Beautyful disaster

Vaknade av en mardröm och även om katten kom och försökte lugna ner mej så kunde jag inte sova. Drömmer alltid att jag blir jagad. Det är ovanligt att jag vaknar och inte har blivit jagad. I natt var det en ovanligt otäck dröm. Kände igen den så måste ha drömt den förut, det läskiga var att jag i drömmern visste att något läskigt skulle hända men jag kunde inte göra något. Usch ska försöka glömma den.

Kunde inte somna även om mina ögonlock vägrade låta mej se, min kropp ville sova men inte min hjärna. Den gick på högvarv.

Att bli jagad betyder att man flyr från något eller är orolig för något i verkliga livet har jag läst någonstans. Och det jag är jätte rädd för är framtiden.

Det kom jag på nu när jag vaknade och inte kunde somna om. Jag låg bara och tänkte på framtiden.

Egentligen är det ingenting läskigt med framtiden, den ger bara möjligheter. Men jag vet inte alls vad jag vill, kan eller vågar göra med mitt liv. M har det så lätt, han är bunden att stanna i alla fall ett år till här på ön så han kan ta det lugnt och plugga upp betyg eller göra vad han nu vill. Men jag är inte bunden, jag känner mer att jag har stannat lite för länge. Sen studenten så har jag inte rest alls. Jag har varit här, jobbat lite och så. Jag känner att jag missar saker och upplevelser. Men jag vet inte vad det jag missar eftersom jag inte vet vad jag vill heller. Men att stanna på gotland ger inte annat än hål i plånboken just nu.

Körkort är en så typisk grej. Jag är rädd att misslyckas, därför försöker jag inte. Så gör jag ibland, det har jag lärt mej om mej själv.

Är trött på att rädsla ska styra så mycket som den gör. Hatar rädsla. Tycker inte alls om känslan över att inte ha kontroll.

Ser hela tiden folk som följer sina drömmar och uplever så mycket roligt och lärorikt. Jag tänker bli sån.


Förnyad

Nu är bloggen ny designad, man kan kalla den för lite mer "glad" än den var innan.

Bestämmer mej sen om jag gillar den eller inte.

Kom precis hem från träning så nu blir det mackor och mys i soffan innan sängen väntar.

Man är inte alltid glad

Ursäktar verkligen för hur bloggen ser, ut det ska fixas så snart jag kan!

Just nu är jag ledsen och frustrerad men mest irriterad. Här kämpar man och försöker göra bra intryck och förbättra sej, men här blir man inte uppmuntrad ett piss. Motivationen är på noll och aggressionen på +1000. Hatar det!

Fan ge en en morot för att man försöker så kämpar man mer, får man ett piskrapp så lägger man av. Psykologi någon?

Men jag ska göra det bästa av situationen och kicka ass.
Hämnd är min älskare.

Vi hatar västra götaland

En video för att jag älskar deras kläder. Plus att den är mysig.

Ingen träning ikväll tyvärr. Har bestämt att jag ska vara på topp till helgen så då är det inte att tala om att träna när man är krasslig, jag vill inte bli sämre. Så jag har köpt frukt och ska pimpla vatten i kväll och tills jag blir friskis. Bra diet.

Såg på handboll förut. Sverige vann, men dom spelade lite slarvigt. En sak jag brukar lägga märke till när sverige spelar är att jonas larholm har alltid sådär fjunigt skägg. Är det samma som slutspelsskägg som hockey spelare har, eller är det bara jonas look att se ut så på planen, hans trademark? Hans skägg fanns inte där när han började i landslaget, är det ett sätt att hävda sej kanske, visa att han blivit stor?


Ja, så kan det gå lilla Jonas. Det kommer skägg på senare år! (se hur nöjd han ser ut i fjunet)

Min dag

Kvinnonamnet Boel är, liksom namnsdagsgrannen Bodil, en dansk form av det nordiska namnet Bothild som är sammansatt av ordledet bot som betyder "bättring" och hild som betyder "strid, kamp".Namnet har använts i Skåne, med stavningen Boeld, sedan 1400-talet, och fick allmän spridning i Sverige i mitten på 1800-talet. Namnet har inte haft någon riktig popularitetsperiod, och har oftast legat utanför 300-i-topp-listan. Den 31 december 2005 fanns det totalt 2 511 personer i Sverige med namnet, varav 1 452 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 6 flickor namnet, varav 4 fick det som tilltalsnamn.Namnsdag: 26 januari, (1986?1992: 5 juni).

