Se här


Se på min vackra syster.Och se på fräknarna! Önskar dom fanns där året runt.


cold case love

Lördag morgon är här. I morgon är det advent vilket betyder fina ljus i alla fönster istället för mörker som det har varit hela november. Ska bli riktigt skönt.

Har samling inför matchen kvar i tolv i klinte. Det är match mot hansa A som väntar, spännande. Fast hade varit roligare och ta en systermatch, det vill säga om Ellinor kunde vara med, Cedergrens mot Olofssons. Det hade varit en bra match, en riktig publikmatch. Haha!

Men nu får vi blanda lite blod och köra vårt race. Men ingen spelare spelar lika bra tillsammans med mej som Ellinor. Det går inte att komma ifrån. Though shit.


Nu ska jag väcka M och gå och plocka lite mossa till mammas adventljusstake.

Wish me luck!

And now over to...


TRÄNING!

Pepp pepp

dansa med vapen

Åh vad jag skulle vilja byta design på bloggen!

Jag är ju i och för sej dålig på att uppdatera men en fin design kanske ändrar på det. I hope!


Älskar ju att pilla med photoshop för att fixa bannern, men jag har ju ingen (eller M har ingen och jag har ingen egen dator) men kanske kan sätta mej ner och pilla lite till helgen.
Eller finns det någon som har tråkigt så får ni gärna göra en banner till mej. Den jag har nu är ju så gammal.


Ikväll blir det träning och jag hoppas att några "spelarfruar" ska hänga med. Det ska bli kul!9.58

Ojsan hoppsan vad tiden rinner iväg.

Igår spelades match i södervärn. Blev en lika match, tråkigt eftersom vi hade spelet, så kändes mer som en förlust. Blev en ass från min sida i alla fall. Alltid något.


Nu måste jag få i mej lite frukost.


väckning

Vaknade föut av en mardröm. Jag grät.


Jag hatar, HATAR drömmar som känns verkliga.

Ni vet såna drömmar som man kan komma ihåg precis hur man kände i eller man kan fortfarande känna fysiskt i kroppen vad man har gjort. Till exempel att man är helt säker på att man kände gräset mot fötterna.


Jag drömmer rätt ofta drömmar som jag själv sen efter ett tag inte kommer ihåg om det var en dröm eller om det har hänt på rikigt. Dom mixas ihop med verkligheten liksom.


Fan fan fan.

Var är alla glada drömmar som gör att man har ett leende på läpparna när man vaknar?

night outSnart ska jag och M gå ut och äta. Sen gå på bio och se 2012. Åhhh.. jag är så hungrig att jag kommer slänga i mej maten sen.

Jag planerar redan för alla popcorn jag ska äta på bion. Mumsi!

Jag bloggar mest för att vi blev färdiga lite tidigt så vi sitter typ och väntar på att klockan ska bli kvart i 7 så att vi kan gå. Haha..Visst ja.. är ju fredagen den 13:e idag. Jag började min dag med att försova mej. Otur!

Har nog aldrig haft otur på en fredgaen den 13:e förut  tror jag.

Ha en trevlig kväll!mammas pojkar

En dag kvar, sen helg!

Jag räknar ner.


Sitter nu och ser på mammas pojkar och börjar bli sugen på något sött.
Glass kanske.


hm..söndag morgon


Rätt bra låt jag hittade här.


Nu är det bara att pepp-peppa inför matchen.Victorious

Idag hände det igen.

"Jobbar du här hela tiden?"
"JA"
"Du ser så ung ut, 16?!"
"Jag är faktiskt 21."
Idag hade jag mina nya knästrumpor som min mor har köpt till mej för att jag var hennes smakråd när hon skulle köpa festkläder förra veckan. Jag tycker dom är så fina, med små prickar på.

Jag är ju bland dom yngsta på hela min arbetsplats (minoritet) så jag blev inte så överraskad när en sekreterare från en annan del av korpen kollade snett på mina strumpor idag, men jag började skratta. För jag älskar mina strumpor, dom piggar upp!

Låter som jag bifogade i förra inlägget har dykt upp överallt sedan jag hörde den då. På Greek hade dom en dans till den låten och så hörde jag den på radion oxå. Så är det ju när man lägger märke till något, då dyker det upp överallt.M har fått ryggskott.

Maria som jag jobbar med kom fram till mej igår och sa att hennes son hade frågat henne om hon kunde fråga mej (i egenskap av Forres flickvän) om han kunde få en klubba av M. Han tyckte ju att det var såå häftigt att hans mamma jobbade med mej. Så igår när M skulle byta blad på klubban som han skulle ge bort så fick han ryggskott. Aj aj sa han. Sen vart det kört.


Men varför ser ingen upp till mej och tycker att jag är häftig? Hallå? Fansen, jag kan ge er saker hela tiden, bara ni frågar. I'm all yours!


Jo, med tanke på fans så har jag fått reda på var vår match är.
Min första för sässen! Beware!

IBC kl 12.15 på söndag, kom och värm er i hallen eller se lite vettja.

Jag ska försöka slå min mål-/utvisningsminuter- statistik från förra året, kan ju inte vara så svårt.

We'll see..

(Matchen hålls inte i klintehallen eftersom dumhuvena som skulle byta glovet till nu i helgen så att vi kunde spela där har gjort golvet bubbligt så det måste bytas ut. Vi får inte spela matcher där på hela sässen verkar det som. Ska bytas ut till sommaren. Ja, jag delar ut en kalkon till dom. Klantarslen!)

(Det svarta är Pisse. Inte ett svart hål)

Ellinor upptäckte det förstSe här "Blair Waldorf" kan sjunga oxå. Sicken tjej!