silverlining

"If you were me, I'd be ugly." | -Älskar Peter Pan

Solen skiner! Det känns som vår, trots den lilla snön som ligger där ute i gräset. Ska nog gå ut och rasta lill pisse sen och se vad hon tycker om att bli våt om tassarna. I morse gick jag upp och hittade Ellinor liggande i soffan, hon såg på vår all time favourite, Peter Pan. (kan måånga repliker i den filmen) Hon hade visst ont i huvet så stannade därför hemma. (kan mycket väl vara jeremy sumpter som håller henne hemma, han som spelar Peter Pan)

Jag längtar redan tills träningen ikväll. Jag ska skjuta och skjuta. Måste få in fler mål under matcherna. Ligger riiktigt dåligt till i poängligan (som jag hade som mål att vinna, rätt så kört nu). Men sugen på att spela nu, och klockan är bara 11 på morgonen, abstinens maybe?!

Kisses!

Not okay...

iNSiKT: Jag är alldeles för snäll ibland. Jag låter andras känslor och åsikter gå före mina för att dom ska må bra. Bullshit! Vem mår bättre av det? Det är då inte jag. Bara för att jag ser vissa saker som självklara, så gör inte alla det. Men mår man inte bra av det så ska man sluta. Jag ska sluta. Någon måste stå upp för mej oxå, och den någon är jag.


image232
Idag har jag varit i Klinte hela dagen och sålt kaffe och bullar, dukat fram och ut. 4 timmar.

Kisses!


With all this confusion,
 who's gonna break my fall?

paper planes

Puh, puh! Här har jag suttit och gormat "Hatar Stjärtil!!" i omgångar och varvat med några "Faaan, va Källman/Johan Pettersson/Ahlm är bra!!" i en timme, miinst! Älskar när det är spännande matcher. (Fast hade resultatet varit ett annat så hade jag sagt att jag hatade det)

Bästa i matchen
Norge-Sverige om 5-6 plats i EM.

- Johan Pettersson som knappt har spelat under matchen ställer sej upp vid bänken då ingen vill ta den otroligt viktiga straffen och säger - Jag tar den! Går sen in och sätter en stensäker straff på Ege.

- Doder som i matchens första minuter får en bristning i vaden (?) sitter resterande tid på bänken med en vit handduk som huva. Dålig hårdag eller ghettostyle?! Gillar stilen i alla fall.

- Oscar Carlén går in och visar ingen ödmjukhet eller respekt för de andra spelarna, fastän han bara är 19 år och rookie. Grymt!

- Ahrrenius och Jernmyr står pall. Dom är de starka på linjen som inte någon kan stoppa, och försöker man ta sej förbi dom så kan man ju bara tänka om. Någon måste ta i och grovjobba, killarna kirrar biffen!

Bara det jag ville ha sagt. Kommer nog mer lite senare. Haha!

Kisses!

breathing

image226

Om mindre än  en månad fyller jag år. Då blir det 16 år sedan den här bilden togs. Oj, va gammal man känner sej när man tänker så. Har idag fått liite nostalgi, för att jag kollade i våra fotoalbum. Så det har resulterat i att det hamnar lite gammla o preskriberade bilder här, haha! Enjoy!

              

Idag har jag städat och hjälpt till massor hemma. Nu på eftermiddagen så körde jag i drygt en timme runt på  toftaskjutfält och kände mej någolunda duktig eftersom att jag lyckades starta utan att få motorstopp (mohaha!). Nu ska jag snart bege mej ner i köket och börja förbereda vår kvällsmat - bakad potatis. Det har jag tjatat om ett tag nu och ikväll blir det äntligen av att man får mumsa i sej det. MM!

Ikväll lär det bli hemma-softa-kväll. Men senare så spelar IBK sin jätte jätte viktiga match mot Odelberg, och jag hoppas verkligen att dom vinner. Gäller att ge 100 procent o spöa dom. Jag tror att dom har det i sej, eller jag VET.

