Nattamusik

Tänkte lite på alla där ute som sitter utan musik, vill dela med mej av en liten sköning.
Lyssna  
här , på The Fray med You Found me.

I morrn ska jag och M gå upp tidigt och äta frukost och sen ut och gå, inte mitt påhitt, det är hans, kan man tro det? Haha.

Njut av musiken nu, strunta i allt jag skriver, det är bara strunt i alla fall.

Hände precis

Jag kommer in i fikarummet.

Micke (sköterska) : Hej Boel!
Jag: Hej!
Micke: Va pigg du ser ut...(!)
Jag: .. .(ser glad ut)
Micke: .. NOT! Haha.
Jag: Tack för den du!

Lite trött får man va!!!

Min dag!

Idag fyller man då år. Är nu officiellt lika gammal som M.

Igår spelade vi världens hemskaste match. Har aldrig varit så förbannad som i slutet av den. Ville bara sluta spela för att inte förstöra för laget och bli utvisad. Vet inte hur jag känner för den sista matchen vi har kvar. Ser ju knappast fram emot att spela den tyvärr, hoppas det ändras.

Sen efter det var det att åka hem till sanda och ha kalas med släkten. Vi bjöd på semlor med bär och grejer och smörgåstårta, allt var väldigt gott. Sen var det en seg kväll men lite huvudvärk, kom på på kvällen att jag inte hade druckit mer än kanske 2 glas juice på hela dagen. Inte bra.

Idag har jag jobbat och slitit sen på väg till lyan så gick jag förbi Donken och köpte med mej lite mat, för fyller man år så ska man inte hoppa lunchen, det är mitt motto. Sen mötte M mej och vi gick hem. Hemma så fick jag gå på lite klapp-jakt. M hade gömt lappar med ledtrådar och grejer överallt så jag hittade t.ex. en present i frysen. Blev jätte glad att han hade gjort allt det för mej. Massa grejer fick jag oxå!

Igår fick jag oxå helt oväntat en mobil av mina föräldrar som jag snart ska ta mej tid att pilla lite på så att jag får in kontakter och grejer på den. Det var en jätte stor överraskning att dom köpte det, trodde jag aldrig.

Nu efter klapp-jakten så har jag läst New moon, för måste lämna tillbaka den på lördag, tills jag lyckades somna. M har spelat xbox ett tag, han ser jätte trött ut men vägrar sluta spela för att han säger att det bara är några matcher kvar på säsongen (spelar fotboll). Nu har jag precis invigt en av presenterna från M, ett par grapefrukts skedar, och ätit en grapefrukt med massa socker så jag vaknar till. Sitter i mina träningskläder och väntar på mamma, ska åta till sanda och sen träna lite innebandy.

M och jag ska ta vår födelsedags middag i morrn när båda är "lediga" på kvällen.

Tack så mycket för alla som har grattat mej. Men alla där ute ni ska veta en sak, Ole var först! Haha.

Se men inte röra

No need for words, jag bildbloggar lite, orkar inte skriva så mycket.


Mitt nyaste kap, 180 spänn! (tröjan alltså) Tycker om, tycker om!


Båda böckerna jag läser just nu. Flickan som lekte med elden och New moon. Det var inte meningen att Pisse skulle komma med, men han gillar nog att se på mitt lamp-spöke som jag har fått från Ellinor.


Ja, den här står överst på min önskelista. Vill du köpa den till mej?

Nu ska jag diska lite, duscha.. ja ni vet.. roliga saker.

Haha!

Mejlbombad

Går in på msn och upptäcker att jag har fått mejl, 169 stycken! Tack så mycket för att ni taggar mej i foton jag inte ens är med på och sen kommenterar i tusen år. Man blir så glad. You made my day.

Idag har jag jobbat som vanligt sen gick jag på stan lite med M, för att peka på lite saker jag önskar mej. Det är inte lätt att välja något att köpa till sin flickvän har jag förstått.

Nu är jag i Sanda och tar det lugnt. Mamma har bestämt att vi ska åka buss till jobbet i morrn, vilket betyder tidig morgon. Så vår sena innebandy träning känns inte så lockande just nu måste jag erkänna.

