cat alarm

Youtube e bra skit alltså (i brist på annat liksom, hehe). Hittade star wars hundar och den här videon som syns här under. Enjoy!
 

ps. Pajen du är som vanligt en kaxig jävel. Haha!

pissenisse

Ute ser det ut som höst höst. Alltså ingen liten låtsas höst med sol och lite gula löv, nej du, här är det dimma, blåst, regn och hela paketet.(stackars Mathias som jobbar i dag)

När jag vaknade förut så var klockan över 11! Oj, oj vad jag sover nuförtiden (eller idag). Har oxå kommit på att igår när jag sov hos Mathias så drömde att jag var på ett konditori och köpte bakelser. Hm..lite mysko dröm vill jag påstå.

Nope, nu måste jag komma på något att göra. Det jag borde e att plugga teori. Hm..

play that funky music

Hohahehe! Jo, såg du mej på Borgen i Lördags så var det inte för att du hade druckit för mycket och sen råkat däcka utan för att jag faktiskt var där! Helt oväntat! Pumpbolaget skulle spela så vi (jag, smygpunkis, min idiottvilling , Hanna K och Miss Sofie) skulle partaja sista gången med Smygpunkis innan hon skulle till Oslo där. Jag tycker inte att de va ett så bra band men men.. rätt så kul vart det i alla fall. Även om jag och Hanna gick runt där och var spik nyktra (inte ovanligt för mej men ändå).



Första serie matchen spelades dagen efter det där, i Söndags. Gick ju sådär. Men ett litet fjutt mål fick jag in i alla fall. Det gäller att se det positiva ibland. Efter matchen åkte jag tillbaka till stan och där såg jag och Emelie på Ibks b lag när dom spelade match mot Östergarn. Och nu har jag gett Virtanen ett nytt smeknamn: 2 minute man. Haha..gäller att inte ta det fel..haha. (jag syftar på utvisningar, right!?)

Nu när jag kom hem och kollade posten så har jag fått ett vykort från Thailand. Blev så glad!

Hittade en ätte kul katt, kolla själv! Och en jätte jätte söt hamster som käkar broccoli .


i'm a believer

På sätt och vis så är jag en elitist. Jag umgås bara med människor jag beundrar.


Igår kväll var jag och Sofie duktiga och gick till Solberga och badade. Min presatation att skryta om från den vistelsen är väl egentligen att jag fick badvakten att sätta på musik som vi kunde simma till, haha! Det säger rätt så mycket om hur bra jag är på att simma. Men krampkänningar i båda vaderna fick jag i alla fall (och lite träningsvärk idag faktiskt).

Smyg Punkis har ju bestämt sej för att åka till Oslo. Åker på Söndag vad jag har förstått. Men huur ska jag klara mej utan henne? Har ju henne som allvetande orakel här. När det är något jag undrar så är det oftast henne jag frågar. Hur hur hur ska Popmuppen klara sej utan sin Smyg Punkis?

3 månader är en väldigt lång tid. Kan man få kortare för bra uppförande? Hehe.



you begin to feel like home

Idag har jag blivit stolt ägare av ett par nya ib skor. Dom förra klarade ju inte riktigt av pressen av att spela i Södervärn under helgen, så dom gick det ju hål på. Ska inviga dom ikväll på träningen.

Tittade precis på Victoria's Secrets hemsida och hittade en jätte fin pyjamas. Vill ha, vill ha! Riktigt fin.

               


Will you?
Won't you?
Be the one I'll always know...


don't cha

I morse så övningskörde jag med mamma på tofta skjutfält. Där körde vi och jag trodde ju att här har jag varit förut men näe..där hade jag fel. Så kommer man fram till en skylt där det står Förbjudet för allmänheten. Ha! Men vi hittade några shyssta militärer i buskarna som sa att det var okej i alla fall. Men jag har kört idag, jehoo!

Snart ska jag va ännu duktigare och åka in till stan och passa Mathias lägenhet och plugga lite teori.