Kisses!

life without you

image222
 Jonas Källman är min hjälte. Jag har alltid känt på mej att han hade det i sej. Och i förrgår när han missade två nästan identiska mål så var det nog många som svor. Men igår mot Spanien så tog han igen det. Bra Källman!!

 "Lycklig den som inte sörjer över vad han saknar, men som gläds åt vad han har. "


Läste igår att Heath Ledger hade hittats död i sitt hem. Förmodligen en överdos på sömnpiller, och ett självmord. Jag är väl inget större Heath fan sådär (som t.ex Josefin) men det får mej ändå att tänka när sånt händer. För i måndags fanns han, han levde och kunde uppleva saker. Nu är han död, känner inget längre. Det får i alla fall mej att tänka efter. Menar.. det kan ju hända vem som helst, att man bara försvinner så. Folk blir påkörda, blir sjuka, skjutna, misshandlade eller ramlar i trappan hemma. Det kan gå så otroligt snabbt från att man lever och  mår bra tills man inte längre finns kvar. Det är såna saker som får en att vilja leva efter ordspråket "Lev som att varje dag vore den sista". Man borde visa hur man känner för människor som står en nära, få dom att förstå att dom är en viktig del av ens liv. För sen kan det ju vara försent. Och det är såna saker man vill säga innan. För om vi idag skulle få reda på att vi skulle alla dö i morgon så skulle telefonnätet vara proppfullt av människor som ringde till sina nära och kära för att berätta hur mycket dom älskade dom. Men varför ska vi vänta med det egentligen? Vill man inte veta sånt förän man dör? Nej jag tror att alla fall att dom flesta skulle vilja veta och säga sånt innan. Bara osäkerhet och annat som står i vägen. Jag lever tyvärr inte som jag lär. Jag är riktigt dålig på att säga sånt, men i situationer då jag tvekar ska jag försöka tänka på det där. Att det kan vara försent om man väntar.

Någonstans i världen finns nu en 2-årig flicka som precis har blivit av med sin pappa. Hon kommer inte att ha honom med sig när hon lär sig cykla, när hon ska gå på lekis första gången kan han inte följa med, när hon tappar sin första tand finns han inte där, när hon blir tonåring och känner för att skrika på någon så finns han inte där heller och när hon sen tar studenten så kommer han inte kunna stå där och vara lycklig och stolt över henne.

Kisses!


trapped in a sunnymachine

Kom precis hem från min första solarieupplevelse.
Först visade Lisen mej den man skulle ligga i när man skulle sola. Oh my..läskigt! Har ju sett en film där en tjej fastnar i en sån samtidigt som styrkan ökas. Så vart ju lite skeptisk ska jag medge. Jag skulle hålla mej till 10 minuter (istället för de 25 minuterna som maskinen skulle vara på). Jag är ju av det rödhåriga och bleka släktet så måste ta de lite lugnt med sånt där, om jag inte vill vara kräfta efteråt vill säga.
Jag la mej och började sola, och efter ett tag så kände jag verkligen hur det började ta. Precis som en solig dag på stranden i Sanda. Kollade då på klockan, och där blinkar en röd fyra framför mej. Det hade bara gått 4 minuter i den läskiga klaustrofobiska solariemaskinen!! Så jag låg där och höll tummarna på att jag inte skulle bli rosa pantern efteråt som Mathias trodde. När jag sen såg mej i spegeln så hade jag fått fräknar o blivit lite lagom rosa. Har inte sett mej i spegeln sen dess (på 10 min). Och det värsta kommer ju inte på en gång så jag hoppas, hoppas!!! (känns som att det tog nu)

Jo, jag sitter framför Mathias dator och Emelie står och diskar och lyssnar på musik. Hon förlorade kriget mot disken, den liksom var där o väntade bara på att bli ren. Menar..det ser inte så hett ut här (städhjälp!!) men Emelie gör vad hon kan, vi andra har gett upp. Haha!

