If the sky is falling down

Kvällens look!

Hello people!

 

 

Jag sitter och väntar på M, han jobbar idag. Jag är lite småsur på honom. Han skulle byta min kamera i affären (ligger brevid där han jobbar) eftersom att den har ett minne som en guldfisk, dvs batteriet dör efter 1 dag utan att kameran varit på. Men han glömde kameran hemma! Stolpskott!

 

Jag kan ju inte byta den eftersom han har bilen, dubbelt stolpskott!

 

Ja, så kan det vara ibland. Nu ska vi i alla fall komma på vad vi ska äta sen ska vi åka och se på valborgsbrasa på/i Frihem. Kommer bli vackert hoppas jag, men kallt. Regnar ju ibland. Vilken tajming!

Och om det blir vackert så kan jag inte föreviga det med ett kort eftersom jag inte har någon kamera.

 

Jag é  int bitter….

 

Jag känner lite att jag vill gå ut. Jag vill dansa och jag vill bli full. Lite så känner jag. Men ingen ska ut. Och jag har ingen sprit. Eftersom jag kom på att jag vill ut typ nu.  Idag är inte min dag.

Men jag hittade billiga jordgubbar i affären idag, 15 kr! Jag slog till på direkten, såklart!

Så det var väl dagens braiga.

 

Jag har löst mitt radbyte-problem. Jag skriver allt på Word och klistrar sen in på bloggen. Ja, för ja har ingen aning hur man gör annars. Känns som att detta är en lika genial lösning som att dra ur sladden ur datorn om den hänger upp sej.


A voice have always shows me where to go

Jag har tränat lite pilates här hemma på golvet idag. Det gick ju rätt så bra. Jag hade ju vissa problem med den där grejen som vissa kallar vighet, haha, annars gick det ju bra.

Vi får hoppas det känns lite i kroppen i morgon så man vet att det tar.

 

M är på Etage och ser på fotboll med grabbarna. Jag funderade på att gå dit och se lite, är ju en rätt så bra match, Inter – Barca. Men det regnar ute.

Jag gillar ju regn ändå, men orkar man gå ut i regnet så här dags på kvällen?

I don’t know.

 

Detta är andra kvällen jag sitter hemma och M är ute och ser fotboll.  Det är lite ovant att vara ensam och inte riktigt veta vad man ska göra. Det är skönt. Man kan andas lite extra, mer luft.

Men man blir lite rastlös, vill hitta på något. Inte bara göra som jag gjorde igår och låg i sängen med datorn framför mej i flera timmar.

Sen såg man på klockan och tiden hade runnit iväg.

 

Nej, fick riktig lust att springa ut i regnet. Låtsas att jag är med i en musikvideo, och bara springa, utan anledning.

Den tåls att tänkas på.

 

 

deviantart

Den bjuder vi på.


Friends, Lovers or Nothing

Jag var precis inne på Fejjan.
.
(jag kan inte får min dumma-mac att göra radmellanrum så blir punkter så länge, tills jag löst det)
.
Jag var inne där i alla fall, tittade runt lite som man brukar göra.
Så såg jag att någon jag är vän med hade lagt till bilder i ett fotoalbum så jag klickade in mej där och tittade lite. Och så dyker det upp en bild på hans tjej, med texten "Älskling".
.
Dom har distansförhållande.
.
När jag var yngre så såg jag på kärlek med andra ögon. När jag var singel så hade jag inte heller haft något förhållande innan. M är mitt första.
Då var kärlek passion, pirr-i-magen och jag-kan-inte-leva-om-jag-inte-står-brevid-dej. Ja,ni vet sån kärlek som det är i alla filmer.
.
Så är det ju i början av ett förhållande. Samtidigt som man är osäker, för man känner ju inte den andra personen så väl än, så man vet inte hur han tänker eller hur han känner.
Allt är så skört. Vilket gör det vackrare, man lever mer. Man uppskattar allt mer.
.
Såklart.
.
.
Sen blir man bästa vänner och filmkärleken försvinner lite i bakgrunden, vardagen kommer mellan. Men filmkärleken finns kvar där, ruvande i kulisserna.
Den hoppar in när vardagen måste kliva av scenen och gå på toaletten eller när vardagen tittar åt ett annat håll så filmkärleken hinner springa in och få applåder av publiken.
.
.
Jag vet inte vad jag ville ha sagt med det.
.
Men det jag tänkte skriva från början var att jag blir så glad i hjärtat när jag ser sånt där. Man ser ofta filmkärleken och pirret-i-magen lättare hos andra än hos sig själv.
.
Jag såg det på facebook. På en bild där någon skrivit älskling, och jag smälte.
Jag som är så negativ till distansförhållanden oxå. För min egen skull. Tror inte jag skulle klara det. Jag är svag så. Tror på det enkla. Men dom klarar det. Då lyser hoppet i mina ögon.
Tack tack för det!
.
.
Ser jag ett par som håller handen så känner jag lycka. De är lyckliga, hurra hurra!
.
.
När jag håller handen med M så är jag trygg. Men inget pirr. Bara ibland, när vardagen är på toaletten.
Jag tror att vardagen har diarré ibland. Det tackar vi för.
.
.

