AnsiktetHerbert (fint namn tycker jag allt!) som är med i Afasi och Filthy och Maskinen har startat en soulgrupp med en annan kille. Det här är deras första singel "X".

Massa kändisar är med i videon.
Tycker låten var rolig, och Herbert söt. Inget nytt under solen alltså, haha!Breathe slow

2 dagar på sommarjobbet är avklarat. Jag har inte varit så här trött på länge länge. Men idag är jag ledig och börjar på riktigt på måndag och sedan jobb 5 veckor framåt. 

Idag ska jag handla lite och fixa lite grejer. Ta det lugnt också, viktigt!


Fotbollsmonster!
Ser jag läskig ut? Blir ni rädda? Jag ska snart bege mej ut i kvällen på min tredje Korpen fotbolls match, ever. Jag vill utstråla ilska och tacklingar. Så att ingen vågar komma när mej liksom, funkar det?
Jag kanske ska måla sådana där streck under ögonen som militärer/footballspelare i collage filmer har? Eller är det en aning för mycket?

Det är i alla fall match mot laget som min storasyster och mina kusiner spelar för, eller spelar, de tillhör men har inte spelat så många matcher. Men hade varit kul om de var med ikväll. Jag och Ellinor ska spanka deras små rumpor på planen!  Peppelipepp pepp!

I morgon är det för övrigt min första dag på sommarjobbet, aka mitt vanliga jobb som jag hade innan jag började plugga. Men det känns som att jag glömt allt! Jag kommer sitta där och inte veta hur man öppnar luckan i receptionen, folk kommer inte komma in till läkarna, dom kommer förblöda! Och allt är mitt fel för att jag glömt alltsammans. Jag hoppas de kommer vara snälla!

Såg filmen super 8 igår hörreni, rekommenderar! Rolig o skrämmande, allt på en gång! Spänning när den är som bäst! Kul att den utspelade sig på 70-talet också tycker jag!

Jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls

Jag har alltid varit en sån som tänker för mycket. Vad man nu jämför med när man menar för mycket vet jag inte, jag vet bara att det är något många har sagt till mej genom åren. "Boel, du tänker för mycket."

Men genom att tänka för mycket behöver det inte leda till att man kommer fram till fler svar. Jag känner mej rättare sagt mer förvirrad. Jag vrider och vänder på allt, tänker ifall jag har fel i hur jag tycker. Tänker en gång till och försöker känna efter hur det känns. 

Men jag kommer väldigt sällan fram till något. Jag blir bara mer kluven.
Är det jag eller dom som har rätt? Tycker/tänker jag på ett felaktigt sätt? Hur känner andra i såna situationer? Är det värt att ha en åsikt om just det här?

Jag har funderat på det här ett tag - om det är positivt eller negativt för mej att tänka så här?
Det leder allt som oftast till att jag blir lite tveksam till mina egna åsikter. Jag vet ju hur jag känner men jag börjar tveka och tror att jag tycker "fel". Om det nu kan finnas något fel i en åsikt.

Det kanske är svårt att förstå för någon som inte "tänker för mycket" vad jag menar men jag försöker förklara.

Men något positivt i det hela är att jag ofta sätter mej in i andras perspektiv och försöker förstå dem.
En negativ följd av mitt tankesätt är att jag har svårt att uttrycka mina känslor när de kommer.
Jag funderar på mina känslor och varför dom finns och försöker tänka på vad som sker om jag uttrycker dom.
Låter det krångligt? Ja, det känns så också. 


regn från himlen

Idag är det en regnig dag. Det är blött och grönt utanför fönstret och jag tycker att det var på tiden att den här dagen kom. Man vet inte riktigt vad man ska göra när det ä såhär. Jag sitter mest inomhus och lyssnar på musik och tittar på bilder. Melissa Horn och weheartit är det som gäller.You just have'nt met me jetDagens outfit:
Cardigan - Cubus
Skjorta - H&M
Shorts - Only
Väska - 2 liter jordgubbar från Stenhuse gård, det enda riktiga!


Är det bara jag som tycker att det är otrolig skillnad på de olika jordgubbarna från gotland? Jag tycker bara det är dom från Sanda (stenhuse) som är goda. Dom andra har liksom igen sommarsmak.

