bejbi

Slutade tidigt idag och bestämde mej då för att åka till stan för att ta bussen hem därifrån. Kunde ju sola i en timme då, och bli härligt rosa. Haha! Men jag hamnar på Cubus,H&M, MQ och lyckas på något vänster missa 2 bussen.Oops!
Så kunde fortsätta leta kläder med Josefin i stan. Hittade lite behövliga grejer, men när man behöver hjälp med att hitta rakprylar till sin pojkvän ringer man Boel då, Josefin? Det var ju det knasigaste någonsin. Men visst jag betraktar ju mej själv som något av en expert, hmrrmf. Haha.

Sen gick jag och Josefin in på Åhléns för att köpa grejer och när man går runt där helt oskyldigt så börjar de tjuta och man tänker: men visst, det är väl något larm som har gått. Sen kommer det en röst som säger åt en att det brinner. Och mitt i allt virrvarr bland böcker, tyger, kuddar och rulltrappor så kommer min storasyster o tar en på rumpan och säger till en att skynda sej. Det var mystiskt. På väg från Åhléns till bussen så ser man brandbilen susa förbi och göra massa oljud. Jaha tänker man då, det var kanske på riktigt, eller?

På bussen hittade jag min andra syster i sätet brevid mitt. Vi lyssnade på vår nya absoluta favoritlåt för tillfället, bubbly. Om och om igen. Sen lyckas vi sova oss förbi vår hållplats båda två så får spatsera en kilometer hem, fast i varm vårsol och med sånt sällskap så göra jag det så gärna.

Senare åkte jag och min mor och skulle hämta hem min klänning, men den var inte riktigt klar så vi begav oss till Klinte för att köpa tidningen. Men det kom fram att pappa redan hade köpt en så jag trixade lite och fick pengar till en veckorevyn av mamma.
I affären hittade jag ingen men fick visst av en händelse alla i affären att leta efter den. Var nog 5 stycken, trevliga människor det där. Haha!
Men det fanns visst ingen.


Och Anna, jag är jätte nyfiken. vad var det som du skulle berätta för mej som du glömde bort? jag har tänkt på det hela dagen, du är lurig du.  Haha!


Kommentarer
Postat av: Anonym

jag funderar ännu.. snacka om att åldern börjar komma ifatt en. helt sjukt.. :P

2007-04-29 @ 21:44:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback