i got it from my mama

What to do, what to do?

Sitter i stan o gör ingenting. Funderar lite på om jag ska åka hem sen eller om jag ska gå till arbetsförmedlingen. Alla säger så olika saker, men de flesta har faktiskt sagt att jag ska vänta med det. Får se vad min fritidsforskande polare Evelina säger. Haha! Ja, för nu e man fritidsforskare. Känns segt men skönt på samma gång.


Läste precis att MF har utvecklats som en fenix sen han kom till ön på ibks hemsida. No shit! Fastlandet nästa år kanske oxå. Hm...
Nej jag ska inte tänka så långt in iframtiden. Vet aldrig vad jag gör då heller.
Får ta dagen som den kommer helt enkelt.

Nej, måste göra något nu. Det här e seegt. Skulle nästan till och med tänka mej att städa lite här..
eller vid närmare eftertanke...näe.



you'll be in my heart

Igår fyllde Linda, min fina vän, 20 år. Och hon hade flyttfest.
Och jag jobbade sista dagen. Så på kvällen firade jag Linda och att jag nu mer är arbetslös. Yehaw!
systra mi
Jag (i Roberts Emo-mössa) och födelsedagsbarnet. Kommer sakna henne otroligt mycket nu när hon ska flytta till Lidingö. Men som tur e så har hon rätt stil för att smälta in där nu (menar, med en gose-chihuahua i en rosa väska kan ingenting gå fel min vän)

.


Spanking for all (don't be worried, it's enough for you too)




Miss Sofie, Popmuppen, Smyg Punkis, 20-åringen och Emla <3





Josefin med kvällens måltid.(då snackar jag inte om min big och feast)
 Yummi va gott det var.


Jo, men bilden snackar ju för dej själv.
Myspys..haha!




Åh..!! Piggelin drinken..absolut en ny favorit.
Den bubblar liksom och är god!!!
Emma hade världens längsta ögonfransar i kvällen till ära, fancy!


Haha..Okej så här såg Sofie inte riktigt ut (hela kvällen, haha..nä skojade bara)
Men efter rosé vinet så vart de värre. Hon är för söt.


Igelkott i påse är inte ofta man ser. Så den fick mycket uppmärksamhet..
Jag tycker att vi borde ha döpt den. Typiskt att man kommer på det för sent. Haha.



Det var en bra kväll. Helt klart. Men en sak är så säker...
Jag kommer att sakna fina såå mycket att det gör ont.

black eyed boys

Lisen fyller 23 år idag! Ett steg närmare pensionen min kära syster. Familjen firade genom att åka till Bakfickan och äta oss feta (mest jag) på fisk o grejer.
Vem var den enda att beställa efterrätt sen då? Jo, jag såklart.Haha!
så här glad blev Lisen över min och ellinors present. Yeey!


Min goooda mat! Mmmmm...


Jag hade lite bråttom hemifrån så upptäckte väl i stan att jag a) hade strumpor på mej och b) att de var olika. Haha!

Posar som om hon inte gjort annat i livet asså.
Ohh..chipp o hej! Det var min kväll.

Kvällens citat: Go away bejbis, I don't want you. (ellinor)

bleed it out



fancy pants


Oh what you do to me

Jag är ledig igen..Inte idag. I morrn!
Skööönt som bara den.

På Lördag fyller min favorit tjej 20. Då ska de antagligen bli fest fest fest med tjejganget. Det var riktigt länge sen. Jag har blivit något av en soffpotatis på sistone, men det är absolut inget fel på det enligt mej själv i alla fall. Jag klagar verkligen inte.

Snart är innebandy säsongen igång igen. Saknat har jag gjort! Men får ful gubbarna sin vilja igenom så spelar vi i 3:an...morr. Vill dom inte satsa på innebandyn så visst för spelar vi i 3:an så lär vi inte ha ngt lag. Tänk på den.

Jag och Ellinor åt varsin kebabtallrik idag som kvällsmat och tittade på mtv. Mysig kväll de.

Och frågan är ju....: Vem dödade fancy Pants???
Svaret är: Jag, för jag har inte växt upp med super mario och blir stressad och trycker på fel rackarns knappar. Då blir de inte många byxor kvar. Haha.

I can't take away whats real. Or change how I feel


i know, i know, i know

Vad är det som man säger nu igen?
Lev varje dag som att den vore den sista

Är det någon som gör det? Nej, jag vet då ingen som tar vara på dagen på det viset.
Inte många säger till den de gillar att dom faktiskt gör det, men sanningen är ju att livet är för kort för att den där andre inte ska veta. Livet är för kort för att man ska gå till ett jobb varje dag som man inte gillar eller trivs med. Och livet är för kort för att man inte ska våga göra saker man egentligen vill göra.
Bättre att ångra något man gjort än att ångra något man inte gjort...
... heter det ju oxå.
Det värsta vore ju inte att sitta i sin gungstol när man är gammal och tänka tillbaka på allt man gjort ..nej, det värsta vore ju att man satt där och undrade hur livet hade blivit om man hade vågat säga det där man hade velat säga för 30 år sedan till den man älskade. Eller att man satt där och hade kramper i händerna efter att ha jobbat vid en dator i 40 år när man egentligen velat bli polis och jaga bovar hela dagarna.

Det jag egentligen försöker säga är att livet är för kort för att man ska hålla igen.
Säg det du känner, gör det du vill, våga leva livet.

sweet


pink

Kollade precis lite på Victoria's Secrets hemsida. Jag kom fram till att jag vill ha allt från deras Pink kollektion. Mina hårt intjänade sommarjobbs pengar kommer att ta slut så snabbt sen. Jag får nästan lite ångest redan.


             
                                       
Men de e fiina grejer.

