glitter

image208Blev väckt i morse av storasyster som undrade om jag skulle med och spela hockey bockey. Jag bytte snabbt om till mjukisar och underställ, packade en väska innehållande skridskor och hjälm och åt frukost. Sen roadtripade vi till Hemse där matchen skulle äga rum. När jag stod på isen så var det inte alls lika stadigt som jag hade för mej att det var sist. Men det kan ju ändras, sist jag stod på ett par skridskor så var det nog i tvåan på donner. Efter lite bambi moves så fick jag djävulskt ont i ena foten så bestämde att jag nog inte skulle va med. Dom hade avbytare så jag satt på Roma Ballerinerz avbytarbänk i 40 minuter. Mammas skridskor var inte riktigt min grej helt enkelt.

Sen åkte vi hem och jag och Ellinor satte igång och gjorde stekt falukorv och makaroner. Mmm..gott till en vrålhungrig bänknötare som jag. Sen blev det kokoskak- och knäck bak i köket. Vi fick även ränna lite efter Mira som nu har blivit stor nog att skutta och springa så nu är hon överallt hela tiden. Sen städade vi köket, tvättade lite och vek tvätt. Sen upptäckte vi två (som vid det laget var lite trötta) att Den lilla sjöjungfrun 2 gick på disneychannel så ellinor segnade ner i soffan och jag hamnade på något vänster under bordet med en sovande kattunge på mej. Där somnade jag.

image209Vaknade av att mamma kom hem och hon hade faktiskt inget att tjata om eftersom att vi hade gjort allt. Det kändes bra. Nu har jag precis pysslat klart lite med en julklapp och Ellinor och jag ser på Grinchen. Grinchen e stentuff. Mohah!

Jag har skaffat mej en ny sån där töntig grej att störa mej på. På MQ reklamen (som går heela tiden) så sjunger Agnes i början och hon kan inte uttala orden rätt. Hon sjunger "a löt". Som" i I don't need a lot for Christmas". Nej det har jag stört mej på nu i flera minuter, haha! Jag vet..jag ska sluta.

I morgon blir det mer städning och sen ska granen in och pyntas. Det är nästan bara snön som fattas. Och en viss grabb som befinner sej i stockholm.

Nu får jag se om det blir girlang verkstad här eller om man väljer att bara ta det lugnt.



Christmas kisses!


dan före dan före dan

Nu sitter man här framför datorn. Har precis blivit klar med rocky road och kola bakandet. Blev riktigt nöjd med min kola i år. All träning de andra åren har gett resultat, haha!

Kissen, som vi ska döpa till Mira kissade idag i lådan helt själv. Haha..pinsamt o skriva om det på bloggen egentligen men när jag och Ellinor såg det mitt i allt bakande så stod vi som två stolta föräldrar och myste. Äntligen fick min IKEA låda lite användning!

Var på fotbollsmöte igår kväll. Så nu antar jag att man räknas till att va med i A-laget. Eller det verkade lite outtänkt det hela tycker jag. Men tittar man på träningsschemat så kommer man fram till att man kommer att bli vältränad i alla fall. Vet ännu inte hur jag ska göra med fotbollen, men den har varit en väldigt stor del av mitt liv de senaste 7 åren så jag kan inte tänka mej ett liv utan den.

Idag åkte Mathias hem-hem. Så dröjer 6 hela dagar innan jag får träffa honom igen. Buhu! Haha..nä..skojar. Men lite tufft kommer det nog att bli, har ju vant mej med att se den rackaren varannan dag i alla fall. Men vi ska ha tävling under tiden om vem som kan gå upp mest i vikt av alla godsaker som man äter på julen. Vägning ikväll. Sen är det game on.

Nu ska jag nog gå och mysa någonstans alternativt gå och lägga mej, är lite trött alltså. Kanske hockey bockey match i morrn.

last kiss

Såg precis på The Last Kiss. Oh gud det var en riktigt bra film. Inte som i att den var otroligt rolig och underhållande utan för att budskapet var så starkt och bra. Finns inte många filmer som får mej att gråta men The Last Kiss gjorde det. Stora tårar rann nerför mina kinder. Det är en film som jag tycker att alla borde se. Helt ärligt, se den!

logiskt

Igår efter att ha spelat vår match mot Hemse (uschi uschi) och efter att ha sett Ibk spöa skiten ur Värmdö så blev det att jag kom hem och började småfixa lite med julklappar. Mysigt. Julklappar, julmust och Star Wars fick det bli. Good combo!

Idag blir det mer att jag röjer ur mitt rum eftersom att jag har fått lite klagomål. Haha! Så en ordentlig genomgång skulle nog sitta fint där inne. Blir att storstäda helt enkelt. Puh va jobbigt! Men det måste göras.