Igår la Åsa Ekedahl som jag känner genom innebandy och fotbollen upp en länk på facebook. Den 
här
Den får en onekligen att börja tänka. Här klagar man på att man måste komma på kvällsmat varje dag, och åka och handla är jobbigt, städa upp efter sig är en pina och att man fått punka på cykeln är en riktig katastrof! Men vad har vi för perspektiv egentligen?
Den här flickan har inte ens något namn och kommer antagligen slängas ut av sin mamma eller säljas till vem-vet-var eller vem. 
Jag skulle kunna adoptera henne på sekunden om det kom till det.
Tänk så bra vi har det i sverige. Och det finns så många fler i U-länder än det finns i länder som Sverige och andra ¨rika¨ länder.

Det finns så många hemskheter och sorgliga livsöden där ute som man aldrig hör för att ingen kan berätta dem. 


Det jag ville ha sagt är att vi ska vara glada att vi har det så bra som vi har det. Krama dom du tycker om och tänk lite längre nästa gång du klagar på disken. Vi måste försöka ta vårt ansvar för världen oxå och inte bara handla kläder på H&M (guilty!) och rapa ut avgaser med bilen.

So untrue to myselfDet är så mulet och tråkigt idag så jag har suttit inne och sett på filmer hela dagen. Gjorde en kärlekspaj oxå, så att jag fick i mej lite lunch men annars har jag varit super seg.

Igår spelade vi ju korpen match och vann med 10-0. Inga avbytare hade vi och motståndarna var 2 stycken färre än oss. Skönt att röra på sej tycker jag och nöjd över mitt lilla mål jag fick in.
Efteråt kilade jag bort till innebandyn och "gubbträningen" där jag träffade Emelie och så spelade jag en stund innan jag kände att benen var helt stumma och åkte hem igen. Det var väldigt länge sedan jag höll i en klubba sist men jag kom ihåg lite i alla fall. 

Nu ska jag ut, för första gången idag. Promenad runt ringmuren blir det för min del.

What goes around comes around
Jag lunchade med Ellinor nere vid Almedalen och tittade på de små studenterna som jublar och inte har en aning om vad som väntar dom. Slog mej när jag satt där och mumsade på min hamburgare att det låter lite lamt och fånigt när de är där uppe och hoppar runt. Många av deras tal var liksom bara "joue vi tacka väl lärarna typ.. wowiwow".
När man själv var där eller innan man tog studenten så tyckte man att allt det där var så häftigt. Tänk att få hoppa runt och sjunga på en balkong, det coolaste man kunde göra typ.
Nu är man liksom på andra sidan av det där, man har redan gjort det.


Jag svängde förbi bibblan på vägen hem förresten. Blev 3 böcker. Två om juridik och en om ekonomi. Ha!
Jag har fått för mej att jag vill börja fatta sånt, fan jag vet ju inte ens vad en ränta är typ. Ska försöka få lite ändring på det.

Damn proud!
Jag är tillbaka från vårruset! Och jag lever än!
Jag hade glömt hur roligt det är att springa, var för länge sedan. Bra att jag har spridit ut min motion till en gång per år, haha! Nej, riktigt så illa är det inte riktigt. Men det känns så.

Trodde inte jag skulle orkar ha en så hög takt, var liksom inställd på att gå de 5 kilometrarna. men vid straten lovade jag mamma (som är värsta duracell-kaninen) att jag skulle jogga i början och se hur långt det räcker.
Slutade med att jag slog tiden från förra året!
Jag gick väldigt lite, mest för att snyta mej och dylikt. Shit, man blir ju imponerad av sin kropp som kommer ihåg hur man gör när man springer såhär.


Nu ska jag duscha och slockna lite på soffan, fast jag är inte trött i och för sej. Jag ska stretcha det är i alla fall något som är säkert!

You may think that Im a zero, but hey everyone you wanna be probably started out like me


Jag har nu övergett soffan eftersom den blev för varm att sitta i när det är såhär varmt i luften. Jag har nu lagt mig på golvet och trivs rätt bra hittills.

