Natti natt

It's always have and never hold
You've begun to feel like home
What's mine is yours to leave or take
What's mine is yours to make your ownHur vet jag?

Dom här drömmarna dyker upp 1-3 gånger i veckan och har gjort det i ett tag. Det borde väl betyda något?


Samma generella innehåll men olika detaljer varje gång, ingen är den andra lik.

Hur vet man om drömmarna berättar något om en själv eller om de berättar om tecken på att något ska hända?Att sväva lite ovetande är inget jag tycker om.

You begin to feel like home

Hej och Hå!Åkte till Slite marknad i morse och lyckades köpa både ett par skor och 14 par strumpor. Sen var jag tvungen att prova på deras kroppkakor. Men de var inte alls lika goda som mormors så det var lite av en besvikelse.

Sen var det att bege sig direkt till När där jag skulle ha match mot dalhem. Jag fick börja som höger mittfält, och var peppad som bara den! Men klantig/uppe i varv som jag var så stukade jag foten ungefär 2 min in i matchen. Var bara att linka av planen. Men innan första halvlek var över så stod jag upp och var redo att springa in på planen med en tejpad fot. Fick sen spela andra halvlek. Och även om jag fick ett friläge som jag sumpade så vann vi med 5-2.


Ville egentligen gå ut ikväll, men min fot är nog inte så bra att ha på krogen och sen fick jag inte tag på någon att gå med heller. Så det var lite trist. Blir hemma kväll i sanda istället.

Hittade den här så söta bilden. Se hur kära dom är!! Blir helt varm i hjärtat! Det är så det ska vara. Ta mej tusan.
Jo, någon som har missat det så tog jag körkort i går. Grattis till mej!

Hur firar jag det då? I soffan framför tvn, inte vad jag hade planerat. Får slå på stort nästa helg istället.ja, sån är jag:(

Jag kan köra jag är inte rädd. Jag kan köra jag är inte rädd.


Så borde mitt mantra vara nu. Jag kan köra, bara det att när någon sätter sej för att bedömma mej i bilen så fryser jag till och gör tänker alldeles för mycket.

Jag ska dit- nej vänta- kanske inte- köra lite närmare där- nej, ojoj, där var en bil- sväng av- var var det jag skulle nu igen?!

Min hjärna under förra uppkörningen.

Asså kan man hypnotisera bort allt det där virret i hjärnan? Amputera?

Lördag, men inte som jag hoppades.

Matchen mot AIK är inställd, för att de inte har något lag, det är så trist. Jag som var så peppad för att spela!

Vad gör man istället då? Jo man sätter sej och broderar (!?) och ser på gossip girl. Haha.


Såg en dokumentär om straight edge. Man kanske ska bli sån, menar jag är ju en praktiskt taget. Är bara dom svarta kläderna och grafittin som fattas.

Och tatueringarna.

morgon.

Exept me flaws and all.

I don't wanna play the broken hearted girl.deviantart

work work work work work work work ....Låten som går på repeat när jag pluggar.
Kan. Inte. Sitta. Still!

Gissa vem som börjar tröttna på mej då, moahahah


Har köpt på mej en Pez-fifflare som ser ut som gnagaren i Ice age oxå. Ifall man har socker fall.

perspektivet

Det här med perspektiv.

Smaka på ordet: Per-spektiv.


Ibland måste man ha just perspektiv på saker man gör, sätta sig lite utanför och kika in på vad man egentligen sysslar med. Då brukar det kännas lite bättre. Oftast.

För just i situationens hetta, ja då känns det som att jorden ska gå under. Gräset under ens fötter slits bort som av en spökhand och jorden bullrar till och ett stort hål uppenbarar sig. Vad händer där nere i det svarta hålet? Ja, det vet man inte. Då får man panik.

Så känns det om man inte får perspektiv på saker och ting ibland.

Men ibland behöver man få lite panik. Känna äkta känslor ta steget över tröskeln och flyta fram i ögonen. Släppa taget lite och bara känna det som känns. Lätta på trycket liksom, känslorna man inte ska visa, som man inte borde släppa fram. Man är väl inget barn, man har ju lärt sig att barn skriker och gråter när de är ledsna. Vuxna tar ett djupt andetag och tänker på något annat.

Men det känns bra efter att man har släppt fram barnet lite, låtit det gråta en skvätt. Känns det bra efter att man har gömt undan den där känslan som ville fram? Not so much.


Ja, det var det jag ville få ur mitt lilla hjärta. Mitt barnhjärta.

körkort vs. livet

Körkortsteori är s v å r t!

Fattar inte hur jag ska få in all information i min lilla hjärna.

Jag måste nog radera lite på hårdisken efter ett tag.

Vid hastighet under 50 mk/h måste man lämna företräde till bussar som står på busshållsplatser och blinkar ut.

Och...där.. försvann första lösa tanden från mitt minne. Bye bye then!


Någon som har lite plugg tips?

Ibland känns det bra

Skön ledig torsdag.

Igår var jag på Fårö, doppade mej i havet för första gången i år. Äntligen.

Idag har jag en rör-röd rygg. You know, rödhåriga och speciellt jag måste ha solskyddsfaktor på sej om man ska ligga på stranden. Hade jag det igår då? - Nope, så jag får skylla mej själver.

Sen hann man bara in till stan och byta om en snabbis för att cykla bort till bion och se Sommaren med Göran med mamma och pappa. Den var rätt så kul.

Idag ska jag försöka plugga in lite körkorts vetskap i hjärnan och sen träna på konstgräset ikväll. Woow.. livet är allt bra stressigt.

Haha!

i know!


Sommar sommar

Hej Semester!

Nu är jag ledig i 2 veckor och 2 dagar framöver. Yeaa, äntigen! Ska bli så underbart skönt.

I fredags var jag på Trädgårn med Evelina och Anna. Åt jätte god buffé och pratade. Kändes som en härlig sommarkväll men den slutade tyvärr för fort tycker jag. Men det är väl alltid så när man har trevligt.

I helgen har jag varit hemma i Sanda och tagit det lugnt, kört lite bil och bakat lite. Idag åkte familjen hem till Lisens och Johnnys nya hus i Boge. Storasyster gick med mej på en rundvandring eftersom jag är den enda som inte har varit där tidigare. Det var jätte fint och mysigt.

På tomten har dom en stuga, 2 utedass, en skateboard ramp, en damm med ungefär 20 fiskar, växthus och en ladugård. Hm..sen äger dom ett änge som ligger brevid och ganska mycket mark till det.

Oj oj, vuxet värre!


Vi fikade och åt blåbärspaj som mamma hade tagit med och glass till det. Sen satt vi och jäste i soffan tills jag och Lisen lagade kräftsoppa. Jag som inte tycker om soppa så mycket tyckte den var god, inte ofta det händer.


Sen åkte vi in till stan och hämtade upp Ellinor som hade jobbat och inte kunde följa med till storasyster och så gick vi runt lite i sommar visby. Tills mamma och pappa skulle in på Fornsalen och se Mikael Wiehe (eller hur det stavas).

Sen gick jag och Ellinor till donken och köpte lite mat sen vandrade vi hem till mej och vi ska nu ha sleepover. M jobbar ju natt.

Ja, och om någon är nyfiken så har jag bestämt att vänta med att plugga till i vår. Antagligen. Innan dess vill jag resa någonstans, och jag är lite sugen på Grekland. Vill inte resa för långt bort. Pengar, you know.

deviantart

Puss och kläm!