Och så är jag tillsammans med "Guds Gåva", kan det bli bättre?

Haha.

För att den är fin.. och jag tänker så här "varför inte".

Idag är jag förkyld och småseg, så blir nog ett varmt bad och ska kanske ånga mej senare.
Inte så jag hade velat tillbringa dagen tyvärr.

Ignored, but waiting...Tårar. Tårar betyder äkta känslor för mej.

Någon gång på gymnasiet så hade jag jätte lätt för att gråta. Det hela började med att en av mina kompisar spelade upp en låt från filmen Braveheart på sin mobil. Vet inte vad syftet var men mina ögon började i alla fall tåras. Innan det så grät jag aldrig när jag såg någon sorglig film eller liknande. Efter det började dom alltid vattnas då jag hörde låten, vilket mina kompisar tyckte var jätte roligt, så de spelade ju den titt som tätt.

Jag kunde sitta och skratta på lunchen i matsalen och började gråta för att jag skrattade så mycket, det hände väldigt ofta oxå. Vi hade alltid roligt. Men slutade alltid med att jag var tvungen att springa in på toaletten innan jag skulle på lektion för att kolla att jag inte hade pandaögon.

Den där perioden tog slut sen. Precis lika oväntat som den började. Men det var en rolig tid.

Men jag tycker det är häftigt att tårar har en benägenhet att tyda våra känslor. Känslorna förvandlas från psykiska väsen till fysiska, är inte det häftigt? Att våra kroppar kan tolka våra känslor så.

Men tårar kommer bara vid starka känslor, om det är att man är ledsen eller glad.

Men tårar är äkta. Tårar är mina känslor, dina känslor. Tårar bevisar att du känner, att du finns. De är äkta.


Gråten kan inte ignoreras av någon som bryr sig om dej.
Är det så så är något fel.

Min värld fungerar inte så.

Timo !!

Kom på att jag vill visa er hur Timo Räisänen såg ut ör ett tag sedan, då han spelade med Håkan Hellström. Kolla in den här videon, killen med hängselbyxor ( Sen helt plötsligt utan byxor!) det är Timo.


Och här är Timo på idrottsgalan i Måndags. Lite skillnad är det allt.


Jag är ju lite svag för Timo måste jag ju medge(ingen nyhet för mina gymnasie polare kan jag tänka mej). Hur mysig är inte han på en skala liksom, haha. Me like!

Change

Igår när jag bytte om till träningen så såg jag att Obama höll tal på tv, han hade ju precis svurit president eden. Det var så mycket folk och tittade att man blev helt paff, folk stod till och med på hustaken! Det kändes stort på något sätt, kan vara för att det är det första presidenttalet som jag hör live men jag tror att det är mer, jag tror att han kan ändra om lite, till det bättre i USA.
 

Känns som att jag inte sover klokt längre. Vet inte varför men jag har ju mina aningar. Sen misstänker jag att huvudvärken som jag brukar vakna upp med beror på att jag tränar men äter och dricker för lite. Har blivit så att man hoppar över lunchen nu på senaste tid, men jag tror att jag behöver den energin.

Såg filmen Seven pounds igår. Den var lång men man blev verkligen påverkad av den. Är så glad för att man har sån tur som man faktiskt har. Jag är frisk, har en fantastisk familj och underbara vänner, en pojkvän som finns här för mej och jag bor i ett så fint land som sverige, som varken har krig eller en diktator som ledare. Man tänker inte så så ofta tyvärr, ofta fokuserar man på det som fattas eller som inte är bra i ens liv. Men varför ska man göra det, man ska väl njuta av det man har när man lever.

Men vet ni vad jag skulle vilja va med om? Ett äventyr! Att få ett jobb som gör att man måste åka till afrika eller västindien eller vad som helst. Att va med om något som inte är rutin liksom. Men resa skulle varit kul. Att en dag bara vakna upp och vara i en annan världsdel. Vara med om något nytt.

"If you tolerate this your children will be next."Saknar alla!

Back again

Måste berätta att det inte blev något av reklamutdelningsjobbet. Tiderna krockade helt med träningar och grejer, så hade ingen chans att hinna med det, tyvärr.
Så nu är jag tillbaka där jag började.

Har köpt sling-färg igen, så det ska hända något här. Hoppas vi. Rött hår är svårflörtat.

Nu ska jag komma på vad man ska äta för kvällsmat, sen ikväll ;träning.

No more ms nice

Tack för kommentarerna gällande slingorna! Det blev slingat, mitt hår. Inte så mycket som jag kanske hade hoppats på men det livar upp lite i alla fall.