Om några minuter börjar Sverige-Ungern. Ser fram emot en bra match, om inte så läser jag lite cosmo istället.

Kisses!

this beauty

Har pajat min plan på en nyttig och duktig vecka genom att jag har ätit en kola och sen har Mathias lämnat en halv cola flaska i mitt rum. Så nu står den där och hånar mej. " Hej jag är så söt och bubblig. Drick mej väl. Det skadar inte alls. Tvärtom det är bra för dej. Ta en klunk nu! ". Uh..den lär jag ju dricka upp ikväll efter träningen. Stooor risk. Måste jobba på självdiciplinen oxå.
image221
Fick ett mejl från fotbollen idag. Stod att de beklagade om informationen om att jag skulle ha stått och sålt bullar den 12:e inte hade kommit fram. Och sen stod det mina resterande tider fint uppskrivna efteråt. Blev lite skamsen faktiskt. Har nämligen kommit fram till varför jag helt missade det. Jo, jag glömde bort att scrolla upp på schemat, så det schemat jag läste var bara hälften av mina tider. Skämdes riktigt mycket när jag upptäckte det (vilket var för ungefär 10 minuter sen, ännu pinsammare!).

Och nu måste jag faktiskt skryta lite. En viss mr psyco (hahah!) eller the rock som han oxå kallas (what?haha!) fick för sej att han skulle knuffa mej ner i diket när vi var ute och gick lite i regnet förut. Men vem var det som hamnade i diket på grund av mina erfareheter av att brottas (tsss..)? Jo, det var då inte jag kan jag meddela. Utan han! Yes, äntligen vann jag i något. Underskatta inte B. Can't touch this!
Fast sen skulle han  ju ge igen så då blev jag nertryckt i en rackarns buske. Fan att man är så liten, annars hade han inte haft en chans. Tss..


 " Du är det finaste jag vet! " 


hanging by a moment

image220
... I believe!

Så här stod det på mitt horoskop idag: You're really nervous about rumor you heard, but you're about to learn it isn't true, so you can relax. . Oh my! Läskigt att de stämmer så pass. Fast man kan ju få det mesta att stämma som står i ett horoskop bara man tänker efter tillräckligt noga.

Mamma har gett mej en hemläxa (jag som inte ens går i skolan). Jag ska skriva upp en lista på vad jag vill göra det kommande året, speciellt nu på våren. Så nu i veckan blir de lite seriöst funderande från min sida. Bli inte överraskad om jag kommer nästa måndag me riktig crazy frilla á la Einstein på grund av alla tankar. Tar gärna emot tips på vad jag borde göra. Haha!

Jag har inte riktigt skött mej med varken stretchingen eller icke godis och läsk ätandet/drickandet i helgen. Och I blame Mathias! Men i morrn ska jag ta upp kampen mot de onda sötsakerna igen. Den här gången ska jag vinna!!

Jag har ju inte skrivit någe om min kära blogg kollega Evelinas upptäckt av media. Jo i Fredags var det ett helt uppslag om Eve och hennes funderingar och bloggande i tidningen. Riktigt roligt. Jag har dock bara sett det på internet och inte från papper liksom. Men i morrn är det första jag gör att jag letar i köket (ev. i soporna) efter Fredags tidningen och sen läser den rackarns artikeln.

Jag ska jobba mer på mitt självförtroende. Inte för att jag är en sån som går in i ett rum och direkt ser man på min kroppshållning att 'hon vill inte vara här', och går runt och gömmer sej. Nej absolut inte. Men ens självförtroende är en riktigt viktig del av ens liv har jag kommit fram till. Det är det du lever med hela tiden, konstant. Din självbild och ditt självförtroende (nu kommer jag få massa kommentarer av eve för att jag skriver fel) är det som påverkar din syn på världen och ditt liv. Har du ett bra självförtroende så ser du fler möjligheter och optimistiska vägar än du gör med ett sämre självförtroende, så är det. Du vågar mer med mer ego helt enkelt.