Nej, nu ska jag göra en spellista och börja städa, annars blir det aldrig av.






natten går...

Idag är det Lucia. Lite lessen över att jag inte är med i eller har planerat att se något Luciatåg i år. Madde ska ju va tärna ikväll i domkyrkan men det känns som att det kommer att va riktigt svårt att få någon plats där tyvärr. Jag får smålussa lite själv här hemma helt enkelt.

image207

Idag har man köpt biljetter. Så nu är det klart att jag ska till Stockholm och Mathias hem-hem i mellandagarna. Spännande!

Mamma ringde precis och "erbjöd" mej jobb som läkare i Roma om fem år (om fem år är man väl färdigutbildad antar jag). 50 tusen i månadslön känns ju inte helt fel tycker jag. Ska tänka på det. Haha!

Nope, nu ska jag vika kläder o greja lite här hemma.

all I want for christmas



Söt reklam tycker jag allt.

Nu är det 12 dagar kvar till jul. Ojoj, va tiden springer iväg när man har roligt.

Vi har fortfarande inte kommit på något namn till kissen eftersom att jag inte går med på namnet Minus. Men vi klurar på.

På fredag klockan åtta gäller det. Stolt att jag äntligen tog ändan ur vagnen.

Kisses

you found me

Jag fick riktigt sött sällskap i sängen i morse.
image202
image203
image204
image205
Nä, nu ska jag käka lite frukost!
Puss puss

all shock up

And I'm back! Grymt rolig helg med laget. Är dock helt borta idag. Har blivit för lite sömn och för mycket sovande på golvet. Haha! Om man råkar spränga sin luftmadrass så får man väl stå ut antar jag.
Fredagen var resdagen. Buss till båt till buss igen i massor med timmar. Vi hann se på film,sova,leka och äta massor. På lördagen var det att gå upp tidigt för att börja spela matcher. Jag blev utsedd till kapten och jag lyckades faktiskt komma ihåg alla namn på lagen vi mötte, lite stolt! När vi hade spelat färdigt våra matcher så var det det andara lagets tur så då fick man heja lite. Dom spelade riktigt bra.
Dom var en hårsmån från att gå vidare men tyvärr så gjorde dom inte det. Sen begav vi oss alla tjejer fullt utrustade i mjukisar till en resturang för att äta mat. Var super duper gott! Elise råkade emellertid fälla servitrisen med en isbit, mohahah!

När alla låg i sina "sängar" sen så skulle jag pumpa min luftläckande luftmadrass men råkade av misstag spränga den. Alla blev asrädda men sen tyckte alla att det var jättekul. Jag skrattade så att jag grät. Fick sen ligga mellan Sahras o ch Evelinas madrasser. Sen kom Ullis smygandes för att hon inte kunde sova så då tog vi våra täcken och kuddar och gick till omklädningsrummet och var där ett bra tag. Alla tre skrattade så att vi fick träningsvärk i magen dagen efter.
Söndagen va riktigt tung tycker jag. Fick ju sova på golvet på natten så va rätt så mör asså.
Men vi kom i alla fall till IKEA [aj-ki-a].
Jo, vart shopping i Jönköping sen äventyrsbad. Sen vart man helt död i bussen till Oskars.







Nu ska jag lägga mej framför tvn med en skål popcorn och ett glas julmust tror jag.
Kisses!


magic

Snart ska jag iväg. Har förberett mej genom att äta revbensspjäll och gjort chokladbollar och mackor som jag ska ha med mej. Mums! Ha en trevlig helg!

image185
"You've got magic inside your finger tips
its leaking out all over my skin
everytime that i get close to you
your makin me weak with the way you
look through those eyes

 And all i see is your face
all i need is your touch
wake me up with your lips
come at me from up above
yeaaaa, oh i need you"

pour que tu m'aimes encore

I morse ringde mitt mobil alarm vid kvart över 7, för jag hade fått för mej att jag skulle orka se på julkalenderna så dags. Men när mobilen ringde så snoozade jag. Orkade inte riktigt vara så duktig att jag skulle gå upp tidigare för att se på barnprogram liksom. Sen hittade jag lill kissen under soffan i en pöl kiss, härligt polarn! Dags att skaffa kattlåda tror jag minsann.



Åkte sen in med bussen till stan där jag och Mathias skulle baka pepparkakor. Började rätt sent för att assasin creed skulle spelas färdigt bland annat. Kul, not! Sen blev det i alla fall lite pepparkaksbak. Mathias stod för de flesta av kakorna, en riktig konstnär är han allt, haha!