Jag har precis fått jobb, eller jobb och jobb. Extraknäck! Jag är från och med den här veckan reklamutdelare. Ni kommer alla att hata mej för det, men det är det värt, det är mitt nya motto, haha. Skönt att ha något att göra tycker jag.

M ska få lära mej alla sina skills när det gäller att dela ut reklam och jag kommer snart vara fullfjädrad. Beware!

Snart är det träning i klinte som gäller. Innebandy ikväll. Laddar upp med lite spotify nu, Bomfunk Mc's.


Ja eller nej

Funderar lite. Ska jag slinga mitt hår igen?
Trivdes riktigt bra i det sista jag hade det.

Någon som kan hjälpa mej bestämma mej?

Ibland blir det såFör att jag kan!


Jag tror att om jag såg ut som jag känner att jag är så hade jag haft kortare mörkt hår, eller vad tror du?
Bära runt på en gammal kamera överallt och ta kort på allt som berörde mej. Älska att dricka te kvällar som denna och läsa spännande bäcker sittande i fönstret.
Detär en teori bara.

Blue (Da Ba Dee)

Wowiwaoa! Igår lirade man innebandy match (fråga inte hur det gick!) och sen på kvällen blev det fotboll i klinte. Har haft en vänster fot som har känns mysko sedan fotbollsträningen i torsdags, och igår efter klinte träningen slog det till. Jag har ont i den rackaren, dålig tajming då jag har kommit på att jag har träningar varje dag i veckan framöver. Ska nog kanske gå förbi mamma på vårdcentralen så hon kan klämma lite på foten och säga vad jag ska göra.
Inte för att jag inte vet utan för att jag vill veta vad man ska kalla det, kan man kalla det en vrickning/stukning när det har kommit gradvis såhär? Hm.. det får jag allt klura på.

Idag tänkte jag och M gå (halta lite i mitt fall) förbi biblioteket, han börjar skolan i morrn och jag gör min sista tenta i kväll så sen efteråt måste jag har lite litteratur att sysselsätta mej med här i lyan. Nu sitter jag då och väntar på att pöjkpasen ska vakna så att vi kan ge oss av. Vi har inte samma dygnsrytm han och jag tyvärr.

Jag har fått ett spotify konto, hörde att man bara kunde få ett konto ifall man blev inbjuden så jag skrev upp mej på någon lista för ett tag sen, och i lördags fick jag mitt konto. Var visst en av de första att få ett stod det. Ohh, fancy! Vad jag har fattat det som så har mest kändisar och bloggare fått såna tidigare, som reklam ungefär, så att de kan berätta hur bra det är.

Jag är inte helt frälst än, men sitter och lyssnar på E-type just nu, mest för att jag inte riktigt har klurat ut allt än, haha.

Mitt träningsschema är just den här veckan:

Måndag Tenta (innebandy träning annars)
Tisdag Fotboll
Onsdag Innebandy
Torsdag Fotboll
Fredag Fotboll/ IBK match
Lördag Tror jag ska jobba på revyn
Söndag Innebandy match, tror jag.

Greeaat time att träna med ond fotrackare! Men skönt att ha träningar när man faktiskt inte har något jobb att gå till då jag är nybliven fritidskonsult. Usch!
Längtar man efter våfflor och sommar när man ser den här bilden eller?
Ehh.. Jo!

Take Care!


Respekt, något att lära sig?

Ser dokumentär på fyran nu, handlar om barn som lär sig skjuta med vapen av sina föräldrar, Nu är det inte luftgevär eller något litet vapen, nej, det är maskingevär. Sitter här i soffan och morrar. Inte många av dem som de intervjuar tar vapnen på allvar, de lär 4 åringar att skjuta, och lär dom att det är coolt. En fyra åring kan inte förstå konsekvenserna av att avfyra att vapen, speciellt inte ett maskingevär eller någon av de andra stora "häftiga" vapnen som de använde. 

Korkade amerikaner! Finns väl såna överallt men med ett sånt vapenklimat som de har där så är det inte så konstigt att det sker flest dödsskjutningar på skolor där.

60 miljoner amerikaner använder skjutvapen på fritiden! Det är lika många som befolkningen i Storbritannien.
Fy faan.


Kom precis hem från en blöt fotbollsträning på rävhagen precis. Härligt att träna.
Var första träningen med När, så var många namn att lära sig. Men det var kul.

Nu ska jag hitta en film att se på, göra en macka eller två och äta lite vindruvor.


Kepp it cool!