Kisses!


something right

"If you want me, I must be doing something right "

Idag har jag tillbringat dagen med Mathias. Kom insmygande vid lite över nio och kröp ner i sängen och precis när jag näästan hade somnat så blir jag överrumplad av att han nästan rullar över mej. Jo, men tjena..han hade drömt. Haha! Bra väckning alltså. Sen har vi tvättat, gått till affären två gånger och sett på tv. Vilken späckad dag, tss!

Jag köpte korv-gröt att äta nu på kvällen och åt precis en skål. Mmmm! Det var riktigt gott. Nu ska jag snart dra mej ut i kylan och köpa popcorn, för något gott måste jag äta som inte är godis. Annars kommer jag gå upp i rök som en vampyr med en påle genom hjärtat. Trust me!

Sen väntar min dagliga stretching. Haha... (det är meningen att det ska göra ont, hoppas jag, kan ju knappt gå efteråt)

Puss ocd kisses


somwhere else

I morse vaknade jag tidigt. Gick ner för att äta frukost, ny vana med O'boy, två rostade mackor med ost och gurka på och en halv grapefrukt (Mmmmums!) och på köksbordet hittade jag (som vanligt) en lapp från mamma där hon skrev vad jag skulle göra under dagen. Idag var det att jag skulle dammsuga köket och torka golvet där och städa ur duschen i badrummet  nere. Jag va klar rätt så snabbt så gick upp och såg när min käre far tapetserade Ellinors rum. Det blev fint, även om han skarvade lite på slutet (shhh!).

             

Sen har jag kört lite bil med pappa och Ellinor. Jag är väldigt stolt över att jag har stretchat varje kväll den här veckan hittills. En kvart på varje ben, snart kan jag gå ner i spagat (hahah! Eller hur, men drömma kan man ju). Sen såg jag och Ellinor på Disturbia, jag tyckte att den var riktigt bra. Lagom läskig och så. Men jag har kommit fram till att alla tjejer i såna filmer (inriktade på ungdomar, dom jag syftar på mest) är så grymt söta och snygga. Dom är inte lagom snygga utan är oftast riiktigt super snygga, riktiga tiopoängare. Var hittar dom alla söta tjejer? Jag har kommit på mej själv med att jag alltid gör något med mitt utseende efter att jag har sett en sån film. Idag gick jag och tvättade ansiktet och fixade lite. Annars kan det va att man Helt plötsligt kommer på att man behöver klippa sej. Haha! Kan ju vara jag som är lättpåverkad, vad vet jag. Haha!

Jo, josse som du skrev. Man vill verkligen skriva bättre och mer. Jag ska klura!

Snart ska man pallra sej iväg på innebandy träningen och försöka jobba lite mer på sina skills.

companyon

Som Hitch säger: Ingen kvinna vaknar upp på morgonen och tänker, idag vill jag inte bli tagen med storm.
Fan, lite ansträngning kan man väl ändå begära. Såg början på Hitch, sen kom jag på hur den slutade och gick därifrån.

Det känns väldigt grått nuförtiden. Jag saknar fotbollen och alla polare där. Jag har ju inte riktigt kommit mej för att börja träna nu på det nya året. Men Therese sa till mej igår att hon hade varit och tränat i Söndags och det hade varit bra och inte alls läskigt, det känns ju bra. Jag kanske ska ta och pallra mej bort på en träning snart. Saknar alla i alla fall, det är ett som är säkert!