Sen bar det av hemmåt. Panik packade färdigt väskan jag ska ha med mej i helgen en aning (tror fortfarande att jag har glömt hälften eller alternativt tagit med mej alldeles för mycket). Men lämnade ifrån mej den till pappa som skulle lämna den vid bussen i klinte. Puh..hoppas hoppas att fotbollsskorna är med i alla fall..haha!

När mamma kom hem så fick jag mina efterlängtade tofflor från Inter sport som jag ska försöka använda flitigt på lördag mellan matcherna. Blev sen färs-maskin-ansvarig eller vad man säger. Kort sagt så fick jag mala färs av lite fläsk bitar. Mohaha, rooligt!(patetiskt, oh yes!)

Har varit sugen på julbord nu i flera dagar. Och frågade mamma förut om vi har något inbokat snart, men icke. Det vi skulle varit på är nu på lördag. Dåålig planering av julbordspersonerna, ha julbord när jag är borta, humf! Har nu kollat in om det fannas några bra julbord på vår lilla ö och hittade faktiskt ett som jag tror är bra. Me glad.

Det är 6:e December idag. Och jag har köpt en julklapp. EN!  Massor kvar. Ouuih! Blir att jag impulsköper massor med klappar på söndag i Jönköping. Var beredda, alla kommer få en hylla från IKEA. (nej så hemskt hoppas jag att det inte blir)

Kisses!

digestive

Tjenna tjenna!
Såg julkalenderna vid halv sju. Har tyvärr missat avsnitt 2 och 3 men jag fattade rätt så bra ändå. Det var jag glad för. Ska kolla om dom finns på svts hemsida så jag kan catcha up lite.

Sitter nu i stan. Själv i killarnas lägenhet. Men innan jag åkte in så satt jag och kissen och tittade på stardust (på inrådan från Ellinor). Den var riktigt bra. En riktig feel good och boel film, me like! Mycket fantasi och påminde därför mycket om när jag var liten, haha!

Sökte på Zac Efron för en stund sen (för han är ju såå söt enligt Ellinor,ha!) i brist på annat. Och kom på att han och hans motspelerska ifrån High school musical är ett grymt sött par. Hon är ju född ett riktigt grymt år oxå (88:a!!).



baby can I hold you tonight

Vaknade upp för en halvtimme sen och upptäckte att jag hade ont i halsen och ont i min högerfot. Måste va efter mina ihopspringningar med Ida igår på träningen. Inte bra alls inför helgens cup. Jag får spara foten så gott jag kan på Onsdag och äta mycket vitaminer helt enkelt.

Kissen paddlar runt på golvet här brevid mej. Den har lite svårt att gå på det hala golvet och när den tycker att det går för sakta så börjar den att backa för det har den lärt sej. Haha! Ser riktigt kul ut.

Idag blir det väl att man fixar lite här hemma och börjar tänka på vad man ska ha med sej till helgen. Sen bär det nog av in till stan om inget annat dyker upp.

silent night

image178

Tog en
paus från katt passandet  och X-men tittandet för att skriva av mej lite. Kände att det var dags.

Matchen idag mot Endre gick riktigt bra. Började lite nervigt men 9.33 gjorde Moa mål så att vi fick börja med en ettmålsledning i andra perioden. Sen i andra perioden lyckades jag göra 2 mål! Lycklig! I tredje perioden lyckades jag i och för sej få en tvåminutare för att jag var för ivrig, haha. Kan hända den bästa. Men matchen slutade 5-1 till oss så det känns bra med en vinst. Ellinor försökte få det till att det var ghetto flätorna som hon hade gjort i mitt hår precis innan matchen som hade gjort att jag gjorde mål. Haha..

Sen åkte vi hem och åt mat. Blev lövbiff med klyftpotatis och bearnaise sås. Mums fillibabba!

Ikväll är det hemma kväll med Ellinor och pappa som gäller. Har inplanerat att vi ska se Troja sen och äta chips och dipp. Mmm Mmm!

Kattungen somnade förut när han var på väg ur korgen som han brukar ligga i. Så han hängde liksom med huvet utanför och kroppen innanför. Såg så kul ut att jag var tvungen att skicka en bild (dålig men ändå en bild) till Mathias. Om man somnar mitt i en promenad, ja då är man trött!

I morrn är det julskyltning i stan och sen IBK match (Eve är min match dejt) som gäller.

Jag kan inte riktigt fatta att det är December redan. Känns hel mysko. Tiden efter studenten känns som att den har gått så fort. Bara runnit förbi liksom. Vet inte vad jag tycker om det egentligen. Går tiden så blir man äldre och det går ju inte för sej, haha.



Over and Out!