"There's nothing wrong with lovin who you are" she said "cause he made you perfect, babe. So hold your head up girl and you'll go far"



Detta har varit en lång trött måndag.
Telefonkö, ingen hjälp, föreläsning med en alltid lika tidsoptimistisk lärare, matematiska uträkningar som man inte riktigt kan tyda, dator uppgifter med ett trött huvud, växelfel på tunnelbanan men jag hade ju inte bråttom, telefonkö igen, ingen hjälp igen, trött och ledsen och det har nu övergått till lite övertrötthet tror jag.
Lyssnar på spotify, såg Lady Gagas nya video till Born this way och älskade innebörden av låttexten, så tog repeat ca 7 gånger och tog bilder på min älskade sparkdräkt.


Min kvällsmat ikväll har varit obefintlig förresten, cheeze balls, chokladbollar och cola, känner det i kroppen nu, den vill ha näring!
Ta hit min fina hemmafru igen! Hon sitter i Strängnäs och väntar på tåget. Hon har varit utlånad till kusinerna som barnvakt/lekkamrat i helgen.


Det här är min fot!








Och ridå!




Felicia



Det här är Felicia. Hon älskar att kela, helst med killar. Hon sniffar upp dom direkt, dit ska hon och kela på direkten. Hon blir nästan lyrisk.
När hon kelar vill hon helst upp i ansiktet och attackera en, så man får knuffa ner henne lite om man sitter och ser på tv, hon blir så energisk.
Men hon förstår nej, så är hon osäker på om hon får komma upp till dej så smyger hon liksom upp en tass på dit ben och om du inte säger något så tar hon det som att hon är bjuden. Men säger du nej så går hon till någon annan.


Ja, och hon ser helt rabiessmittad och sur ut här, för att hon inte får kela med mitt ansikte. Då blev hon putt.


Om någon ville veta sådär..

I can't believe it, it's so amazing




Jaha, nu är jag alltså 23 år och förväntas vara lite smartare och klokare än vid 22 år då eller?
Vet inte om jag kan lova något på den punkten tyvärr.


Åkte tillbaka till ön snabbare än förväntat så sitter nu på Gotland och ska plugga lite. Blev inget igår, vilket känns lite dåligt, men man fyller ju bara år en gång per år.


Solen skiner ute idag så ska nog ta en promenad senare, efter kladdkakan igår (som jag för övrigt åt lite av till frukost idag också) så behöver jag gå av mej lite. Man känner det i benen, som vill röra sig.

Dagens bulle



Snart ringer Folktandvården till mej. Wihoo!

Trött så trött

Har haft en härlig helg hemma på Gotland.
Och idag blev jag och Emilie färdiga med vår övning som vi skulle göra den här veckan så jag kan förmodligen åka tillbaka till min ö snart igen, häärligt. Slipper jag fira min födelsedag ensam i stor stan.



Idag efter skolan träffades jag, Emilie, Josefin och Sofie och pratade och hade det trevligt. När jag kom hem för cirka en timme sedan så gick jag in på datorn och ser att de tstår att jag behöver komplettera ett arbete som jag lämnat in. Men, det står inte vad jag ska komplettera med. Åh, så trött jag blir. Har varit mycket luddiga och halvfärdiga grejer nu på sistone tycker jag. Känns som att det inte är planerat riktigt i skolan. För många kockar helt enkelt, vi vet ju hur det brukar gå. Skit!

Skit iphön

Måste bara berätta att jag hatar min iphone. Måste lämna in den så någon får titta på den för nu strejkar den igen, ingen service.
HATAR krångel när man betalt massor med pengar på något och sedan får man bara krångel och knas.
Ska åka och skrika på försäljarna i morrn, fy fan.



Och hur länge har jag haft mobilen, snart 2 månader, skit!



Secret smile

I morgon är det en vecka kvar till min födelsedag. Mamma ringde förut och pratade lite och vi bestämde att vi får fira det lite i helgen.
Det känns ganska sorgligt att fira min riktiga födelsedag utan familjen, andra året i rad. Det känns inte bra. Det kommer vara som vilken dag som helst, var är magin som fanns förr?


Mamma frågade lite vad jag önskar mej och jag kom inte på något. Alla andra årets dagar kan man alltid komma på något man gärna vill ha eller så men ingenting kom upp. Är det ett ålderstecken?


Idag i skolan fick jag reda på att vi har "frivillig" lektion på fredag eftermiddag så det ser ut som att jag kan åka till Gotland en dag tidigare, alltid härligt!




I morse var det kallt ute så jag provade Ellinor super varma mössa, men slutade med att jag gick till skolan i min egna mössa ändå.

So far away but still so near



Det är - 15 grader ute så blir att slänga på sig extra byxor och tröjor idag för att inte frysa. Men solen skiner så det här kan nog bli en riktigt vacker dag.


Glad alla hjärtans dag!

Loving is allright




Nu är ännu en helg förbi. Jag tycker det känns som att tiden går så fort just nu, långa dagar i skolan som blurrar ihop på vardagarna och helger som känns som att de försvinner på en minut.


Igår fyllde min fina pappa år och jag åkte inte hem och firade honom. Oj, så dåligt samvete jag haft, önskar jag varit hemma och ätit tårta med familjen men nästa helg kommer jag hem och då ska min pappa få en stor kram.


I morgon är det alla hjärtans dag och jag är ensam när alla andra firar med någon de gillar. Men jag har hittat en bra film jag ska se på och sen ska jag köpa jordgubbar, jag ska mysa som bara den, ser fram emot det massor.

