November depp?!

I morgon är det November. En riktigt kal höstmånad brukar det betyda. Jag hoppas den inte blir för mörk. 
Att bo själv såhär är inte lätt alltid. Ofta är det skönt, jag kan plugga när jag vill och ta det lugnt.
Men såhär när det blir mörkt ute så är det ledsamt. Det är så tråkigt att gå ut på promenader själv.
Jag som tycker om det så mycket annars.


Ja det är ju som det är, eller hur?

Oh sundbyberg!

Har tillbringat dagen hemma hos Emilie i Sundbyberg. Tenta på fredag så försökte knöka in lite klimatarkiv och processer i lill-hjärnan till dess.
Känns inte som att vi ska ha tenta så jag är inte orolig alls, vänta bara till torsdag kväll. Då kommer jag stå där och vara super nervös!


Haha, ja så det kan bli.Inför helgen

helg

helg by boel-cedergren featuring h&m jackets

Måndag

Helgen har varit jätte mysig. Mamm och Ellinor kom hit i fredags och vi har varit på restaurang o ätit god mat, gått i massor med affärer och tittat, sett på bio och bara haft det mysigt. Det är skönt att ha lite sällskap här i lyan.
När dom hade åkt kom M och vi fick lite mindre än ett dygn på oss att umgås. Det var jätte mysigt hela helgen verkligen!


Nu har veckan börjat igen, och det har känts som att gå in i en vägg på många vis. Först blev man lämnad ensam, sen började jag läsa in min uppsats som ska redovisas i slutet på veckan, och det har inte gått bra. Men det gäller att inte ge upp, då löser det sig nog! Jag ser fram emot nästa helg igen.


Och vad har hänt med vädret. Här är det grått och kallt ute. Är vintern här nu?


eftermiddags räddning

Åkte med gungig båt i morse för att komma tillbaka hit till stora staden. Nu sitter jag och försöker skriva någo bra i min uppsats. Har skrivit en mening hittills idag. Håller humöret uppe med PEZ!
nu tar vi helg!

En vecka på Gotland med klasse har avverkats. Vi har gjort massor men samtidigt väldigt lite, låter det konstigt?!

Jag har lärt mej dendrokronologi (att tolka trädringar som klimatarkiv) och att borra i träd.

Jag har skrattat, gråtit, ätit mackor till lunch, strechat så jag fått ont efteråt, "vunnit" i alfapet, pratat om allt, fått tips, gett tips, frusit, svettats, ja, vi har gjort massor.