Inspiration

Jag ber bara om din tid!

Jag vet att inte många läser vad jag skriver här. Men nu har jag något som jag verkligen tycker att ni få skall läsa. Jag är djungelfadder för Världsnaturfonden.
Som djungelfadder ger jag 100kr i månaden för att rädda bergsgorillorna från utrotning. Jag valde dem för att de är en av de mest utsatta djurarterna som finns. Det finns bara 780 stycken kvar. Jag hade gett mer pengar till dem för att hjälpa till men eftersom jag studerar och därför har det väldigt knapert så kan jag inte just nu. Därför ber jag er att i alla fall gå in och läsa om bergsgorillorna och om ni ni har en extra 100 lapp eller mer över varje månad så skulle jag bli så glad om ni ville överväga att ge en del för att en av våra närmaste släktingar en chans att överleva i en hård värld som vi människor gjort ännu svårare för dem att överleva i.
"Bergsgorillan är en av människans närmaste släktingar och den största levande människoapan. I dag finns runt 780 individer kvar i hela världen och den räknas som en av världens mest utrotningshotade djurarter."LyssnaLyssna och må bra! Jag älskar den här.