Vit himmel

En måndag, och jag behöver inte ställa klockan för att gå upp tidigt och sen masa mej till jobbet. Det känns bra vill jag säga.

Igår hjälpte vi Jennie att sätta i hennes löshår, lite mer än 3,5 timmar tog det. Haha.. men oj vad fint det blev tycker jag. Vi hann ju bli proffs på den tiden.


På tisdag är det nog min tur, i såna fall ska jag baka kakor till tjejerna så att dom kan fylla på med lite energi under tiden. Det är dom värda!


Jag tror jag drömde något deppigt, något om att alla andra hade jul men att jag inte kunde vara glad. Väldigt konstig dröm. Då vaknar man och känner att något är fel oxå, inte det roligaste.
Men jag drömmer såna eller mardrömmar rätt ofta. Mardrömmar har jag alltid haft. Men varför inte drömma en härlig lycklig dröm, det händer typ aldrig! Konstigt!


everything you do

Igår var det juldagen, så jag gick ut. Det var skoj.


Har varit på lite mellandags rea och köpt på mej en digital kamera, fick fel minneskort så var tvungen att åka dit igen och byta. Hääärligt!


Men nu känner jag mej helt tom. Känner mej bara ledsen men vet inte varför. Hatar den känslan. Man vill bara kura ihop sej i en varm säng och låtsas att det är en famn.

Jag känner ingen längtan efter 2010, och det är mindre än en vecka kvar på ett bra år, 2009. Fan fan..!
Jag tycker inte att nyår är något att fira i år, jag vill inte fira att ett nytt år kommer. Ett år med massor med problem.
Jag vill bara att min älskling ska ringa.


Kan jag hoppa direkt till 2011?

All I want for christmas is you...

Jag och Ellinor hade tråkigt nu ikväll så det resulterade i en lista. På de rollfigurer i några äventyrsfilmer som vi tycker mest om. Grr!

Försökte lägga in bilder på läckerbitarna men det gick tyvärr inte. Men länkar finns, kolla in dom!

 Min lista

1.       Hannibal King (Blade Trinity) - Given första plats. Han har allt!

2.       Jasper Cullen (Twillight) - Mystisk och het- bra combo.

3.       Cedric Diggory (Harry Potter och den flammande bägaren) - Blev lite kär i honom när filmen gick på bio.

4.       Jacob Black (New Moon) - Kramgo!

5.       Obi Wan Kenobi (Star Wars- 1,2,3) - Vis och jedi- i Ewan McGregors kropp.

 

 

Ellinors lista

1.       Jacob Black (New Moon) - Kroppen is to die for + han e så söt

2.       Peter Pan (Peter Pan) - Pojken som aldrig ville bli stor - min drömkille när jag var yngre.

3.       Hannibal King (Blade trinity) - Den kroppen säger allt!

4.       Legolas (Sagan om ringen triologin) - Man smälte redan efter första filmen, att han e alv gör bara saken bättre

5.       Èomer (Sagan om de två tornen) - HET!



Listan är bara baserad på några utvalda filmer. Ifall ni undrar. Haha!


The weather outside is delightful

julafton -07Julafton 2007. Två år sedan!

julafton 2007



Julafton 2008. Ett år sedan!

 

Snart är det dags igen!


-






"The perfect guy would be..
He could be anywhere in the world but he chooses to be with her because life is better with her by his side."









Lät du henne komma närmre

Jag älskar snön! Så vacker. Jag märker att jag är mycket gladare och piggare nu när det finns snö på marken. Att det kan göra sån skillnad!

På fredag kväll eller lördag morgon ska jag bege mej ut med bilen i halka för första gången. Jag är rädd redan! Ska till Sanda för att julpyssla och baka med systrarna. Och städa mitt rum där ute, för det behövs verkligen. Oj oj det kommer bli ett projekt att bita tänderna i.

Men jag kommer helt seriöst inte våga köra fortare än 50 km/h på dom här vägarna. Jag ser ju när jag går till jobbet (vågar inte cykla, chicken!) dom här mornarna när det har varit snö att bilarna knappt kan köra framåt. Och bilen jag ska köra i helgen är inte så bra, gammal. Sorry Ellinor men i halka är det inte en ultimat bil. Åker man i diket eller krockar så är det inte mycket kvar av bilen.

Men jag är försiktig (rädd).


Men jag tog faktiskt körkort i Augusti, inte så länge sen. Nägon som har tips till mej om hur jag ska tänka när jag kör?



Den här bilden tog jag på personal toaletten på jobbet för någon vecka sedan för att jag tyckte mitt hår var så snyggt. Jag tyckte att det var lockigt och fint, men jag frågar mej nu, var är lockarna. Är ju bara lite fluff! Ja, ibland blir man glad för väldans lite.


Jag fick en invite till Voddler idag. Försökte starta upp det nu efter jag kom hem från jobbet men det gick inte bra. Men glad var jag i alla fall för att jag fick tag på det.

Nu är frågan..
...ska jag slå in lite paket...
... diska...
... se en film och äta guacamole och chips..
... eller gå ut och försöka bända upp bildörren som har fryst fast (ett till tecken (halkan det första) på att jag inte borde köra bil just nu).

Jag ska försöka mej på en promenad i stormen med M sen när han kommit hem i all fall.



