bejbi

Slutade tidigt idag och bestämde mej då för att åka till stan för att ta bussen hem därifrån. Kunde ju sola i en timme då, och bli härligt rosa. Haha! Men jag hamnar på Cubus,H&M, MQ och lyckas på något vänster missa 2 bussen.Oops!
Så kunde fortsätta leta kläder med Josefin i stan. Hittade lite behövliga grejer, men när man behöver hjälp med att hitta rakprylar till sin pojkvän ringer man Boel då, Josefin? Det var ju det knasigaste någonsin. Men visst jag betraktar ju mej själv som något av en expert, hmrrmf. Haha.

Sen gick jag och Josefin in på Åhléns för att köpa grejer och när man går runt där helt oskyldigt så börjar de tjuta och man tänker: men visst, det är väl något larm som har gått. Sen kommer det en röst som säger åt en att det brinner. Och mitt i allt virrvarr bland böcker, tyger, kuddar och rulltrappor så kommer min storasyster o tar en på rumpan och säger till en att skynda sej. Det var mystiskt. På väg från Åhléns till bussen så ser man brandbilen susa förbi och göra massa oljud. Jaha tänker man då, det var kanske på riktigt, eller?

På bussen hittade jag min andra syster i sätet brevid mitt. Vi lyssnade på vår nya absoluta favoritlåt för tillfället, bubbly. Om och om igen. Sen lyckas vi sova oss förbi vår hållplats båda två så får spatsera en kilometer hem, fast i varm vårsol och med sånt sällskap så göra jag det så gärna.

Senare åkte jag och min mor och skulle hämta hem min klänning, men den var inte riktigt klar så vi begav oss till Klinte för att köpa tidningen. Men det kom fram att pappa redan hade köpt en så jag trixade lite och fick pengar till en veckorevyn av mamma.
I affären hittade jag ingen men fick visst av en händelse alla i affären att leta efter den. Var nog 5 stycken, trevliga människor det där. Haha!
Men det fanns visst ingen.


Och Anna, jag är jätte nyfiken. vad var det som du skulle berätta för mej som du glömde bort? jag har tänkt på det hela dagen, du är lurig du.  Haha!


samson

Började den här dagen med att se på Grey's. Kan dagen börja bättre eller? Nä, de e svårt att slå alltså.Haha!
Har lite dåligt samvete nu i alla fall.Råkade somna igår, utan att säga god natt. Känner mej som en riktig skurk. En sån där me två pistoler o en snusnäsduk över halva ansiktet i vilda Västern. Men det var inte med mening.

Dokumenterade lite från grillningen igår. Fick tyvärr inte med mina och Leos snygga fotbollsspel eller den fina utsikten, men man kan ju tänka sej eller hur.


what?
Ja, man kan ju fråga sej vad Evelina gör på den här bilden. Är nog bara hon och Emilie som vet svaret på den frågan.

 < Snyggrumpan.Haha! No names.   < Show me some leg, Linda!

msiley
Oh...Hur ser vi ut egentligen?? Nasty!

Jag grillade korv och marsmallows och käkade jordgubbar hela kvällen i alla fall. Gott som bara den.
Och mitt i grillningen så ringde syster och ville ha råd om sin läxa så jag spånade lite med henne på den fina stranden. Inte för att jag kom på så mycket som kunde hjälpa men det var trevligt ändå.

Nä, min lediga onsdag waits for no man! (så att säga, haha!)

every heartbeat


" Du luktar godare än tårta..."


stay with me.


I morrn: Grillning me tjejerna
Jag hoppas på: En fotboll oxå kanske?!
Lyssnar på: Ingenting, men går det att lyssna för mycket på chasing cars?
Ska göra nu: Messa/sova.What I do best!
                                                                                                                                                                              


teen royalty

Jag överlevde helgen!!
Har tränat 6 gånger i helgen. Började lite lugnt med att springa i uppförsbacke de snabbaste man kunde typ 10 gånger, yeah, skönt för benen de. Haha!
Vi delade ju matsal me fältbiologer, de va ett samtalsämne som vi kom tillbaka till mycket. För vem vill inte va fältbiolog innerst inne??

Nä trevlig helg har det varit. Fast Ulrika har ju suttit o väntat på Snygg-Erik varje gång vi inte har tränat och hur många gånger fick hon höra honom?? En! Lite snålt, haha!
Och jag och Evelina skaffade oss en jätte snygg målgest. Och sen igår satt vi o spanade in snyggisen i Shes the man o vi kom på lite deprimerande fakta att de inte finns så många såna i världen. Snyft!

Min stuga jag skulle bo i råkade visst sakna värme så jag fick sova vid Anna o Ullis. Mysigt värre. Haha!

Sen kom man hem och var trött som bara den och så väntar mamma med en ros och säger att jag ahr blivit utröstad till Åreys spelare i mitt innebandylag. Tack tjejer för att ni röstade på mej, känns jätte smickrande!!
Jag blev väldigt glad.
fine again

MARK: "What do you consider your weaknesses?"
ADDISON: "I don't have any. I'm that good. What are yours?"
MARK: "I'm an easy mark for evil redheads."

MEREDITH: "How was your interview?"
DEREK: "Not great. It wasn't great. I was distracted."
MEREDITH: "By what?"
DEREK: "Nothing. I don't know."
MEREDITH: "On a scale of 1 to 10 how bad is it?"
DEREK: "Eight."
MEREDITH: [kisses him] "How about now?
DEREK: "Seven."
MEREDITH: [kisses him] "How about now?"
DEREK: "Six... five... four... three..."