Sofie. När vill du åka till Barcelona..för jag e ledig! Hehe!

doin it well

Igår spelade vi Domarcupen i Södervärnshallen hela dagen. Man kämpade som fan och vad fick man för det?
Jo..
- Träningsvärk
- Brännmärken på båda knäna
- 3 mål
- (men lika förbannat) 3 förluster

Fast det var riktigt kul att få spela av sej. Det kan jag inte förneka. Men jag var lite lagom förbannad när man skulle bege sej hem efter matcherna. Som tur skulle jag inte hem utan tillbringade kvällen med Sofie, Kristofer och Maffe. Vi satt i deras soffa och spelade Buzz! och käkade pizza (en slice), ostbågar, chips och godis. Jag fick ta ut mina aggressioner på spelet istället så det gick rätt så bra för mej. Även om jag hade väldigt mycket tur, men vi säger att det var skicklighet.

Vaknade upp vid 7 i morse och hade ooont i benen (var så sur igår när vi skulle stretcha att jag sket i det för att jag tyckte att jag ville ha ont) så gick ner och såg på skräckis. Sen åt jag frukost och däckade i min säng, och så vaknade jag nu. Yeah, vilken bra dag det här kommer bli.


Wish you could stay with me another day

long before rock ´n roll

Här satt jag i lugn och ro och var lite lagom arg. Ja det kan man va ibland. Idag var det för att allt kändes dååligt. Inget bra händer liksom. Usch! Jag kände att jag fick vara lite sur då. Men så hittar jag en bild på Facebook som Emilie har lagt ut. Den var från mösspåtagningen i våras. Haha! En bild på oss tjejer och i vänstra hörnet stod jag själv och såg sådär mystiskt jätte glad ut. Helt utan någon uppenbar anledning. Kunde inte annat än skratta åt mej själv. Så nu är mitt humör lite gladare. Jag tackar Emilie för det.

I morgon ska jag ta tag i mitt liv lite. Eller ta tag och ta tag.. men jag ska söka lite jobb och sen passa på att fika med Sofie och sen se på film med Mathias. Han är ju sjuk och hemma från jobbet. Så lite sällskap måste han ju få av lilla mej. Och han behöver en paus från sin xbox (golf?? Hallå..big no no).

Just nu..
Musik: So Sweet - Maria Mena
Glöm-glöm-fort: Träningsmatchen. (Uouh!)
Fundering: Hur mycket pengar har jag kvar på mobilen nu egentligen??
Lite viktigare fundering: Var är jag om ett år?
Ska göra: Sova!! Jag är trött!!

rockaway

Klicka för större bild

Igår var jag i stan me familjen och tittade på Endre- IKSU matchen. Men var knappt att jag kunde se den. För direkt när jag hörde musiken och såg alla spelare springa runt där nere på planen så blev jag så grymt sugen på att spela. Den första perioden kan jag faktiskt erkänna att jag bara tänkte på hur jag skulle spela Domarcupen nästa helg. Så kommer inte ihåg så mycket, haha!

Nu ska jag sova!

i feel the love

En riktig städdag idag. Jag har i alla fall plockat undan lite. Haha! det räknas det oxå.

Städmusiken: Walking On Sunshine - Aly & AJ
Planer ikväll: Romantisk komedi á la The Wedding Date
Min nya favorit bok: Nasse hittar en stol (klassiker ju!(fick den i en happy meal))


    


Awww..! Såg precis på När Och Fjärran. Och dom var i Barcelona. Åh..vill tillbaka. Någon som vill åka med mej?

I'm walking on sunshine..Ooohh! And don't it feel good

walk alone

Framtiden??
Vad väntar där, det är min stora fråga.
Hur kan man komma fram till vad man vill utbilda sej till över en natt. Händer det överhuvudtaget? Men man förväntas göra det i alla fall. Det är ett hopplöst fall av besvikelse. Har man drömmar om vad man vill bli sen när man var liten så grattis..! Sån lyx har inte jag.
För jag har velat bli så mycket.
Dansare
Fotograf
Designer
Arkitekt
Jobba inom miljö och natur( t. ex jobba med växthuseffekten )
Jobba på NASA (som vad spelade ingen roll)
Läkare
m.m...