It's a long day

Hahaha!
.
.
Idag lunchade jag med Jennie, Emelie och Anna. Vi var och åt på Etage. Riktigt god mat var det idag. Väldigt skönt att få en riktig paus mitt på dagen där man kunde slappna av och sitta och äta med goda vänner. Sånt är riktigt efterlängtat tycker jag. Borde göras oftare.
.
Sen efter lunch sket det sej. Vårt program som vi jobbar i slutade fungera, så man fick använda det man hade, det vill säga gamla godingar som papper och penna, jag skojade till det lite och använde en överstrykningspenna oxå.
.
.
Ja, så morgondagen kommer börja med mycket jobb i morgon. Men jaja, det får vi tänka på då tycker jag.
.
.
Na na na na na na na...
Shortys like a melody in my head.
.
.
Ha, kanske dags att växa upp lite.
.
.
Jag har ju deklarerat idag oxå ; på sms.

Too much of anything can make you sick

Om ni någon dag träffar på mej och jag har ett rött handavtryck i ansiktet så har det en alldeles naturlig förklaring.
Det är alltså ingen M som har slagit mej.
Men jag uppskattar om ni upplyser mej om att jag går runt så på allmän plats.
För antagligen har jag inte sett mej i spegeln

Jag kan inte skilja på

Idag är en fin dag. Solen skiner och jag har ingenting planerat. Världen är vidöppen!
Och idag lyssnar jag på Melissa Horn.
Man önskar nästan att vi skulle ha det dåligt, jag och M, så att man kunde sitta här och sjunga med i hennes underbara texter med mer inlevelse.
Men det är så mycket känsla.Igår var jag och grillade i huset där alla nyförvärven bor, jag lyckades såklart tappa hamburgerdressing i knät så jag håller på och försöker tvätta bort fettfläckarna as we speak. Hoppas jag får bort dom!
.

Nej, nu ska jag ut i solen.Set the world on fire

Vad hände egentligen med vädret? Var är solen?
Jag vill ha vårvärme och bara ben, inte molnig himmel och regnställ.
M är lite sjuk idag. Ont i öronen och jobbigt att svälja. Låter inte roligt alls. Hoppas jag slipper bli smittad. Men we'll see på den punkten. Vi får se till att äta mycket frukt i helgen helt enkelt.
.
.
Nu måste jag hjälpa honom med tvn. Han har visst pillat på något som gjort bilden jätte liten. Det är inte lätt när det är svårt.
Haha.

She's a good girl...

I morse var det vitt på marken. Kul med tanke på att jag skrev i förra inlägget att sommaren är påväg.

Dagen har gått fort. Sen kom jag hem. Skulle städa lite, så jag började dammsuga. Och råkar slå ner en fin skål som man har ljus i, den fick jag av mathias i julklapp. Inte roligt alls.
Sen kollar jag posten och ser att vi inte har betalt hyran, så vi har fått påminnelseavgift. Jag som var säker på att vi hade betalt den. Nu är jag fattig så in i bomben.


Jag blev heldeppig vilket resulterade i att jag åt chips och en satsuma till kvällsmat. Gäller ju att äta det man har hemma.

Ska snart bege mej ut. Ska hem till Jennie och låna sygrejer för att laga mina nya jogging tajts som jag köpte för 60 kronor i södertälje.

Jepp... när är det löning igen?

All the right moves

Who says I can't get stoned?

John Mayer, who else? Haha.Känner mej fastlåst i bloggen. För man vill kunna ha den lite som en dagbok, skriva vad man tänker, känner och funderar på just nu. Man skriver för att man vill att det ska finnas någon som vill läsa, men man vill ändå inte att något skall kunna läsa eftersom det blir så genomskinligt då, ens liv.

Man vill inte ha ett genomskinligt, man vill ha ett djup. Det finns alltid ett djup. Men inte i en blogg, det är svårt.
Man måste hitta en bra nivå mellan det djupa och genomskinliga. Det skulle vara perfekt.

Nu känns det som att sommaren är på gång. Vi ser ju solen här i alla fall.
Men solen och alla fina blommor gör också att man helst inte skulle vilja jobba. Man vill gå långa promenader och njuta av utsikter. Inte sitta på ett kontor. Men that's life och det gör mej lite deppig.

Speciellt när M inte jobbar och jag känner att pengarna man tjänar försvinner ganska fort (inte pga M då, mer att man inte kan spara). Man får liksom inte njuta av det man jobbat ihop lika mycket.

Nu somnar jag snart. Ska krypa ner i sängen och sussa som en liten gris.Kom kom hit, kom hit och kyss mej

Känns som att detta har varit en lång dag.
.
Jag och M skulle se George in the jungle men båda somnade, jag vaknade upp och upptäckte att det var mörkt i rummet.
.
Nu lyssnar vi på Björn Skifs och jag har precis sökt till högskolor/universitet inför hösten. Program är jag ju rätt säker på vilka jag vill gå men var i sverige man ska plugga är svårare. Så jag tog något, får se, jag kanske ångrar mej och ändrar i morgon. We'll see!
.
.
Snart dags för att krypa ner i sängen med Mia Skäringers bok. Mmm..
.
.
Peace out!