*
Såna som vi med lyckan mitt i sorgen
Vi ställer frågor jag är trött på mina svar
Men du finns i mina drömmar när jag sover
Jag vill förändra nån av oss men jag vet inte hur man gör
Jag andas in och det känns som första gången
Du håller om mig och jag vågar hålla kvar
*


Jag vill bli en hjälte




Har varit en bra helg. Och nu är det måndag. Trött är man ju förstås.

Idag kom vintern på besök. Det var mina små skor inte beredda på. Blev kallt om fossingarna på väg hem, vågade knappt cykla för att jag var rädd att ramla på rumpan. Men jag klarade mej utan att vurpa, grattis till mej!

Jag sitter uppkrupen i soffan och ser på Svenska hjältar, man blir helt varm inombords av att se hur snälla, omtänksamma och modiga människor kan vara, det ger hopp i en värld som är så kall och hård annars.
Jag ska bli en svensk hjälte när jag blir större. (äldre?!)

Over and ut!


don't bring flowers

Nu är det snart 3:e advent. Oj oj.. snart jul!

Ska bli så mysigt, och jag önskar mej såklart snö i julklapp, mest av allt. Storasyster ringde precis från Strängnäs och berättade att hon gick ute i snön och kom att tänka på mej. Jag älskar snö!

Går var man på julbord, var väldigt gott och mysigt. Idag har varit en lagom lugn lördag hittills, vaknade och åkte in till stan där M skulle på synundersökning. Under tiden gick jag och köpte jeans, två par fick följa med mej hem.

Var ju år och dar sedan jag köpte kloka jeans känns det som. Jag har ju typ levt i mina jeanstajts hela hösten. Men nu är jag utrustad igen. Haha.

Snart ska jag träffa tjejerna, blir nog en bra kväll det här.

var!



Vart har himlen tagit vägen? Någon som har sett den på en månad eller så?

Inte länge till jul

Jag är med och tävlar om en HP mini dator på Mogis blogg. ( Här! )

Ni som läst här vet att jag är i behov av en dator, skulle ju underlätta en hel del eftersom jag ska läsa en kurs på stockholms universitet i vår.
En egen dator gör ju oxå att jag kan ha lite bättre kontakt med alla er gotlänningar när jag är iväg, det gillar ni väl?!
Kanske blir lite mer liv i bloggen oxå, vem vet. Haha.

Men åh vad jag önskar att jag kunde få en dator i julklapp. Jag sagt det till alla i familjen men tror tyvärr att det är lite ur deras prisklass när det kommer till julklappar så man får hoppas att den riktiga tomten hör min bön (eller mogi).

Men med min tur får jag väl bara strumpor i julklapp. Haha.
Ja, man ska va glad för det lilla man får.




God loves December!

Idag har det varit mörkt hela dagen, ingen sol alls. Detta tär ju på mej ska ni veta.

Jag som är en morgonpigg/kvällstrött människa får min trötthet att nå nya höjder. Igår var jag konstant trött hela dagen, samma sak idag. Vaknade precis på soffan.
- Sova är min nya hobby, no kidding!

M är ju en morgontrött/kvällspigg person, vilket gör att den ena av oss oftast somnar i den andras knä. Det är mer en regel än ett undantag att jag somnar när vi ser på film på kvällarna, M han sover till 12 på dagarna istället.

Jo, men nu när man är 21 så lever man livet, galna upptåg hela tiden. Om man ens orkar ta sej ur sängen/soffan vill säga.
Happy days!

(känns ju lite som att jag inte borde få ha en blogg längre när jag skriver såna här inlägg)


se it and weep


Ja nu så fick man ju en flashback, back to the 90's, när westlife kom in på idol scenen.

Jag och ellinor började direkt sjunga med, deras låtar går inte av för hackor ändå.
Den här är vår favorit.

Har ni tänkt på att alla killar i Westlife är väldigt söta, inte lite heller, utan übersöta, det lär ju vara en av kriterierna för att var i ett boyband. Sjukt egentligen.

Önskelista!

Tänkte att ifall någon miljonär hittar in på min blogg och känner sej givmild så är det här det jag önskar mej i julklapp.
- Och ja, jag har varit snäll i år!



Macbook 13,3 " (air på bilden)


Ja, men det var ju typ hela listan. Haha!


Köper du en sån till mej?

Morgon

Nu sitter jag i Ellinors soffa i Bromma. Ska snart ta och hasa iväg till köket och göra lite frukost. Ellinor har gått till skolan och jag ska sen in till stan och möta mamma.

Har haft några riktigt härliga dagar med Emelie, Anna och Madde här på fastlandet.


deviantart
Ibland beter man sej lite som ett riktigt pucko. Man märker att man gör något som man inte borde men man kan inte göra något åt det, ni vet som en trafikolycka, man ser det komma och kan inte se åt ett annat håll.
Men efteråt fattar man vad man håller på med. Jag gör sånt för att jag är osäker, rädd. Men jag har ingen anledning, åh vad jag önskar att jag kunde göra mej av med den där dumma känslan.
Någon som har lite tips.

Det var luddigt som ett helt lamm men allt kan ju inte skrivas.

Kvällens



Kvällens packnings musik låter såhär.



Kvällen packare ser ut såhär...