nu. Den är stor och tjock, men jag kollade lite i den och den verkar riktigt intressant. Menar, personlighets psykologi, vem vill inte veta mer om det?

Min M är på kickoff med laget så här är jag, hemma i sanda igen och myser lite med ett fullt kylskåp. Är det och fler tv kanaler som jag saknar mest i stan. Haha.. det får mej inte alls att verka väldigt slapp. Får ju lite inre bilder av mej själv sitta o svulla efter en stoor måltid framför någon dålig tv serie, men så hemskt är det faktiskt inte. Även om jag inte äter mer eller ser mer på tv här hemma så har man ändå möjligheten att göra det, det är den möjligheten jag saknar i nya lyan.

Jag såg en ekorre springa uppför ett träd nyss, när familjen satt och åt kyckling wraps. Sen hoppade den över till ett annat träd. Tufft, jag vill bli en ekorre någon gång. Plus att dom är rackarns söta. Precis som jag, mohaha!

Det regnar ute. Regn men ingen åska, så har det varit hela sommaren. Tråkigt tycker jag. Ingen spänning här inte.

Rolling down...

..the river.

Sitter nu på bibblan. Därför jag kan blogga, vårt internet kommer inte förän den 28:e, hur ska man stå ut så länge. Jag var så till mej för att jag skulle till bibblan att jag gick upp 8 och började göra mej i ordning. Ha, hade väl inte bara med bibblan besöket att göra utan lite mer jag-kan-inte-sova-business, men men..

Men jag tycker om bibliotek. Det är så lugnande på något sätt. Jag känner mej nästan hemma. Och tänk så mycket kunskap det finns i alla pärmar som står i hyllorna. Ooj.. Man skulle ju bli einstein-smart om man läste alla, ja det eller att man blev snurrig. Haha!

Såg Hansa spela ib match i söndags (en dagen efter dag) och blev så grymt sugen. Nu på måndag börjar våra träningar, det ska bli sååå kul. Och vi kommer att möta 8 olika lag i år istället för typ 3 som förra året. Det ska blir riktigt roligt. Åh, vad jag vill spela ib just nu.

I morrn har jag match mot När i klinte. Så jag ska försöka dricka upp mej lite idag, jag brukar ju inte va så bra på det men den här gången, då ni. Sen ska jag stanna i Sanda o va med på storasysters byta-kläder-med-varandra-party som hon ska ha på fredag. Det ska bli spännande. Vad ska man byta til sej tro? Hm..!

Nej, o hitta en bra bok känns rätt så frästande just nu faktiskt. En som man kan gotta ner sej i soffan med i några dar. Myyys!

All messed up..

..all messed up on you.

Jepp, från och med igår är jag nu officiellt en stadsbo. Vi har packat upp våra grejer och handlat mat till vår nya lägenhet, men kylskåpet är åndå väldans tomt.

Ikväll får Sixten sitt namn. Och jag har köpt en söt giraff nalle till honom som han kan leka med sen. Systra mi ska bli godmor min kusin Clara likaså. Spännande kombo.

Efter dopet skam an bege sej in till stan och mitt nya hem igen och festa lite med vännerna. Hur det blir med förfesten vet jag inte ännu dock, Josefins place eller min crib? Ja det är det som är frågan. Bara tiden kan visa det.

I morrn ska mamma komma in med några blommor och lite strunt till lilla mej i lägenheten. Sen ska Emelie komma och leka lite med mej. Fullspäckad helg känns det som.

Eftersom att vi inte har internet i stan ännu så kan det dröja innan jag bloggar igen. Så håll ut..haha.

I've got soul..

... but I'm not a soldier.

I morrn är det the D day, dagen då jag lämnar mitt bo. Men jag kommer i och för sej hem på Lördag igen, haha. Då är det dop, min lilla kusin Sixten ska döpas. Hoppas att han kommer att få något tufft mellan namn som Filthy eller  Ossian. Ossian är ett coolt namn. Hittade det i almanackan idag, varför heter inte jag något tufft som det? Uh? Eller att jag hade hetat ett killnamn i mellannamn, typ Kalle. Jag hade tyckt att det vore roligt i alla fall.

Har inte mycket mer att skriva förutom att jag önskar att jag vore på träning nu. Morr, men får väl packa o fixa lite istället.

Psykoanalyserad av mej

Jag har nu jobbat  i... 7 timmar. En timma kvar. Jag höll på att försvinna här inne så var tvungen att gå ut till pressan och köpa två nöt creme och två kolor. Mmm. Känner mej redan mycket gladare.

Igår blev man då armbågad i magen, så det  ömmar. Dumma dumma motståndare. Men det går nog över, men det blir nog ingen träning ikväll. Inte på grund av min armbågsskadade mage utan för att resten av kroppen värker, i brist på stretchning säger mitt kloka jag till mej. Men jag blånekar.