Favorit i lurarna: Hey There Delilah - Plain White T's


elizabeth



Idag är jag ledig!!! Skönt som bara den. Ska snart bege mej till min säng och sova..sova gott.
Sova sova sova...!!

Trodde ett tag att min mobil hade raderat alla mina bilder o ljud som fanns på den. Men sen så pillade Erik lite på mobilen och konstaterade sen att minneskortet bara glappade lite. Hm..jag är nog inte så teknisk. Jag som redan hade börjat drömma om en ny mobil. Men får väl leva med min skruttiga (okej, överdrift..bara haft den ett år men ändå) ett tag till. haha!

Fick hoppa in i matchen mot Hangvar i måndags. Riktigt skönt och efterlängtat att få spela lite. Även om det första jag gjorde på planen var att missa bollen. Haha!

Var hos Mathias igår och såg(sov) på Valencia- Elfsborg. Man blev ju lite ledsen över att de inte kunde spela bättre så missade som tur var det sista målen Valencia gjorde för att vi gick ifrån tvn då. Hade varit tufft med Elfsborg i CL. Men nu ser det ju riktigt mörkt ut. Man kan ju hoppas att spanjorerna blir som Bambi på hal is på konstgräs men det tror jag inte. Tyvärr.

jauvet

Nu är jag hemma igen. Loong time no see. Kommit till insikt om att jag inte tillbringar så mycket tid här hemma i vackra Sanda. Missar så rackarns mycket. Missade nu när Erik ( anm. Ellinors Erik )kom till ön och bosatte sej i vår gula stuga på baksidan av tomten. Och idag fick visst Lisen och Erik den smarta ideén att de skulle köpa en pool, så nu när man kom hem från jobbet så står det en pool på baksidan. Hejsan hoppsan va de händer saker här.

Idag har varit en väldigt lugn dag på jobbet. Cirka 0 gäster ( plus minus 100 eller så ) så vi hade tid för lite glasspauser mellan varven. 3 stycken blev det under dagen. Och 10 glassar! Josefin stod för 40% av dom. Jag klunkade istället i mej 2 pepsi (i brist på cola) och en sockerdricka i värmen.

Clara bjöd lilla mej på Jauvets föreställning igår. Dom killarna är mina idoler, helt klart. Improvisera mer gott folk.

Nu ska vi ha kräftskiva med familjen (plus Erik) och mysa lite. Sen om jag fortfarande är hungrig så har jag en glassback kruppkakor i kylskåpet till bara mej! (tack mormor!!)

here without you

kexsmält

Äter man kexchoklad, eller vilken annan choklad alls för den delen så smälter den antagligen i solen. Det har jag lärt mej idag. Haha! The hard way..men gott vare.


1.      2.      3.      4.

1.
Mmm..när man äntligen har en ledig dag som man tänker tillbringa på stranden så måste man dokumentera lite. Det tycker jag i alla fall. Därför de e en massa mysko bilder här över, haha. Jag och syster kände oss lite tvingade att va me på någon bild så Weeei..här va den.

2. Ellinor upptäckte (något inte så konstigt) att hon var (som vanligt) mycket bunare än mej. Men jag har något som hon inte har. Ha! Nämligen fräknar på mina knän. (Mina ben e inte riktigt så här bleka i vanliga fall. Känner att jag behöver försvara de rackarna lite. Har photoshopat lite så att mina fräknar skulle synas bättre.Vilket dom typ inte gör iaf..men dom finns där!!)

3. En fulis-bild är faktiskt lite av en tradition av oss (och taditioner är ju viktigt, väl? haha.) så den var självklar.

4. Jag höll på att somna i solen och precis när jag kom på det så fick jag för mej att jag skulle ta lite kort istället. Bättre det än att ligga still och bränna sej tänkte jag. Så jag tog kort på det bästa jag kom på. Nämligen min påse med kläder. Hahah! Och min Harry Potter bok som jag  (ännu!!!) inte läst ut.



Keep it real o så vidare..

<3 mf

never met her at all

I do like sports, but I don't like wearin' shorts

Jag har en Leeeedig dag idag. Skönt som bara den. Ska tillbringa den på stranden med syster.
Hitills idag så har jag hängt tvätt, sjungit högt till musiken i min empa och sett Veronica Mars.
Nu tok lyssnar jag på Nelly (furtado såklart!) och njuter av att inte ha någon disk att ta hand om, ha!

Idag fyller Emilie år. The big 19! Ska messa och gratulera jätte snart, ska bara ta mej iväg från datorn.

See ya'll soon!

sweetest girl

Yiihoo...! Tränade fotboll ikväll, härligt att få svettas lite som Ulrika uttryckte sej. Jag måste bara nicka och hålla med. Jag lyckades göra någon slags halv vurpa helt själv när jag skulle sno bollen av Evelina, såg det roligt ut? Joo! Haha. Men det är åndå på en plan med en boll, antingen med klubba eller utan som jag trivs bäst. Så är jag funtad.

Igår hade Sara fixat ihop tjejerna för en kväll. Äntligen. Blev en mysig kväll med massa snack, grillad kyckling, bea-sås (spagga, hamba), analysering, glassberg och mysiga människor.
På glass caféet när man får kommentaren. "-Vi tar bara kort på Boel för hon ser så rolig ut. Programmet extreme makeover är skapat åt henne" som man undrar vad man har för polare egentligen. Haha..nä skojade bara.
Väldigt trevligt att träffa Toffi igen. Man har ju varit med om rätt så mycket tillsammans ändå.
Efter glassätandet då följde jag och Toffi med Linda till paviljongsplan och såg när de lekte med eld. Helt magiskt var det. Musik, eld, fullmåne och vänner. Myyys!


Keep me safe while I sleep.