don't let the silence do the talking

Det här med att ha en del av livet på distans får en att hata alla substitut för mänsklig kontakt. Sociala medier och ens jäkla mobil. Jag vill inte ha ett förhållande med dem. Ingenting kan mäta sig med den riktiga varan. Ingen idé att låtsas.


Är så trött på teknik och allt som inte är riktig närhet. Ingenting i ett sms eller mail kan få samma innebörd eller mening som riktiga ord som kommer ur någons mun och en varm hand på sin egen.

Så ni vet var jag står liksom.

Back on track!Kom precis hem från en runda runt hammarby sjöstad, eller runt vattnet kan man väl säga. Blev en joggingrunda på ca 5,7 km. Så långt har jag nog inte joggat på väldigt länge så är sjukt nöjd att jag orkade. Nu ska jag försöka köra varvet någon gång i veckan fram till tjejruset i juni.
Dags för mej att skaffa lite muskler igen känner jag.


Tidigare idag har vi flygbilds/jordartskarterings tenta. Vi satt vid datorer och fick ta hjälp av anteckningar, böcker och internet. Jag tycker alltid det är svårare när man får ta hjälp av saker men det kändes hyffsat bra när ja gvar klar i alla fall.


Nu väntar en lugn kväll och i morgon är första dagen av sju i fält. Vi ska jordartskartera i Tumbaområdet.

Lågiskt tänkandeGlömde kanske berätta vad jag fick av mina vänner när jag fyllde år?!
Jag fick de här fina paketet som är fullt av godis, te och grejer, allt i super söta förpackningar. Åh, så glad man blir då!

Så nu, när jag drabbades av lite tränings-ångest, var ju väldigt länge sedan, så muntrade jag upp mej själv med en söt klubba. Då känns det bättre!

Lite musik såhär på kvällskvisten


Manic monday

Idag ska jag skriva rapport. Är måttligt road. Utanför fönstret lyser solen och det är blå himmel. Jag vill gå ut!

Skulle egentligen åkt hem till Emilie så vi kunde skriva lite o hjälpas åt, hon är ju bra på att skriva och jag är mest bra på att komma på grejer, men mindre bra på själva skrivandet. Vi kompletterar varandra rätt bra så, jag tar och hon ger liksom. Men jag har kommit in i nys-mode. Nyser hela tiden, tårarna sprutar. Så fick bli hemma. Hade jag åkt till Emilie så hade det slutat med att hon satt där med snor i hela ansiktet, jag har ingen kontroll.

Nysandet började efter att jag hade sminkat mej oxå, så ni kan ju bara tänka er hur jag kommer se ut idag.

Men i morgon DÅ ska jag va friskare än friskast!


Nu sitter jag mest och väntar på att jag ska bli sugen på att skriva diskussionen. Få en ingivelse och skriva rapporten på cirka 15 minuter så jag kan gå ut sen och nysa okontrollerat på folk som solar. När som helst nu...

Nys och vila

Helgen är snart förbi. Jag har varit förkyld och tagit det väldigt lugnt. Men i morgon brakar det igång igen så tänkte va frisk då, okej?!Uppiggande

Idag efter skolan gick jag av vid Skanstull för att jag tänkte gå hem, en liten promenad är ju alltid trevligt. Innan jag gick hem så köpte jag en väska för 399 kr och 4 böcker för sammanlagt 252 kr, så handlade för 551 kr men betalade bara 131 kronor. Man måste ju älska när man hittar presentkort på olika ställen i sin väska.
Sen gick jag hem glad och nöjd!Och se så fina naglar jag har idag. Piggar ju upp vem som helst dom här. Silver!