Känns mycket tråkigare att skriva blogg nuförtiden. Det jag vill skriva på riktigt kan jag inte skriva. Sånt suger. Därför det inte är så roligt att läsa längre, så förlåt alla som läser ändå. Kvalitén är inte va den skulle kunna va.

intentions

" I wanted you to know I love the way you laugh
I wanna hold you high and steal your pain away
I keep your photograph, I know it serves me well
I wanna hold you high and steal your pain "


Igår var jag och Mathias och såg på National Treasure- presidenternas bok, eller vad den nu hette, tvåan var det i alla fall. Bra underhållning i två timmar och popcornen tog slut snabbt. Min smarta plan att inte äta godis eller dricka läsk har tyvärr gott i stöpet bara. Men ska börja i morgon. 2 veckor utan, det ska nog gå. Ska surpla i mej massor med cola ikväll så jag klarar mej sen.


" 'Cause I'm broken when I'm open
And I don't feel like I am strong enough
'Cause I'm broken when I'm lonesome
And I don't feel right when you're gone away "


När jag åkte hem idag så sken solen. Riktigt härligt väder, inte ens speciellt kallt. Såg jätte många småbarnsfamiljer och småbarn i alldeles för stora och färgglada overaller på sej. Oj, oj..det var tider det!

Vi spelade en riktigt rolig och bra innebandy match igår, mot hansa. Om det är någon från hansa som läser så vill jag faktiskt be om ursäkt för att jag råkade ramla in på er avbytarbänk två gånger, rätt så säker på att jag slog någon med klubban då. Sorry! I alla fall så spelade vi riktigt bra och hade spelet hela matchen, vi vann sen med 4-1. Your's truly gjorde ett mål, då blev jag glad. Bara 13 kvar eller något sånt tills jag har betalat av mina skor (lovade mamma att göra 17 mål om jag fick skorna).

" The worst is over now and we can breathe again
I wanna hold you high, you steal my pain away
There's so much left to learn, and no one left to fight
I wanna hold you high and steal your pain "

Jag råkade missa att jag skulle ha varit och hjälpt till på Rondo med revyn igår. Jag som hade kollat schemat och allting. Men nej, det hade jag helt missat. Så Moa fick visst hoppa in istället för mej hörde jag. Inte meningen. Ska ha större koll på grejer i fortsättningen.

" Hold me now I need to feel relief
Like I never wanted anything
I suppose I'll let this go and find a reason I'll hold on to
I'm so ashamed of defeat
And I'm out of reason to believe in me
I'm out of trying to get by

Hold me now I need to feel complete
Like I matter to the one I need "
image217


lite som du

Snott frågorna från Onyx innebandys hemsida. Så inlägget idag kommer att handla främst om innebandy. Yeah!

Namn: Boel Cedergren

Smeknamn: B

Ålder: 19 (snaart 20)

Födelseort: Visby, på en öi

Längd: 1,60

Vikt: Känn efter vetja

Sysselsättning: Pendlar mellan hemma och det som känns som hemma. Försöker hitta ett jobb och tränar innebandy.

Position: Vänsterforward

Klubba: Exel Master

Moderklubb: Klintehamns IK

Säsonger i Klintehamn: 6

Tidigare klubbar: Ingen

Favoritspelare i Klintehamn: Får nog bli Moa. Hon kan snurrfinta som ingen annan och ger aldrig upp. Det var papperskorgen på DM ett bevis på.

Fritidsintressen: Gå runt på Visbys gator om natten med M.

Idrottsliga meriter: Lyckades en gång sätta mej på Hemses lagkapten under en match. Gett Irene en blåtira under träningen.

Övriga meriter: Vunnit en 9 mot 11 match mot Dalhem i fotboll.

Favoritlag: Barca

Favoritspelare: Messi. Så ung men ändå så framgångsrik, cred.

Favoritdjur: Fluffen

Äter jag gärna: Pappas mat eller mormors kruppkakor.

Dricker jag helst: Det jag är sugen på för stunden.

Bästa sportminne: Hattrick mot Hemse.

Drömmer jag om: Att min klubba ska börja producera mer mål. Snålt asså.

