Sunny side up

Idag är det fredag, och oktober. Ibland undrar man ju var tiden tar vägen. Nu är ett sånt ögonblick. Det är oktober! Det betyder färgade löv på träden och ruskigt  väder ute. Jag har ju sett löven, och känt av vädret, men jag gick runt här i min bubbla och trodde att det bara var en fas, att det snart skulle gå över. Men sen kom ju den dan då jag kollade i almenackan och upptäckte till min fasa att det stod oktober. Det är bara november kvar, sen kommer december vara här. Gud vad tiden går fort när man har roligt.

Idag är jag som man kanske kunnat lista ut hemma från jobbet. Jag råkar ju ha sån tur att jag kan välja lite själv vilka tider och dagar jag kan jobba. Det är ingen slö hemmadag som jag har framför mej, nope, det är pluggeli plugg som vankas hela dagen. Om lite över en vecka har jag min första tenta på psykologin, är riktigt nervös inför hur själva provet är upplagt. Och tänk om jag har pluggat på helt fel saker och sitter där som ett fån på provdagen.

Ja, man vet aldrig hur det blir. Men jag håller tummarna för mej själv att jag kommer klara det. Men det känns rätt tufft att kunna säga att man har en tenta framför sej. Är ju nästan som att jag går på universitet ju. Kan se mej själv sitta och plugga i något litet studentrum i uppsala i en stickad stor tröja och med en skål nudlar i handen. Mmm, min framtid.

En annan anledning till att jag är ledig idag är att jag har en riktigt fullproppad helg framför mej, med ingen vila alls. Så man kan inte riktigt kalla det en helg, mer som en lördag-söndag period. Det blir avslutning med fotbollslaget hela lördagen och sen fest fest fest. Och klockan 9 på söndag så spelar mitt innebandy lag vår första match i domarcupen. Innebandy hela dagen lång. Så ikväll tänker jag lata mej, ladda upp.

Har ett konstigt sug efter god saker. Speciellt efter chokladbollar!


Kommentarer
Postat av: Emma

Kolla matchannonsen jag gjort :D

http://emiemma.blogg.se/2008/october/entry-19134833.html

2008-10-06 @ 17:04:38
URL: http://emiemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback