Klipp-kväll!

Tillbringade fredagen och halva lördagen med Ellinor. Vi har gått på stan, köpt bär på en marknad, ätit god mat och sett film tillsammans. Kändes skönt att ha henne här igen, precis som förr.

Hittade videon till en låt som jag tycker är väldigt fin och tänkte att den ville jag dela med mig av. Skickade den till M för ett tag sen. Så här kommer den.Hitade även den här låten, som jag har lagt upp tidigare fast i en annan version. Men jag tycker att det är en fin låt med så vacker innebörd. Så ni får ursäkta upprepningen.
 
Åh det här blev en kväll med en massa klipp på youtube. Hittade det här otroliga klippet nu. Blev helt tårögd när jag tittade. Älskar det här klippet! (lägg märke till hur nervös killen som ska fria är innan det är dags, så sött!)
Och med tanke på hur det frieriet gick till så kan man ju tänka sig att bröllopet kanske ser ut lite så här..?!
Jag hoppas i alla fall!


Kort och gott!Igår drog jag förbi Ellinor och hennes skola där hon håller på och tränar inför gesällprovet senare i höst. 
Vi skulle klippa "lite" och föna lite. Lite blev lite mer, men jag är bara glad, nu är hösten här och ombrelängderna lämnar vi åt sommaren, de kanske kommer tillbaka nästa år. Men nu är det ny tid och nytt hår.


Snart ska jag bege mig till skolan och lyssna på en föreläsning om miljöstraffrätt och träffa min PM-grupp som ska skriva om Rovdjurspolitik/Jaktlagstiftning under kursen. Men först lite lunch och fix!

Snart en vecka i sthlm

I morgon är det en vecka sedan jag åkte upp till stockholm. Idag ville Ellinor att jag skulle skicka över några bilder från sommaren. Och vilken hemlängtan man får när man ser alla underbara bilder. Bilder på familjen, på kalas, Ville och Stina, det fina vädret och ja... allt det dära som får en att vilja ta första bästa båt hem. Men... jag ska ju plugga färdigt, ett år kvar. Men ska ta och titta på schemat och på datum som jag ska åka hem nästa gång.