Titeln på filmen om ditt liv: Sagan om konungens återkomst

Vem får huvudrollen: Milla Jovovich

Målet med innebandyn i år: Spela och ha kul, och förhoppningsvis göra lite snygga mål!

Vad gör du om 10 år: Shiit jag är väl inte synsk heller!!

Mina styrkor som spelare: Min snabbhet och förmåga att inte koka upp om det går dåligt.

Mina svagheter som spelare: Dålig på att jobba hem.

Mitt motto är: "Never let the fear of striking out keep you from playing the game"

Jag i 3 ord: Snabb, Glad, Nyfiken

Är roligast och lagets clown: Varierar nog.

Skjuter sämst och varför: Någon av de nya.

Skjuter bäst och varför: Jusse, sätter dom från halva plan.

Sitter mest i utv båset i år och varför: Louise.. haha tempramentet är det inget fel på där inte.

Duschar längst och varför: Ellinor. Hon ska ju ta bort pandaögonen först.

Kommer sent och varför: Förr var det Hejde gänget. Nuförtiden är det nog någon som bor nära och går sent hemifrån.

Låter mest och varför: Malin S, absolut!

Får sitt genombrott i år och varför: Therese i målet. Börjar arta sej riktigt fint.

Tar du med dig till en öde ö och varför: En fotboll, lite gott att äta och dricka och M.

africa

Vaknade i morse och tog fram frukost till mej och Mathias. Duktig jag är då. Haha! Var mest jag som åt dock, han var ju inte riktigt så vaken. Sorry, att jag väckte dej, hehe.

Kom sen hem och bakade chokladmuffins (varit sugen på det sen igår morse!!) och busade med kissen. Som nu är galet busig hela tiden, springer efter en och hoppar på ens fötter. Biter en i tårna när man sitter vid matbordet och studsar in i saker hela tiden. Mohaha, tänk om man var lika lättroad! Sen åt jag dom efterlängtade muffinsen och drack lite cola, sen däckade lilla jag och kissen i soffan (!?).

Det är ju primärval och grejer i USA nu. Jag hoppas verkligen att demokraternas kandidat Obama vinner hela skiten. För enligt min mening (är inte speciellt insatt..men ändå) så tror jag att USA behöver ändring. Och det verkar vara han som kan fixa det. Bush lyfte ju knappast landet under sin tid som president, med krig och onödiga grejer. Jag tror inte att Hillary Clinton klarar av det jobbet. Hade varit tufft med en kvinnlig president i och för sej (menar vi lever på 2000-talet!!!), men kommer det att sitta en gammal konservativ republikansk gubbe från södra USA som president efter valet igen så har jag inte mycket tro på framtiden alltså. God bless America, may they get a wise president for a change.

I år skaffade jag mej inga nyårslöften alls. Någon sa åt mej att man håller dom ju inte i alla fall. Men jag har kommit på lite vad jag skulle vilja göra '08 (08:ornas år, hur ska det gå??).
- Jag ska försöka att bli lite vigare. Menar det jag har tränat nu i några år är bara sånt som får en att bli ovigare och drar ihop musklerna, det behövs lite ändring känner jag. Så ska försöka stretcha oftare och bättre. (får se hur det går med det)
- Jag måste komma på vad jag ska göra. Komma på en plan på något sätt. Menar ska jag plugga nu eller ska jag vänta och jobba lite. Jag måste komma på en mer långsiktig plan med mitt liv just nu (Oh my va det låter seriöst). Det jag måste skaffa mej är kort och gott ett mål att kämpa efter. Gosh.
- Det här är ett väldigt mysko löfte (löfte och löfte..) men om jag har skaffat mej jobb och körkort så skulle jag vilja flytta hemifrån innan året är slut. Känner att hemma blir jag inte mognare eller lär mej sånt som man borde. Jag behöver lite space och utmaningar.