You making a mistake again, oh why?



Jag tycker att pappa ska köpa en sån här dräkt till Isak.


Min iphone har haft "ingen service" sedan i går kväll. Riktigt drygt, vet inte om det går att göra något åt det men det hände för någon vecka sedan också och då gick det över efter cirka 8 timmar eller något, kul att ha en mobil som inte går att ringa eller skicka meddelanden till, bra köp där!


Idag ska jag plugga lite hemma på förmiddagen för 13.15 har vi en mini-tenta i skolan och sedan ska jag sätta mej framför en dator i skolan och arbeta färdigt med datorprogrammet vi jobbat med i veckan.
Sen ska jag allt svänga förbi någon affär och köpa något fint, det tycker jag allt att jag ä värd nu. Ja, det tycker jag!




God natt

Glasvegas – Be My Baby - Acoustic Version

There's a place out there for us

Idag var vi egentligen lediga från skolan men hade 83 frågor att besvara tills på fredag då vi ska ha prov på svaren, så var ju tvungna att plugga i alla fall så sprang nästan till skolan i morse. Haft morgon frilla hela dagen ungefär.
Men 10.15-19.30 idag tillbringades med Kajsa och Emilie i skolan framför datorn och i böckerna. Men nu har 80 frågor besvarats så det känns bra.


Den här veckan har inte varit lugn. Har haft många uppgifter på en gång, skulle läsa kapitel 1 i en kursbok och besvara 10 frågor ifrån det som ska lämnas in på fredag, besvara dessa 83 frågor så man kan plugga in dom till provet och måndag, tisdag har vi haft övningar med ett nytt datorprogram som vi ska lära oss så i morgon ska det lämnas in ett arbete om det också.
Puh, men jag trivs med det hittills. Jag gillar när man känner att man lär sig saker, vilket jag som tur är, känner just nu.




Önskar lite att mitt hår såg ut som på bilden ovan, såå fint!


Idag när jag sprang/trippade (valde helt fel skor idag, var superhalt!) från t-banan vid skolan in till Geohuset på campus så delade dom ut gratis tidningar till folk som gick där. Detta tycker jag är riktigt roligt. Idag delade dom ut damernas värld, jag har aldrig läst den men en gratis tidning är alltid välkommet hem till lilla mej.


"Vink vink!"

Kajsa sa förresten idag att hon tyckte det vore jätte roligt om jag skrev som jag pratar. Ha, roligt att folk märker av ens dialekt tycker jag, jag är väldigt stolt över min gotländska!

There's a hole in my pocket that's about his size



Night terrors



Morrn morrn!

Det är måndag igen, och jag vaknade klockan 4.40 i morse av en mardröm och när jag väl somnade om igen så drömde jag en ännu värre mardröm. Ja, det känns som att det är ett tema jag kör på. Jag kanske inte har vant mej med att sova ensam helt enkelt, eller så är jag bara en orolig själ. 
Inte så roligt att vakna helt svettig och med paniken i kroppen varje morgon.


Men jag försökte vända dagen lite så gick upp en timme tidigare än det var tänkt idag och tränade lite och såg på nya avsnitt av Vampire diaries när jag åt frukost, sedan en dusch och så lyxade jag till det med att föna håret. Allt för att glömma bort mardrömmarna, hoppas detta blir en bra dag ändå. 




Don't underestimate the things I will do

Helgen har varit fin.. bra, ja rent av härlig! Jag önskar varje helg var såhär. 
Lyckades laga god kyckling i fredags så får allt fortsätta prova nya recept och jobba upp matlagnings-skillsen, några såna måste man ju fått med generna kan man ju tycka.





Timmen fram till Solsidan ska tillbringas i min bok, massor med frågor ska besvaras och görs inte en del nu så blir veckan riktigt seg på onsdag eller så, eftersom 80 frågor ska gås igenom inför duggan på fredag. Bara att ta sej i kragen alltså!




Tell me what you want to hear



Morrn morrn!


Klockan är nio på morgonen och jag är redan stressad, bra början på dagen. Jag skulle ha skrivit färdigt hemuppgiften igår. Nu kommer det bli stressigt och jävligt.


Har en dålig vana att vakna supertidigt när jag bor här i storstan, brukar somna om igen efter en stund men idag kunde jag inte, drömde precis innan att Lasse Kronérs mamma var här med en bebis på armen och försökte bryta sig in i lägenheten. I drömmen var det för att hon brukade bryta sig in som jag brukar vakna på natten. Så, såklart kunde jag inte somna om sen, var ju tvungen att kolla så ingen kom in.
Usch! Drömde att jag sov och att någon kom in här men att jag inte kunde vakna. Brukar drömma det ibland, bland det värsta jag vet.


Läste på min utbildningssida (mondo) att vi ska ha utomhusövning halva dagen i morrn oxå. Fy faan! Är ju några få plus och slask ute, en härlig fredag alltså.


Ska försöka vända den här dagen till min fördel idag, så här kan vi ju inte ha det!

Pluggeliplugg-skruttbanan



Sitter och skriver referat, jag SKA bli klar idag, så är det bara. Wish me luck!
Fink – This Is The Thing




Den här bjuder jag på!




Tisdag

(bilden blev det fel på)

Så här såg gårdags kvällen ut. Keso, äppelmos och avokado kvällsmat med en hockeydokumentär på tvn.
Idag är jag i storstan och stickar på min halsduk och ser på house.