Jag är så avundsjuk på alla som är stensäkra på vad de vill bli. Hur ska jag komma fram till ett så viktight beslut? Jag som inte ens kan bestämma mej för vilket godis jag ska välja när man ska köpa lösgodis.
När jag skulle välja gymnasium så valde jag det som var det lättaste alternativet. Med minst förändring i mitt liv.
Det blev ju bra men jag kan inte fortsätta välja på samma sätt hela mitt liv.


Faan!
Livet är inte rättvist
gäller väl att vänja sej med det antar jag

Those dancing days

på hp
Charlie's Angels maybe? Nej bara Moa som är på besök på öin.

Hittat lite bilder från i Lördags. Zätas syster hade ju kameran i högsta hugg under kvällen så hon hade tagit en del.

                            
   
Mange och min Mathias.
( blir helt kär av att se på bilden..<3 )

Idag har jag faktiskt gjort saker här hemma.
Jag har..
* Tvättat och hängt ut en tvätt
* Dammsugit nedervåningen
* Städat badrummet
* Plockat ur diskmaskinen
( det här är en bra prestation för att vara av mej, hehe )

Igår hade vi möte med fotbollen. Vi ska på en cup i Gislaved den 7-9 December, på konstgräs fast inomhus. Alltid jätte kul att åka iväg med laget så det ser jag verkligen fram emot. Sen såg Eve-Peve (hon ska få igen!!) till att jag ska på blöjpackning den 3:e November. Igen! Men var ett roligt gäng som skulle dit och jag e ju bra på att snacka strunt när jag paketerar blöjor så det kan nog bli kul i alla fall.

Vår katt har blivit riktigt tjock nu. Jag försöker bli lite vän med henne så att jag ska få leka med hennes kattungar sen är de har kommit ut. Men mitt jag-ska-va-trevlig-försök togs på stort allvar av henne så hon vill bara kela med mej och inte med någon annan i familjen nu typ.

Ikväll är det ib-träning vid halv 9. Känner verkligen inte för att gå. Så mycket bra på tv och vår förra träning utan tränare var kass. Men det lär ju inte bli bättre av att jag inte tränar och snart är det domar cupen oxå. Och då måste jag va bra. Åker jag inte på träning så blir det i alla fall en joggingrunda.
Har för mej att det var kvällen innan domar cupen som några i fotbollslaget skulle ha skräckis kväll och sen åka till Martebo. Då är man ju lagom uppladdad till ib matcherna sen, haha!

Ska laga maten ikväll oxå. För vissa tycker ju att jag måste träna så att jag kan bjuda på mat när dom kommer hem från träningarna..
Men det är sant i och för sej, jag borde verkligen lära mej laga mat. Min bästa prestation är typ pannkakor.


Kisses

truth is spoken

höstlöv1Idag känner jag av att det är höst. Och jag som inte ens har gått ut ännu.

Vi misstänker att vår katt ska få kattungar. Hon ligger bara still på  golvet och myser hela tiden, inte likt henne. Sen så har hon som annars är jätte smal blivit lite smyg-tjockis. Jag hoppas på kattungar i alla fall.

Var en rätt så värdelös träning igår. Så blir det lätt när man inte har någon tränare som bestämmer över laget. Men springet innan träningen kändes i alla fall rätt så mycket så något gav det  ju. Fick sen en glad överraskning när Annica dök upp och skulle träna med oss. Inte varje dag det händer inte.