Nu kom en av receptionisterna hit och undrade om jag inte skulle ha något fika, trodde att jag inte hade tagit någon rast från allt skrivande. Det har jag väl inte, men fördröjde mej lite vid datorn och åt godis istället för att småsnacka med personalen. Osocialt tycker ni, ja.. då har ni inte kollat in 1000 apors hemsida. För de var där jag fastnade. Där fördrev jag min rast. Jag och Soran.

Jag ska flytta mitt herrskap. Boel ska FLYTTA. Oj, oj. Vart är världen påväg egentligen?
Min hypotes är att den är påväg frammåt och uppåt, det är vad jag hoppas på i alla fall.
Jag ska läsa persnlighetspsykologi i höst oxå, en liten kurs. Men jag tror bestämt att efter den kursen så kommer jag kunna lista ut allt om vem som helst. Allt jag behöver göra är att titta på personen med lite ihopknipta ögon och pilla mej lite på hakan, sen vet jag ALLT.

Leola straight

Snart är det dags för min kräftskiva med gänget. Jag har handlat diverse saker som man tydligen behöver när man ska äta kräftor och jag har snackat med några av gästerna vad gäller vad dom ska ta med sej. Nu är det bara att koka dom rackarna och fixa lite kräftstämning där vi ska äta. Piece of cake!

Jag har gjort jeans fynd idag oxå, jeans för 300. OOooh! Jag som aldrig annars har tur med sånt. Men idag var min dag. Det stod i stjärnorna att just jag *tårögd* skulle hitta dom och ta dom hem till just min garderob.

Familjen har skrikit i radion idag oxå. Lägg märke till att jag skrev skrikit istället för till exempel sjungit, hållt tal eller rapat. För vår älskade socken sanda var med i sockenskriket (eller vad det hette) som gick ut på att man skulle skrika så högt som möjligt. Vi kom upp i 102 decibel, och man får väl säga grattis till rone (som var en hel busslass med folk) som fick 105 och vann. Men vi sandabor vi deppade inte ihop och grät i gröten, nej vi skrattade lite för oss själva när rone fick ta emot det fula vinstpriset.
Skönaste kommentaren: - Vänta bara tills ni får se vilket fult pris dom ska få. Haha! (Min moster som jobbar på radio gotland efter rones vinst, och vår förlust)

Nu kurrar det i kistan så jag ska nog ta mej lite krubb.

Be cool, stay in school!

A disease of the mind

04.55. Då vaknade jag och kunde inte somna om. Fem minuter i fem alltså.

Idag ska man väl städa lite kanske. Måste ju ha det lite fint i morrn när kräftskivan ska hållas.

Snart flyttar jag. Jag och min M. Om en dryg vecka är det tänkt. Då blir det att laga mat, städa och tvätta alldeles själv. Ingen mamma eller pappa som kan hjälpa en då.

Jag tänkte...

Jag undrar om människor inte rusar igenom livet för mycket. Man räknar liksom inte med själva resan till målet som en del av själva målet i sej. Förstår du vad jag menar? Folk skyndar sej hela tiden förbi delar av livet som oxå är menade att man ska uppleva. Man ska inte underskatta något i livet. Man ska leva fullt ut. Och är man lycklig så ska man vara det, man ska skratta och njuta av det. Är man ledsen så ska man släppa ut tårarna för utan sorg och ledsamhet så finns ingen motsatts, det vill säga glädje och lycka.

För många kommer hem till sin familj och är trötta efter att ha jobbat en hel dag och tänker inte på att uppskatta vad dom har framför sej. Det är så synd att man inte tar vara på det viktigaste man har. Ett jobb är inte det viktigaste som finns. Utan kärlek så blir livet mycket tristare.

Kom att tänka på det här eftersom att det finns väldigt många filmer som behandlar just det här ämnet, men ingen som ser på filmerna verkar ta till sej det. Man tjafsar ändå med varandra om småsaker eftersom att man är lite trött utan att tänka efter hur den andra personen har det.

Man ska ta hand om varandra!Ha, nu ska jag sluta föreläsa här känner jag.

Hit me with your best shot

Tjoheeej, här lyckades jag pilla fram en rätt så schysst bloggdesign alldeles själver. Kände lite halv panik eftersom att jag antagligen inte kan designa om den sen när jag har flyttat, i brist på photoshop och en dator som är tillgänglig jämt, haha. Så fick improvisera ihop en nu.

Ska vankas kräftskiva med vännerna på fredag. Men det stora grubblet är ju vad man egentligen äter på en kräftskiva. Känns lite futtigt att bara bjuda på kräftor och typ bröd, men det är det som alla har sagt till mej att man ska ha. Jag är ju ingen veteran precis.

Om tre timmar ska man träna på rävhagen. Önskar bara att dom här dumma hängande molnen kunde försvinna lite så man fick se lite mer sol.

Paris for
president!