Update

Idag har jag jobbat i Roma. Rätt skönt att sitta ensam i ett rum och jobba och slippa bli avbruten hela tiden.
Sitter nu i soffan med katten och ser på scrubs, funderar på att cykla bort och köpa något ätbart på donken. Orkar inte laga något ikväll.

M har introduktion på sitt sommarjobb idag. Tror han jobbar till 21 men är inte helt säker.
Så ja är all alone ikväll, men Emilie och några till ska se Promoe senare ikväll och jag funderar på om jag ska hänga på. Men jag ska i och för sej upp senast klockan 6 i morgon för att ta flyget till Stockholm.

Svårt beslut.

Ska fundera lite till.

Älskar vädret ute!!

Foxy

Jag aker hem fran polen i morgon, har regnat hela tiden. Men hittade en video och den maste min pappa se.
Titta nu pappa!

Packa packa!I morrn åker man med morgon båten till stora hufvudstaden med M. För vi ska nämligen flyga til Polen på fredag.
Hälsa på hans morfar och hans fru. Ska bli riktigt spännande. Jag vet inte alls vad jag ska förvänta mej, har ingen riktig bild av Polen. Menar, är inte ofta dom visar resereportage eller filmer från Polen, vad jag vet i alla fall, inte såna jag har sett.

Packa är så svårt, jag brukar alltid ta med mej för mycket. Inte onödigt mycket men jag brukar inte hinna använda alla kläder innan vi åker hem. Nu ska jag dela väska med M, och han tjatar om att vi måste spara lite plats i väskan. För han ska ha med sej polsk korv hem sen. Som han såklart älskar.

Så då ska han ha med sej kylklampar i väskan. DET kunde han ju ha sagt innan jag erbjöd mej att dela väska med honom. Kalla kläder, inte en hit!
Men det kommer nog gå bra.


Jag måste gå till affären och handla lite så vi har lite att äta på båten i morrn.

Ha det bra så länge jag är borta!
Glad midsommar!... do it better!Ser ni? Mitt bästa inköp.

Ska ha på mej den här t-shirten när jag åker till Polen. Var det första jag tänkte när jag såg den i affären. Mohaha!
Har köpt en likadan i grått oxå, för blir ju lite sunk att ha på sej samma t-shirt i flera dagar, haha. Skämt åsido.

Igår hängde jag med när några IBK brudar lirade lite innebandy på skoj i IBC. Var kul att hålla i klubba igen. Det kan jag tänka mej att hänga med på fler gånger. Riktigt skoj!

Har varit på riskettan idag, 3 timmar lång utbildning om droger, alkohol och trötthetens påverkan i trafiken. Det jag har lärt mej är att man ska inte köra påverkad eller trött, men det visste jag ju i och för sej innan oxå.

Satt brevid Sara. Sofies syster. Dom är så lika, saknade sofie mer när jag började prata med Sara. Komsi komsi sofie, lämna nya zeeland nu!

Sen blev det lite shopping på väg hem. Så jag köpte t-shirtarna. Så nöjd.

Fick inte tag på någon som skulle köra till träningen i kväll i När så blir hemma kväll. Fotboll på lill-tvn, lite Lipstick Jungle och kanske fruktsallad. Får se om jag orkar gå 200 meter för att köpa frukt bara.

Lite self-time är skönt i alla fall.

I morrn blir det nog self-time med Ellinor. Bio med poopcorn på schemat. Får se om hon kan bestämma sej för någon film bara. Någon som vill joina så är det bara att säga till.


Nyhet: Min farmor, 92-åriga Klara Cedergren har haft Peter Jidhe på fika besök. Den du, raggade upp honom på kyrkogården.När börjar fotbollen egentlige? Dags att knäppa på tvn och kolla läget.
Ciao!

Här sitter jag med datorn i knät


Så här såg jag ut när jag skrev förra inlägget. Helt omedveten om att jag några timmar senare skulle vara kapten och göra ett mål under matchen. Yey! Matchen slutade 11-1. Men ändå.

Nu sitter jag och funderar på om jag har glömt något. Ska nämligen stå för fikat på vårdcentralen i morrn så alla hungriga läkare och sjuksyrror  får något i lilla magen.

Jag har hittills köpt:
Ost
Skagenröra
Paprika
Tomat
Smör

Ska ännu köpa bröd, lutar åt att det blir ett grekiskt lantbröd. Känns lite snålt på listan. Någon som har några tips på goda pålägg som inte kostar för mycket. Skinka kanske? Leverpastej?

Go nuts.

snart....

Snart blir jag hämtad.
Match mot AIK väntar.
Jag är laddad.
Är du?

ni vet det redan

HELG!

Smaka på ordet.

Det smakar så ljuvligt att man vill ta en bit till.

Photo session i soffan

Ibland vaknar man upp på soffan och så kommer man på genialiska idéer samtidigt som man vaknar.
I love that feeling!Öppnar ett öga i taget, ingen stress här inte.

Lite yr i bollen.

Nu börjar skruvar och muttrar i mitt lilla huvud få saker och ting att falla på plats.

Kolla så att ingen ser ditt snilledrag och snor det. Tankeläsare finns.

Nu har jag klurat ut allt. Fråga mej om vad som helst, jag har svaret. God bye Rain man, hello Boel!

2 minuter senare....

Fan, jag glömde bort det.
Hade det kanske något att göra med dieseldrivna flygplan, eller återanvänd mat.... ?!


Och jo, alla genier är lite vindögda, när dom tänker.


Juni redan.

Vill ni höra något riktigt kul?


Vi vann med 10-1 igår mot Dalhem B. Mohaha! Jag gjorde ett av målen, med lite hjälp men jag håller hårt i mitt mål.

Sprang som en galning i första halvlek så trodde jag skulle svimma när domaren blåste av för vila. Men vill man så kan man, speciellt när man slipper solen i ögonen. Idag så har jag träningsvärk i armarna (?!).


Armarna?!Funderar på vad jag ska göra ikväll. M ska gymma. Jag är avundsjuk. Gymet är så fint. Men han ska gymma i alla fall. Lisa har bjudit med mej på IBKs (damerna) träning ikväll, men funderar på om det verkligen är så bra. När jag nu eventuellt får några dagar att vila mitt knä (haft lite ont i en vecka, tror det är överbelastning) så kanske jag borde vila.

Men var så länge sen man spelade innebandy.


Förra veckan blev det två matcher, inte bra för knät.

Jag funderar ännu.
Annars blir det väl att plugga lite teori eller något. Funderade på att ta en promenad eller något men vädret är ju inte det bästa tyvärr.

Filmkväll? Haha.