Känns ju bra att mina vänner bestämmer att jag ska göra saker senare i höst. Enligt Josefin så ska jag åka till Norge och jobba med henne och enligt Annica så ska jag åka till Åre av samma anledning (plus att vi ska göra bort oss på afterski, haha!). Frågar någon mej så kommer jag nog stanna här. Även om en resa känns lite frestande ibland.


" Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity."
Albert Einstein (1879 - 1955)

2 am

Idag ska jag dela med mej lite av mina tankar och synpunkter, om Emo kids och andra "alternativa" ungar nuförtiden (jag lär få grymt mkt stryk sen, men de e de värt). Om man går runt i Visby (eller någon annanstans i sverige/världen för den delen) så ser man dom här "alternativa" människorna. Dom utmärker sej med avvikande speciella ofta hårt färgade frisyrer och randiga och knalligt färgade kläder. Ofta kombinerade med ett par tajta stuprörsjeans och converse skor. Jag personligen tyckte förut att det var en grymt snygg stil. Men nu är den liksom inte alternativ längre, utan den är "alternativ" (obs. lägg märke till hartassarna). De flesta med sån stil säger att det inte bara är kläder utan att det även är en livsstil, inklusive en speciell musiksmak och ibland även politiska åsikter (inte ovanligt). Förr var det en viss liten utvald skara som hade den här estetiska stilen och de påstod att de ville vara annorlunda och inte se ut som alla andra. Vi andra nickade och höll med. De var de som satt i gräset på rasterna på skolan i små grupper och diskuterade livet, de var de smarta som alltid hade en åsikt och kunde vinna över vem som helst i en diskussion. De var alternativa, och ofta vegetarianer (eller ännu mer hardcore, veganer!)
Nu är dessa alternativa ännu där ute, men de har fått sällskap av de "alternativa" (dvs. groupiesarna). De är ofta tonåringar som går på högstadiet/gymnasiet. Missförstå mej rätt, det finns visst riktiga alternativa råtuffa kids bland dem därute men det har blivit ett slags mode bland dessa ungdomar (låter som att jag e gammal ju) att man kan inte längre utskilja de smarta-diskuterandes-livet-i-gräset eller de som verkligen vill uttrycka något med sin stil från de som bara vill se ut som dessa. Det är svårbegripligt, jag är inget proffs på att förklara. Men det jag försöker förklara är att: Om du är tonåring idag och inte har randig tröja+stuprörsjeans+svart emofrilla så är du alternativ eftersom att de flesta nuförtiden försöker uttrycka sej själva med just den här stilen. Jag har ingenting emot att någon ser ut så men... det är inte ett alternativt och speciellt sätt att vara längre. Måttlighet snälla ni!

Det blev lite längre än jag hade väntat mej det där. Men jaja.. så e livet. Haha! Idag har jag faktiskt köpt ett par gråa jeans asbilligt (100 kr rabatt). Det händer mej typ aldrig. Sen lyxade jag till det med en rouge oxå, bara för sakens skull (och, okej jag behövde en oxå).

Idag hade jag och Sofie ett snacka me Josefin(-som-har-fått-för-sej-att-säga-upp-sej-och-dra-till-norge-bara-sådär), vi fick inte fram så mycket. Visst skulle det va riktigt kul och säkert nyttigt att bara åka iväg sådär men jag måste i alla fall fixa körkort först. Och Norge?! Nej, alla har ju åkt dit. Jag vill uppleva världen, inte ett grannland i väster. Usch o fy, har man chansen så ska man åka till något mer spännande ställe där man inte kan läsa om Svenskt skvaller i tidningarna. Ska man göra något så ska man göra det ordentligt. (bara för att jag skrev det så kommer jag säkert åka till typ Solna med motivationen att jag ska se världen och hitta mej själv, haha!)

I morrn kväll väntas en hemmakväll med syster och lillkusinen framför High School Musical 2 (kan inte motstå).

På Lördag ska jag se min Mathias och resten av IBK krossa Duvbo i Södervärnshallen sen på kvällen blir det utgång med tjejpolarna. Jag längtar redan!