Har blivit erbjuden att springa
vårruset ikväll med min kära mor. Jag är ju som sagt förkyld så vet inte om det kommer bli så mycket spring, utan mer som en snabb promenad. Men ska värmen hålla i sig så vet jag inte om det blir något alls. Vi får se helt enkelt.

Jag måste ta tag i hur det ser ut här i gotlandslyan oxå. Usch så det ser ut!Soundtrack feelgood:
Glee Cast – Blackbird (Glee Cast Version)

Word!

This is how it works
You're young until you're not
You love until you don't
You try until you can't

You laugh until you cry
You cry until you laugh
And everyone must breathe
Until their dying breath

No, this is how it works
You peer inside yourself
You take the things you like
And try to love the things you took

And then you take that love you made
And stick it into some
Someone else's heart
Pumping someone else's blood

And walking arm in arm
You hope it don't get harmed
But even if it does
You'll just do it all again


/On The Radio- Regina Spector

Född den 8 juni 1988

Idag fyller min vän Evelina år! Grattis till henne och välkommen till 23-års-klubben! Det är rätt likadant här som i 22-års-klubben fast vi är lite äldre och visare bara, och att vara lite klokare tackar man ju inte nej till i första taget i dessa tider.


Kom hit någon gång så vi kan leka, dansa, prata och bara vara med varandra!!
Jag saknar dej!

You gonna go far, kid

"Bodil, även Boel, äldre Boeld, kvinnonamn, ursprungligen danska former av det gamla nordiska Bothild, ett namn som i sin tur är sammansatt av bot 'bättring' och hild 'strid'."

Vill alltid förbättras och ger aldrig upp, hm... spännande!
Väldigt bra namn, där satte pappa huvudet på spiken ändå.No matter what, I will never give upJa, dags att plugga igen då. Den här söta musen är så söt så den får fungera som humörhöjare när det går trögt. Ja men då kör vi!

Ge mej sol!Hallå världen!
Jag har nu lämnat pluggbubblan.Jag ska nu bege mej ut i det fina vädret för första gången idag. Jag är färdig med uppgift 5 så i morgon börjar jag med nummer 6, jihoo! Så jag längtar, eller inte!
Men nu ska jag tänka på annat så jag får igång livsgnistan lite.

Set fire on the rainIdag önskar jag att jag vore utomhus. jag önskar någon av de här bilderna visade vad jag gjorde idag. Men icke... jag sitter i sängen och skriver på uppgift 5 av 7. Åh, det tar verkligen emot att sitta inomhus när det är så vackert ute. Men Jag är i och för sej förkyld så jag orkar inte hoppa runt p¨stranden hela dagen. men jag tänker att ju snabbare jag får det här undanstökat desto snabbare får jag göra något mysigt och härligt sen.

Vi spelade 2-2 igår. Jag och min täppta näsa sprang och sprang (med den kondis jag har nu så är det inte så mycket tyvärr) men jag gav verkligen allt jag hade. Jag är nöjd, trodde egentligen inte jag skulle orka spela hela matchen men det kändes bättre med förkylningen efter matchen. Så nu kurerar jag min förkylning med motion!

Hon har blommor i sitt hår
Jag är nu förkyld igen, andra gången på 2 veckor! Så idag är jag täppt, täppt i näsan!
Ute är det super fint väder och jag kan inte njuta av alla blommor som blommar för jag känner inte doften.
Men jag har en blomma i mitt hår, bara för att jag kan.

Ikväll ska jag och min täppta näsa spela korpenfotboll och hoppas att vi klarar oss igenom matchen.
Frågor på det?3 månader framåt
Nu är jag hemma! halleluja åt alla!
Nu ska jag koka majskolvar och krydda med massor med smör och salt och se film med min allra bästa vän. 
I morgon väntar äventyr till brojesus, jag ska vara chaufför åt systern min.

Amazing

Nu håller jag på och fixar med det sista i lägenheten. Snart ska jag bege mej mot nynäs och sedan hem. Jag har sommarlov!
Eller har ju ännu grejer att göra och lämna in men sen har jag... Sommarlov!
Fatta hur länge sedan man hade det sist?!