7 dagar till 21

Fick jobba lite längre idag. Känns rätt okej tycker jag. Sen fick jag tillfälle att ha liten lunch dejt med M på öster oxå, det fick en att orka jobba på lite extra.

Nu är det att packa ihop tränings grejer och ge sej av mot sanda för att sen träna innebandy.

Kommer lugnt att somna på bussen.

Rött hårband är svårslaget

Vår match mot Vallstena blev inte som jag hade trott alls.

Först fick vi reda på att vi var en man kort från att vara två femmor, så backarna skulle gå runt på tre. Sen fick jag spela höger och fick lite speciell plats på planen. Högre upp, kändes fel. Men fungerade bra.

Jag lyckades göra två mål, varav ett som jag fick en helt perfekt passning från Ellinor som gjorde att jag bara kunde smacka in den i krysset.

Matchen slutade tyvärr med vinst till dem, men 2-3 är inte fy skam. Även om det kändes tungt när vi kände att vi var laget som hade spelet. Jag har dock svårt att vara sorgsen över förlusten eftersom att jag dubblerade lite snyggt i min mål statistik den här matchen. Jag måste va glad över att jag äntligen får in dom där rackarna i målet.

Läste att IBK förlorade mot Finspång. Det hade jag inte trott. Samma resultat som i min match, 2-3.

Jag sitter nu själver i lyan. Evelina ska ringa klockan 21 ungefär. Fram tills dess är det att hitta på något att göra. Kanske ska gå till affären och köpa mej lite gott och sitta här och moffa i mej. Det är en bra sysselsättning.

Kanske ska läsa lite bok.


Match, match!

Nu bär det snart av till Slite och match mot Vallstena. Hårt möter hårt idag.

No more ms nice.

Det röda hårbandet ska såklart med, ni vet vad det betyder.

Tolv dagar till 21

Idag har jag jobbat. Sen en runda på Öster. Kollade in utbudet lite. Och fick min tredje 20 procents rabatt på HM kupong (vilket betyder att jag är där alldeles för ofta!).

Köpte en födelsedagspresent till pappsen som fyller år i morrn. Och köpte sen donken mat till mej och M och cyklade hem.

Såg film och somnade i knät på en pojkvän som sen fick förklara filmen för mej. Sen drog M på träning och jag har varit hyper duktig och städat massa. Nu har jag tänt fina ljus överallt och vi ska se någon film eller något. Sen sova.

(Detta inlägget blev till för at jag fick lie dåligt samvee över att inte ha skrivit något)


2 poäng till Boel Cedergren, minst!

Fortfarande otroligt förälskad i John Mayer om någon undrar, haha.

I Lördags spelade M och resten av IBK mot Karlstad. Jätte bra match. M fick göra mål och brottas lite med värmlänningarna. Aas tacklade Z så att han flög som en liten vante. M började såklart gapskratta och var röd i ansiktet i flera minuter ute på bänken.

På kvällen ringde Evelina "bofast i Norge" Lamu upp mej och vi pratade. Roligt och skönt att prata lite med henne. Alltid!

Igår var det revyjobb från 12-16 som gällde, sen KIK-bussen in till södervärn där vi spelade mot Follingbo. Matchen spelade vi riktigt bra. Vi kämpade som små vildar. Jag lyckades få in en assist och sen... mitt första mål för säsongen, äntligen! Bollen kom åt mitt håll och jag sprang mot mål sen kanske vid målområdet så faller jag, backen hade kommit dit på något vänster. Efter att jag har kommit upp så kör jag ju en efterslängare (som jag ska sluta med, men det här var mest för att jag inte fattade hur backen kunde fälla mej in i målet typ) men sen upptäcker jag att det visst hade blivit mål. Äh, backen var värd ett slag i baken. Sen började Follingbos backar främst att spela lite fulare, så vi vann bollen på deras planhalva. Ellinor fick in sitt första mål hon med. Jag stod och gapskrek :"Skjut sjääälv!" 7 meter från henne.

