Something good can workSåhär hade jag det för bara någon dag sedan. Tänka sej!Give me everything

Nu är jag hemma i Sverige igen.
Thailand var varmt och trevligt, mycket nya upplevelser.
Andra som kommer hem från varma ställen brukar vara bruna som tusan men jag är ju jag så jag har fått såsådär 345 nya fräknar bara.
Igår när jag öppnade lägenhetsdörren till lyan och drog in den stora väskan efter mej så att hela mattan förljde med mej så blev jag så glad. Jag gillar min lägenhet så mycket.


Och i mitt fönster hade mina videungar fått rötter och blad! Kan man plantera om dom i en kruka sen måntro? Hade ju varit häftigt.


Idag ska jag skriva av 1,5 föreläsningar, tvätta, äta svensk mat och sen packa igen till helgen.
I morgon har vi exkursion under dagen med skolan så måste väl hitta på någon matsäck att ta med antar jag.

My lullaby

Helgen är snart över!
I fredags pluggade jag till halv nio och sedan började jag packa lite. I går kom M och vi handlade lite till honom och sedan åkte vi hem och vilade innan jag åkte på läsarträff med två bloggare jag följer. De var en massa trevliga tjejer och vi diskuterade och pratade om massor med intressanta saker.
Idag åkte jag och Emilie ut till Orminge och hjälpte Linda att måla om hemma hos sig, det var riktigt roligt! 4 tjejer som målar, äter godis, pratar och lyssnar på musik, det gör jag om vilken dag som helst!


Nu har jag packat lite mer ordentligt och har precis sökt kurser till hösten! Min plan var att läsa ut ett kapitel i vår kurslitteratur nu i helgen men det har inte hunnits med så det får jag ta i morrn.


Bild från igår.

Jag älskar min familj!This is war

Jag tänkte härom dagen på att det känns som att hela världen är i krig just nu. Uppror, inbördeskrig och allt möjligt. Sen så händer väldigt många naturkatastrofer samtidigt, man får lite domedags känslor.Vaknade upp idag
och blev direkt förbannad. Hoppas min dag kommer fortsätta i en bättre riktning.


Ha! Viken blick jag hade. Idag är jag på krigsstigen!

Not afraid


Boys don't cryFöreläsning idag 10.15-13.00. Världens konstigaste tid! Var är min lunch någonstans undrar jag?
Jag kommer klättra på väggarna klockan 12.05 kan jag lova. 


Men åt min superhärliga frukost i morse med en halv grapefrukt, två mackor, ett kokt ägg och juice. Jag har blivit en riktig frukost snobb! Igår åt jag bara två mackor och juice och var super trött på tentan.
Jag åt i och för sej bara popcorn till kvällsmat kvällen innan så det spelar nog också in.


Snart ska jag ut i regndiset här utanför och bege mej mot ännu en skoldag.

Avklarat och slutTentan är skriven och om en vecka är jag i Thailand!
Härligt det låter tycker jag. Jag har precis varit i affären och handlat, det var dags efter mitt matfiasko igår. Jag åt popcorn till kvällsmat.
Vilket kändes av direkt idag på tentan, var super trött hela tiden och väntade sedan 2 timmar utanför tentasalen för att vänta in tjejerna innan vi kunde gå och äta lunch på Vapiano.


Fick ett mms från pappa när jag stod och skulle välja pålägg på hyllan. En bild på Ceda som ligger och sover. Åh, tårarna rinner bara jag tänker på att jag missar att umgås med honom nu när jag bor i stockholm och snart ska åka utomlands. 


Se sååå söt!!!

Helg!Nu ska jag åka hem till dom här söta grabbarna.
Åh, som jag längtar!