Hittade roliga felsägningar och citat från kändisar på msn.se. Haha! Några roliga:
Angelina Jolie: " Brad och jag är inte ett företag.Jag tar mina egna ekonomiska beslut. Han vet när det är dags att bara vara tyst och se söt ut."
Britney Spears: " Jag har aldrig velat åka till Japan, av den enkla anledningen att jag inte gillar att äta fisk. Och jag vet att det är väldigt populärt att göra det där i Afrika."


Hittade en riktigt fin bild på mej och Cornelia från juldagen.
Saknar!

walk with me

Dm-helgen är avklarad. Känns bra men tråkigt oxå. Synd att det är slut med alla roliga matcher, men jag behöver inte vänta så länge på nya matcher. Årets första serie match är på Lördag om jag inte missminner mej. Ska bli riktigt roligt. En kort resumé av helgen.
Lördag: Upp tidigt, samling 9 i Klinte. Åkte till Hemse. Spelade första matchen mot Hansa vid 10.30. Började med riktigt bra spel och i periodpausen stod det bara 0-2 till dom (inte dåligt mot serieledarna i div.2). Emelie gjorde vårt enda mål den matchen (bra för en rookie,hehe). Hansa vann tyvärr, men vi ska vara riktigt nöjda med vårt spel de första 20 minutrarna. Eve sa att jag var jobbig att spela mot, rena rama durecell kaninen.(yeah vännen, vilken komplimang)
Vilade lite och stretchade uppe på läktaren. Sen 13.00 spelade vi mot Follingbo. Jag lyckades bli tacklad/snubbla in i sargen bakom deras mål det första bytet. Vi spelade riktigt bra och det var mycket fysiskt spel (me like). Slutresultatet blev tyvärr inte så bra som vi ville, då Follingbo vann. Emelie gjorde ett mål den matchen med.
Söndag: Väcktes vid 1 av Mathias somringde och kunde sen inte sova så gott som jag ville men fick sen sova ut till 11. Åt frukost (rostade mackor,2 med kokta ägg ocg kaviar på och en med brie och grönsaker på,juice). Blev hämtade med bussen och åkte in till stan. Vid 14.00 spelade vi mot Endre. Var en riktigt rolig match och vi kämpade som tusan hela laget. Lill-Therese gjorde några riktigt snygga räddningar i målet. Nr.24 gjorde 4 mål mot oss och vi förlorade tyvärr med 2-6. Eve med sitt Hansa spelade final mot Endre. Hansa förlorade tyvärr och jag satt och svärde åt Endre på läktaren(med halva Endres a-lag brevid mej).

Nu sitter jag i lägenheten och funderar på vad man ska äta till kvällsmat. Jag behöver äta upp mej lite känner jag (inga jeans passar längre ,uh!).

Nej nu ska jag gräva lite i skåpen och nu började ne film (Napoleon Dynamite) på 4an,pass på!

Kisses!

head over heals

DM-helgen är här! Roligt roligt tycker jag. Tråkigt bara att min kondis har försvunnit så helgens matcher spelas på ren vilja istället. Men det har fungerat förut så varför inte nu? Haha. Första matchen är nu idag mot Hansa. Ska försöka dribbla Eve och göra ett mål.

Har nu bilderna från nyår på datorn. Lite fina bilder blev det allt.
Nej, nu ska det åka och köras innebandy!

this eyes can never lie

Riktigt seg början på året.

Möh..orkar inte. Skulle kunna skriva mycket men har varken ork eller vilja nog till det. Kul igår tills efter tolvslaget då det gick nerför alltså. Inte så kul att börja året. Men allt kan ju inte vara perfekt hela tiden heller.

Åt precis upp tre laxmackor som pappa sparat till mej och gosade med kissen. Nu är jag trött.

Lyssnar på: Curly Sue - Takida

Senare: Kom fram till att början på året var rätt så bra ändå. Mysigt i alla fall. Det blir ju vad man gör det till. Nu väntar jag bara på min kamera med fina bilder från nyår som Emma har just nu. Hehe.