Sen när det var bara några minuter kvar i tredje så blir deras tränare utvisad. Jag vet faktiskt inte varför. Men han hade skrikit väldigt mycket hela matchen. Så vi spelade 5 mot 4. Sen kommer jag i närkamp med backen (som fick omkull mej när jag gjorde mål) och hon åker ut i 2 minuter. Klockan står då på 18.15. Så vi spelar 5 mot 3 tills matchen är slut.



Jag, Ellinor och Moa hade grymt spel när vi spelade tillsammans. Stolt över oss. Och domarna var riktigt bra som såg alla småfula grejer som Follingbo gjorde. Hade dom inte dömt som dom gjorde så hade någon nog blivit skadad. Förra matchen mot dom så spelade dom riktigt tufft (fult).

Väldigt nöjd ö ver mitt spel förutom då efterslängarna, men som jag verkligen ska träna bort. Bara pinsamt tycker jag. Men det går av sig självt.

Jag hade igår 4 bollmärken och ett brännmärke på knät. Den du. Då känner man att man kämpat. Idag har jag lite ont i ryggen, beror nog på den där vurpan jag gjorde när jag gjorde mål. Hade velat ha det filmat så att jag visste hur det gick till. Jag vet bara att jag flög och försökte skydda nacken och samtidigt slängde mej efter bollen.

Har idag jobbat första dagen av de här tre veckorna som jag ska jobba i receptionen på Visby Norr. Känns bra. Äntligen något att göra. En månad utan jobb är för mycket.

Kärlek. Jag ryser.

Nu är en plansch, en drake och en lampa uppsatta i längenheten och jag känner riktigt att det känns som ett hem nu. Sitter och myser. Kan vara alla avsnitt av sex and the city och jordnötsringarna och colan som gör det också, vem vet?

By the way så blev det ingen träning på grund av att jag inte hittade någon skjuts, hörde av mej till alla, men har ändå lite dåligt samvete. Men mitt bästa alternativ var i det här fallet att springa till hemse.






Det finns väl ingen här i världen som har lyckats att missa Jenifer Anistons förhållande med John Mayer, som tydligen är sångare; nämen, aldrig hört talas om honom. Han verkar vara en strul-putte också enligt mej. Men idag kom jag på att jag kunde söka på honom på Spotify, för att kolla in vad det är för musik han gör.

Först sökte jag ju på fel efternamn; Meyer.

Men sen hörde jag den första låt som dök upp: Free Fallin'

Och jag är kär. Ursäkta M. Jag förstår absolut Jennifer Aniston. Jag. Är. Kär!

Mitt musikaliska hjärta (hjärta överhuvud taget) är från och med nu upptaget av John Mayers Free Fallin'. Lyssnat på den tusen gången ungefär. Underbar. Så vacker.


Kärlek för mej är
Free Fallin' .


Just nu drömmer jag mej bort till följande senarium.

John: Hey, wanna join me on my tour? I promise I will dedicate every song to you darling.
Jag: Ok, maybe.. hmmmbll...
John: ... please, you are my biggest inspiration. I can't handle it without you.
Jag: I'll do it then. (blushing)

Den rösten alltså.

(M, det är okej om jag e lite kär i någon annan va? Haha)

Free-dag

Min dag hittills som skulle innehålla så mycket pyssel har inte gått så bra. Hittade inte det jag ville köpa och så vidare. Men jag har inte gett upp. Något måste hända här nu.

Ikväll blir det träning eller bio, eller träning och bio. Det beror på om jag hittar någon som ska köra till hemse från stan. Hittills verkar det som att jag bara gått på nitlotter där, 3 stycken som inte kör.

Om det inte blir träning så hoppas jag på en dejt-kväll med M. Att man fixa till sej och går ut och har lite roligt. Men när jag tog upp idéen med M så började han skratta. Mohaha! Du, den ska han få igen. Haha. Kvällen blir nog bra, hur det än blir.

I morrn blir det i alla fall IBK-match tittande. Hade ju hoppats att mitt innebandy lag ville komma så kunde vi se matchen tillsammans men jag glömde ju säga till dom i onsdags så jag tror inte dom kommer ihåg det. Så det blir nog att se med familjen som vanligt. Sen är det ju melodifestivalen, får se om man är i stan eller i sanda då.

