Blonde ambition

Såhär blev slingorna by the way.
Haha.. skojade bara. Men man kanske ska bli blondin någon gång. Ser ju rätt bra ut ändå, över förväntan.

Han som e rösten till apan i lejonkungen sjunger på tvn, jag blir förvirrad

Jag sitter här själver i sällskap av Annika Lantz twitter kommentarer på tvn.

Igår kväll träffade jag Josefin, Linda och Emilie. Vi crashade Josefins after work och tog ett bord och satt bara och pratade med varandra, riktigt trevligt. Sånt har man verkligen saknat nu när dom har flyttat upp hit till stockholm och jag har varit kvar på ön- att prata av sej lite.
I morgon kommer nog Mathias hit och stannar ett dygn ungefär, yes så blir det ibland.
Har jag nämnt att jag har slingat håret föresten? Tänkte att vitt skulle passa så bra med min gråbleka hy så här års.
Jag längtar tills marken ser ut såhär igen, åh vad jag längtar! Vistelsen här i storstaden hade varit mycket härligare då. Man hade sluppit alla våta strumpor. För här är det slask.

3 fina år

Idag har varit en jobbig lång dag. Jag är helt slut i huvudet.
Åkte hemifrån 9, kom fram till skolan 10. Fick vänta på en tjej från min kurs som jag skulle plugga med i ca 30 minuter.
Vi pluggar fram till 4 och jag fattar nada ur kursboken. Jag åker hem och har ont i huvudet. Är ännu helt knäpp i huvudet efter allt det där.
Skall svara på två frågor till på fredag och ha litteraturseminarium då. Jag är glad att jag inte behöver ha ett G i den här kursen kan jag säga.
Denna vecka skulle vi ha läst 5 kapitel ur boken ca 150 sidor om inte mer. Och svarat på 4 frågor i två olika arbeten. Jag har bestämt att jag ska skjuta lite från höften på fredag. Jag hinner inte läsa alla kapitel tills dess.
Men nu på kvällen kom jag på att det är 3 år sedan jag och M träffades för första gången.
Skäms att jag kom på det så sent. M säger att han tänkte på det redan i morse.

 

Min M !

Vackert som en tavla.

Jag och min syster har hittat Photo Booth på datorn. Och det var länge sedan jag var så här glad, rädd för mej själv och fascinerad samtidigt.
Vem fan e den här sista figuren? Man blir ju skräckslagen!
Nu skall jag sätta på mej ansiktet sen skall vi ut och åka till affären och köpa grejer till min tårta, maräng-tårta. Mumma!
Ellinor goes fatty bara av att tänka på tårtan! Haha.

Min 22 årsdag...

Ja, man vaknar går upp och kollar om man har möjlighet att ta sej till skolan, men man upptäcker att Nää det går inga tunnelbanor idag. Måste i såna fall ta buss med 4 byten och detta kommer ta 1,36 timmar när det i vanliga fall tar 20 minuter. Så man ger upp och man har ju inget viktigt idag, bara en föreläsning (som man i och för sej inte ville missa men vad gör man då?!) på halva dagen så man får bara inse att det inte kommer bli någon skola idag.
Man sätter sej och börjar pilla med datorn som man fick skickad till sej i går. Min födelsedagspresent till mej själv, en Mac pro 13,3". Man fattar inte så mycket men datorn är ju snygg i alla fall.
Sen skall man ta en bild för att ha på inloggningskontot och vad får man då se?
Jo detta!
Man blir visst någon sorts alien när man fyller 22, ja där ser man.
Grattis till mej!

08:ad

Ja nu har jag varit här i Stockholm i 3 dagar.

Jag har beställt en dator, så blev riktigt pank direkt, sen har jag köpt en ny jacka eftersom min vinterjacka gick sönder bara några dagar innan jag åkte upp hit. Men idag hittade jag en jacka så jag slipper frysa.

Idag åkte jag en sväng förbi Universitetet för att kolla läget lite, var vi skall träffas i morgon och så, så att jag inte går vilse i morgon och börjar min universitetskarriär med att komma sent. Det var väldigt mysigt och "universitetigt", påminde väldigt mycket om växsjö universitet där jag var på besök 2007 efter studenten.

Ett orosmoment är tyvärr att min bok inte kommit ännu, skulle gärna vilja ha med mej den första dagen. Så skall lurpassa på posten i morgon och hoppas posten kommer innan jag måste åka iväg.

I morse åkte M hem igen, så i natt är första natten jag måste sova ensam här. Läskigt! Men det går nog bra.

Nej, nu skall jag göra lite kvällsmat.

Puss och hej

Sussa snart

Oj så mycket kända röster i en och samma sång.
God natt!

Detta är kvällens godnattvisa:)

Sussa snart

Oj så mycket kända röster i en och samma sång.
God natt!

Detta är kvällens godnattvisa:)

Greatest


Denna låt är till M som ska spela viktig match i morgon. It's for you babe!same same but very differentSe vad jag har tagit på mej! Hänglen, mina älskade hängslen.

Jag håller egentligen på och smyg-packar lite. Känns konstigt att jag måste packa för en månad, jag lär atingen ta med mej alldeles för mycket eller alldeles för lite.

Vilket kommer det bli?På fredag fyller pappa år och jag har ingen aning vad jag ska ge honom. Någon som har något förslag?

dancing with myself

ibland tänker man för mycket och har ingen att prata med. Deal with it.