Somnade igår i kanske 10 minuter och drömde en jätte läskig men väldigt symbolisk dröm. Scary värre!

Ska packa lite inför träningslägret i helgen, i Östergarn. Långt låångt bort i världen.
Jag tänker packa ner massor med kläder, typ hela garderoben, fast bara mjukisar då såklart. Men det kommer att bli mycket i alla fall.
Jag måste ju överleva helgen, det är min plan.
Wish me luck!

the traffic jam

kyss
Uppgiften börjar bra..
Handlar om etik, det klarar jag av.
Sen kommer en lite svårare...
Vad är kärlek?
Ja, men det är ju olika. Den frågan klarar jag oxå av rätt så bra.
Sen jobbar man sej neråt på pappret.
Linda fastnade visst på Hur ser framtiden ut för mänskligheten.
Det är deprimernade att skriva sanningen till en 12åring. Så jag lindade in det rätt så mycket, men sanningen finns där under alla bubbelplast.
Men jag läser sen en fråga som står längre fram..
Vad är meninge med livet?
Vilken jävla f*king fråga. Jag är fast. Jag kan inte svara på den. Jag trodde jag kunde hitta på något.
Men så fel jag hade. Nu är jag deppig.
Inte ens världens smartaste kan ju komma på svaret på den frågan.
Det är ju individuellt om vad man tycker men jag måste ju ha något jag tycker är meningen.
Men det är helt blankt.

greatest mind

Jag undrar lite..var har tiden tagit vägen? Här går man runt precis som vanligt och upptäcker helt plötsligt att tiden har gått massor. Men var har den tagit vägen. Känns som att någon har stulit den alltså. För en vecka sen tänkte jag att okej, jag kan ju börja göra lite läxor snart så slipper jag stressa sen. Men gjorde jag de? Nä!
Och jag tänkte likadant i Lördags men gjorde jag något då? Nä!
Och nu på Torsdag ska alla religion läxor in, och jag har gjort sammanlagt...noll stycken. Och i morrn har min grupp kommit på att vi ska plugga mitt på dan. Va e de för tid?
Hela min dag e förstör då ju. Men man måste offra sej för andra, så e de ju. Men va faan. Jag vill ju inte lämna in ett arbeta som e måttligt bra. Som mitt fysik arbete,usch, kunde har blivit så grymt mycket bättre. Men men...Igår fick jag äntligen min eftertraktade födelsedagspresent från tjejerna. Vi åkte in några stycken och köpte glass på glassbaren så fick jag min låda. Massa rosa o gröna saker, me like! Haha! Blev jätte glad, ni känner mej rätt så bra asså. Sen gick vi till Almedalen o så satt vi där o snackade, och sen blev det helt plötsligt gräskrig. Och jag som var helt oskyldig blev helt gräsig. Va va de om? Haha!
Sen åkte ju några hem men vi andra stannade kvar o gick på Packhus och åt. De va gott.
Jag tror att alla gäster där trodde att vi var fulla  men jaja, har man kul så har man ju. Ska inte tänka så mycket på vad andra tänker. Grymt roligt i alla fall!
Trevligt att vi adopterade in min mittfältar polare i gruppen oxå, haha!

Jo, de var en rätt så lång dag i går. Men riktigt skojig.

Har träningsmatch mot När i morrn. I När. Grymt onödigt långt bort men jaja..
Alltid kul att spela.

don't matter

Hittat massa med fina och roliga citat från Grey's Anatomy

Christina: I need a drink, a man, or a massage. Or a drunken massage by a man.


Meredith: After all this time, all your warnings about me sleeping with my boss and you're doing the same exact thing.
Cristina: Oh, it's not the same thing.
Meredith: It's the exact same!
Cristina: No, it's not. You and McDreamy are in a relationship.
Meredith: And you and Burke are in?
Cristina: Switzerland. It's very neutral there and they make very nice watches.


Alex: For a kiss to be really good, you want it to mean something. You want it to be with someone you can't get out of your head, so that when your lips finally touch you feel it everywhere. A kiss so hot and so deep you never want to come up for air. You can't cheat your first kiss. Trust me, you don't want to. Cause when you find that right person for a first kiss, it's everything.Mysigt lov det här, fast läxorna borde kanske göras. Hm..jaja, någon gång.
Ikväll blir det hemmakväll med Cornelia, vi ska se Hundtricket. Härligt värre! Länge sen sist.

Mathias grattis till körkortet ska vi se skräckis snart eller? Haha!

I morrn blir de träningsmatch i Levide och sen kanske krogen, vem vet.


take a while

Idag fick jag min studentmössa.!! Kändes lite overkligt men riktigt bra. Längtar faktiskt till studenten även om det betyder att allt jag har gjort i mitt liv liksom försvinner. Skola är ju allt jag vet. Det enda jag har hållit på med liksom.
Sen blir man arbetslös o skit, usch!

Jag har i alla fall kommit på den braiga planen att jag ska ha min studentmöss på sne hela tiden, för den lär ju hamna så förr eller senare den dagen i alla fall så då kan den lika gärna vara så från början. Vill ju inte att folk ska dömma mej efter hur mössan sitter, haha!

Matchen igår gick skit. Jag fick spela mittfältare i cirka 5 minuter sen blev jag back. Men det gick inte så bra tycker jag. Så jag strejkar från träningen idag för jag har inte riktigt kommit över den jävla matchen än. Om det går dåligt nästa match oxå så ska jag fan i mej fäll alla motståndare innan jag går av planen..då har jag i alla fall åstadkommit något.

HA <3 LA    eller vad säger publiken..??hahah! Jag är jätte för.