bad boys bad boys, what you gonna do?

VAR SJÄTTE MAN HAR KÖPT SEX

Äckligt!

 

 

Idag är en super varm dag. Har svettats som en liten gnu på jobbet.  På eftermiddagen hittade vi en fläkt som tur är så nu blir det bättre.

 

M är ju i Polen en vecka nu så jag är själver, igår städade, diskade och slängde jag 5 soppåsar med skräp efter jobbet. Idag köpte jag ett par skor till mej själv på rean sen handlade jag lite på ica.

 

Nu måste jag bara komma på vad jag ska äta till kvällsmat.

Jag har kyckling, pommes, blad spenat, pasta, citron,  fiskpinnar och köttbullar hemma. Och säkert mer, men orkar inte riktigt kolla igenom frysen, den är för kall. Haha!

 

Nej, magen kallar. Måste börja laga lite mat.

 

 

Ikväll ska jag se Spanien – Portugal och äta jordgubbar. Mumma! 

 


Min midsommar var underbar


jag ryser så fint!


Fredagsmys

Jag hörde idag att för några år sedan så öppnade turistmottagningen (alltså dit man skickar alla sjuka små turister på sommaren) senare på dagen än dom vanliga vårdcentralerna på gotland eftersom att .... håll i er ... "turisterna vill ju inte gå upp så tidigt för att gå till doktorn".
Detta har alltså folk inom kommunen kommit på. 

Hahaha!
Är det bara jag som tycker att dettta är jätte kul? 
Turisterna som tillbringar någon vecka här på sommaren ska vi allt gosa om så mycket vi kan, så att de tycker om vår lilla ö. 
Gos gos så bra vår ö är, du får till och med sovmorgon om du är sjuk eller har fått en glasbit i foten på fyllan.

Ska vi kanske fortsätta skämma bort dom lite.
Bjuda på godis vid läkarbesök (Vill du ha en liten klubba kanske?), prata bebisspråk (Haj dju lijte onjt i fossingen?) och sedan skicka iväg dom med en kram så de känner sig lite extra omtyckta.

Till slut så trivs turisterna så bra att de kanske flyttar hit. Åh, då är målet nått!
Och då får dom allt gå upp i ottan för att komma till farbror doktorn, precis som alla andra gotlänningar.
Tji fick ni.Fick föresten den här kommentaren av min arbetskollega Maria idag "Fina byxor du har, min dotter har ett par likadana!".

Hennes dotter är 8 år.

Ridå!


Boelinho

Har fortfarande en massa röda linjer på kroppen så bjuder på en svartvit bild idag.

 

M ar varit och tränat ikväll, så jag passade på att ta en timmas promenad i solen, väldigt mysigt. Sen har jag smörjt in mina fötter och sett lite Vampire diaries. Nu kom M hem och vi ska nog se fotboll och äta kakorna jag har köpt till oss. Överraskning till M eftersom han har sprungit 16 km på träningen! (Sjukt låångt!)Vi har för övrigt jätte liten tv så det är nästan en synd att s fotbolls vm på den, ser ju ingen skillnad på spelarna. Men här gäller det att gissa!


Vad händer när en rödhårig ligger för länge i solen?

Svar:
En väldigt vacker vit klänning som hon kommer ha på sej heeeeela sommaren.

Over the rainbow, thats were the sun is

I torsdags sprang jag Vårruset, för första gången.  Jag och mamma sprang/gick tillsammans, klarade det på 35 minuter, vet inte om det är bra eller dåligt men jag var glad att jag kom runt banan över huvudtaget. Precis efter man kom i mål började det stänka från himlen och jag tappade bort dom andra från mitt jobb som jag skulle fika med så Jennie var snäll och tog med mej till hennes grupp från Kronofogden. Dom var väldigt trevliga allihopa, och fikat var gott. Lite kallt att sitta där på backen bara.

 

Idag blåser det ju stormvindar här ute, viner utanför fönstret. Man vill verkligen inte gå ut om man inte måste.

Men förut tänkte vi att vi skulle åka bort till öster, M och jag. Tänkte titta lite i affärer bara, mest för att få tiden att gå.

Vi råkar ha ett fiskmåspar som har droppat av sin lilla unge på vår parkering här så om man ska ta sej till bilen så måste man springa så att man inte blir ner-bajsad eller attackerad av mor och far fiskmås.

M vågade inte så jag fick offra mej och springa fram till bilen.  Det gick bra.  Men det där ska jag komma ihåg, offra sin flickvän sådär. Är det inte sånt killar ska göra? Ha, nej inte om tjejen är modigare än killen. Hihi!

Spindlar och fåglar, när det kommer till dom så får jag stiga fram och beskydda honom lite.

 

Vi ska nog åka till Sanda ikväll, fly från stormvindarna ner till skogen istället.  Jag ska nog baka lite i Sanda, eller baka och baka, tänkte prova göra egen chokladmousse, vad tror ni om det?

Gott!

 

Igår fick jag ett brev från skolan, har fått schemat för första kursen. Den pågår från 30 augusti till 14 januari.  Det första vi ska göra är att åka till Gotland (!) i 3 dagar. Perfekt! Haha.

Sen ska vi åka till Skottland i slutet av kursen och i vår när vi läser nästa kurs ska vi åka till Grekland. Bra program jag ska gå alltså!

Måste bara skaffa mej ett pass, mitt går ut när som helst.

 

 


Sommarhelg

Solen skiner ute och då tappar man lusten att blogga lite, sorry. Känner på mej att när jag är i stockholm i höst så kommer jag blogga oftare, eftersom jag bara kommer plugga all the time, så jag kommer älska bloggen, för att jag slipper plugga en stund. Så bare with me, litet tag till.

 

Nu när man mentalt har bestämt att man ska plugga i höst (om man kommer in, peppar peppar) så återstår en del bekymmer. Till exempel, var ska man bo?

Ska man bo själv eller med någon? Om ellinor har praktik i stockholm i höst så kan vi bo ihop annars har en kompis sagt att hon kan flytta ifrån sin pojkvän för att bo med mej.  Härligt att man är önskad. Men då får hon allt sluta röka, aja baja! Haha! Jag lider ju tyvärr av att vara en aning rädd för mörker och har mardrömmar ofta så att bo själv kanske skulle vara bra för mej, eller så skulle det sluta med att jag aldrig sov, ett riktigt wildcard det där.

 

Men seriöst. Om någon vet någon som hyr ut en lägenhet i stockholm, etta eller tvåa till hyggligt pris så hör av er, I need the help.

 

Har varit en mysig helg, har njutit mycket av vädret och varit ute mycket, väldigt skönt.

Nu vankas köttbullar och makaroner, festmat!