Taking chances

Livet är lite upp och ner just nu. Ena dagen är man glad och njuter av vardagen, nästa så gråter man floder bara för att man känner för det.

Nej, jag är inte deprimerad. Jag ska åka och plugga i höst. Plugga geovetenskap i höst, i Stockholm. Eller inget är ju bestämt eftersom man inte får reda på om man har kommit in förrän i juli men jag har bestämt att om jag kommer in så ska jag satsa.

 

Tår-floderna beror på att M antagligen kommer att stanna här.  I vår lägenhet med vår katt.

Vi kommer alltså ha distansförhållande. Jag som alltid sagt att jag aldrig ska ha det.

 

 

Men det kommer bli bra. Är man stark så går det, vill man så går det.

Alltså kommer det att gå fint.

 

Så nu vet ni var mina tankar vandrar iväg någonstans.

 


right here waiting

Jag lyssnar just nu på Ellinors playlist från Spotify och saknar henne lite och tänker på livet. Visst låter det härligt!? Det är det också!

 

The Fray är så mycket jag att jag ryser. Men ändå lyckas jag glömma bort det, tur att man har sin syster då. När kommer du hem igen? Tänkte att vi skulle vandra runt i stan och bara vara lite.

 

Känns som att de flesta i min omgivning vet var de är på väg och jag är här för att vara se på, sitta på läktaren och applådera när det går bra. Tror även att det känns så eftersom jag inte kan bestämma vad jag ska göra, och jag vill inte riktigt ta itu med det heller så slutar med att jag bara ser på när andra lever.

 

Nej, jag ska fortsätta lyssna på hennes musik. Det blir bra.

 

 


En tanke:

 

Helgens outfitta maybe? v

 

Hittade den här gamla godingen också! Remember Ellinor?

Dunder och brak

Lägger ni märke till någonting nytt med mej ikväll?

Min assnygga nya klocka is the answer!!!!
.
Har varit i Boge och svullat skaldjur, ostar, snacks och frukt hos Lisen. Sen dansade vi tills jag fick kramp i magen och fick åka hem. Bra kväll!
.
Nu hoppas vi på att inte bli väckta mitt i natten av flygplan igen, amen!

suddenly I know

Jag är klar med tentan! Grattis och halleluja till mej nu får vi bara be för ett godkänt på den så firar vi sen.
Over and out!
.
(p.s. M är snäll, han tycker att jag bara skriver om honom när jag e lite sur på honom, men just nu är han rätt snäll och gullig. Så nu kan han vara nöjd. haha.)

God can be funny


Nu har jag tillbringat dagen med att skriva min omtenta.

Jag klarar inte riktigt av det tycker jag. Vet inte om det är ämnet, själva kursen eller hur dom skriver frågorna men jag förstår inte riktigt vad dom menar ibland. Så sitter man där och funderar på vad det är dom menar.

 

Men jag har nästan skrivit färdigt nu. Två frågor kvar och lite pill sen är jag klar.

 

Sitter och lyssnar på Regina Spektor nu, det är roligt när man kommer ihåg artrister som man gillar men man har glömt lite. Dom ligger där i bakhuvudet men kommer fram till slut. Hon skriver fina texter och sjunger lika fint.

 

Regina Spektor – Laughing With

En som får en att tänka.