Söndag bjuder på revy-jobb och innebandy match i södervärn.

Men nu är det fortfarande fredag.

To do: i morgon

Jag måste skärpa mej. Var inne på Emmas blogg och såg att hon hade gjort i ordning jätte fint och pysslat i sin lägenhet.

Varje gång min mamma är här i lyan så tjatar hon om att vi måste städa och göra i ordning. Och jag håller med. Det blir bara aldrig av. Men jag ska försöka göra mej  en lista på vad som behövs fixas och fiffla lite med det i morgon. Håll tummarna everybody!

snö utanför

Träningen i Tisdags bjöd på beep-test och sen spel. Hela träningen kändes stel och dålig från min sida, men det var väldigt kallt att spela precis efter att ha sprungit så jag kan ju skylla lite på det om jag känner att det är nödvändigt. Hade träningsmatch på innebandyn mot små-killar igår och även den kändes helt omotiverad. Vet inte alls hur jag lyckades ta mej igenom matchen när jag var så ofokuserad som jag var.

Ikväll är jag träningsledig och jag måste verkligen få tillbaka viljan att spela igen. Speciellt inför innebandy matchen på söndag. Just nu känns det segt. Men det kanske är en ledig kväll som får motivationen att komma tillbaka.

Någon som har tips på vad man ska göra en ledig kväll? Känns så ovant, var ett tag sen.

Shusch

Helgen var helt crazy. Verkligen, en heldag i söndags då vi spelade, men det var riktigt skojigt. Vi kom ju till final som jag nämnt. Det blev mot Dalhem C, som vi mötte tidigare i cupen och då vann med 3-2. Men "pantertanterna" hade visst inte blivit så stela av allt spel tidigare på dagen som vi hade hoppats på så de vann tyvärr med 3-1.

Sen åkte vi hem till sanda och pappa bjöd på tårta, för jag kom ju faktiskt till final, alltid något att fira tycker jag. Jag somnade såklart i soffan och efter att jag hade dragit mej bort till sängen för att sova ordentligt så satt M kvar och såg super bowl halva natten.

Igår var det lugn dag, men på kvällen var det träningsmatch mot små-tjejerna. Vi spelade väl okej, men inte alls så bra som vi kan. Så efter två perioder så tog vi av en spelare och spelade med 4 mot 5 för att vi skulle kämpa mer. Och då spelade vi mycket bättre och fick in finare mål. Vi vann matchen med rätt mycket, jag vet inte siffrorna. Men efter matchen så blandade vi lag me de tjejer som var kvar och spelade lite till. Det tycker jag var riktigt roligt, tror vi förlorade men jag spelade ju back så vi kan skylla på mej. Haha.

Idag vid lunch åkte jag och mamma in till stan och lämnade katten vid M sen gick vi och handlade lite. Tröja och linne till mej, och en t-shirt till M och skor till mamma, det var det som vi kom hem med. Sen fikade vi lite i köket.

Nu har mamma åkt hem och jag sitter här. M har visst köpt ett fotbollsspel så han lär sitta framför tvn hela kvällen när jag är på träning.

Med tanke på det så har vi helvetes-månad nu. Det betyder ungeför i runda svängar ; kondition, kondition och kondition! I minusgrader. Thank you very much and good bye. Jag lär vara helt slut när februari är över. 3 pass fotboll, 2 pass innebandy plus en eventuell innebandy match i veckan. Innan var det kul, med kondition på fotbollsschemat så blir det jobbigt. Håll tummarna för mej där ute.


Tidig fotbollsmorgon

Nu kom jag precis hem från södervärn. Har nu varit vaken sedan klockan 3 i natt. Så enligt min tidsuppfattning så är det lunch nu ungefär.

Det har gått väldigt bra för vårt lag. Vi är kämpar allihopa. Har vunnit alla matcher så ska spela final ikväll vid kvart i sju. Så blir lite om-ändring i planerna inför kvällen. Vi spelar mot IFK (emmas lag) eller mot ett Dalhem lag som vi vann mot i vår första match i natt, men dom är riktigt bra.

Nu blir det en film och frukost sen lär jag somna kan jag lova.