Me missing you

Jag hade precis sett färdigt den nya bond filmen med M och skulle bara kolla in lite saker på nätet. Går in på Eves blogg och börjar läsa. Läser och läser och när mitt namn dyker upp så började jag gråta. Slängde mej i soffan med min sjal för ansiktet och började böla. Min fina fina vän! Långt borta i Norge, bland massa norrmän.
Jag saknar henne jätte mycket! Går ju absolut inte att överglänsa hennes ord men hon ska veta att det är så ömsesidigt så det inte är klokt!

Nu ska jag snart gå och lägga mej och sova och drömma fina drömmar!
Jag ska drömma om min bästa vän, ta mej fan!

Aldrig nöjd.. så ere.

Igår lärde jag mej följande:
- Träna inte om du mår dåligt, resulterar bara i ett svimförsök
- Vi borde ha haft ett snack så vi visste vad alla ville med innebandyn i början av säsongen (om vi hade ett möte så har jag missat det i alla fall), eftersom att vi nu vill helt olika saker. Satsar på olika nivåer.
- Folk tar åt sig av allt möjligt, vad hände med att man ska ha en egen åsikt, våga se brister så att man kan förbättra dom och bli ett bättre lag? Det är inte möjligt om alla tar allt personligt. Högt i tak!

Jag vill inte skriva mer, eftersom jag vet hur det kan bli. Jag försöker satsa min energi på annat än sånt här, det är det inte värt. Det är innebandy som gäller. Att spela. Inte tjaffs på sidan.

Nu kommer säkert folk ta det här fel oxå.

Men en sak vill jag skriva. Folk får ta det som dom vill, jag orkar inte bry mej.

Igår kändes lite som mellanstadiet. Lite så var det...
Och vidare..

-Biiip-
(var god vänd blad)

Jag håller på att bli sjuk, inte cancer eller något sånt allvarligt. Så ni behöver inte oroa er. Men en förkylning.

Jag blir lätt irriterad när jag går runt och snörvlar. Förr när jag bodde hemma så brukade jag alltid städa mitt rum på kvällen då jag kände dom där sjukis-symptomen komma smygande, för att jag skulle ju i alla fall tilbringa massor av tid där sen. I sängen. Ligga och se på ett skrivbord fullt av böcker och kläder i en enda röra, det klarar jag inte av.

Nu bor jag med någon, någon som även han är förkyld (smittobärare) och som inte bryr sig så mycket om hurvida det ligger kläder överallt. Jag är inte den som städar mer än jag behöver i vanliga fall men när jag är sjukis och det är såå synd om mej då ska det helst vara super städat.

Nu är jag lite nervös att ifall jag blir sjuk och måste vara hemma någon dag så kommer jag skrämma bort min rumskamrat.


Sa det precis till honom och hans väldigt lugnande svar var:"Men du gnäller ju alltid."
Så han är van, han kommer inte rymma. Puh! Haha.

Jag vägrar vara nöjd

Jag gick precis in på innebandy.se och skulle kolla läget i serien. Vet ju hur dåligt det har gått för oss så förväntade mej ju knappast en glad överraskning. Men jag kollar tabellen och ser verkligen svart på vitt hur vi har spelat i år.
 
URDÅLIGT!
 
Verkligen, jag skäms för mej själv och för hela laget. Och jag frågar mej; Är vi verkligen nöjda med det här?
 
Svaret på frågan är ju såklart nej, man ska absolut inte vara nöjd om man spelar så resultatmässigt dåligt som vi gör.
 
Lite statistik: Vi har 2 gjorda och 25 insläppta mål.
 
Jag förstår inte varför vi i laget inte är mer frustrerade över det här. Vi ligger sist, med 0 poäng och vi verkar inte kämpa för att bli bättre. Vi nöjer oss och tänker att visst vi tar det nästa gång. Det är ingen nästa gång vi ska ta dom varje gång. Vi ska inte nöja oss, man ska aldrig NÖJA sig med något.
 
Ska vi bli bättre så måste vi kämpa, träna hårt, känns svetten rinna och varje träning ska sluta med att vi är helt döda. Det är sånt som ger något. Pass- pass, fan va bra vi är, den mentaliteten måste vi lämna. Det är kämpa tills ni stupar som gäller.
 
Jag är frustrerad efter varje träning, ofta efter match också. För att vi inte ger mer, kan mer och vill mer än vad vi gör. För att vi NÖJER oss!
 
Jag hatar det. Vårt lag har kapaciteten, jag vet att vi kan.
 
Jag vet att vi alla kämpar som tusan under matcherna, vi springer 1000 gånger mer än på träning och vi ger aldrig upp. Men, ett viktigt men, vi kan inte bli bättre och utvecklas om vi inte har kloka träningar. Är det någonsom blir trött efter våra träningar?
 
Jag blir det då inte. Jag vill inte kritisera tränaren, han har inte sett oss vara så bra som vi kan vara än. Men vi i laget behöver ta vårt ansvar för oss själva, ge gärnet, det ska vara matchtempo på träningar. Börjar träningen så ska vi träna non-stop tills träningen slutar. Vi behöver komma ihåg att det är bara vi själva som kan göra oss bättre, genom att träna hårdare och tänka rätt.
 
Jag vill bara ruska om alla så att de inser att vi ger bort matcherna. Vi skyller på att vi inte kan göra mål, fastän vi skjuter och skjuter. Och visst kan vi skylla på att de andra står i vägen och täcker bra men sanningen är att vi gör inte mål för att vi inte skjuter tillräckligt bra. Hade vi varit bättre på att skotta så hade målen varit där i tabellen. Vi hade inte haft en 2-25 statistik. Det beror på lägen också, att skjuta i rätt lägen.
 
Vi måste börja vara ett riktigt lag, kämpa för varandra och aldrig ge upp tillsammans. Är någon dålig på plan, säg det. För du säger det ju inte för att vara taskig utan för att du vill att personen ska bli bättre och utvecklas till en bättre spelare. Det måste man kunna göra, ge kritik.
 
I ett LAG ger man allt, man kämpar in i det sista, och även om du är såå trött så kämpar du ändå- för dina lagkamraters skull. Är du på planen så släpper du inte en själ från det andra laget i närheten av ditt eget mål, du ska kämpa tills du inte kan mer. Blir det ändå mål även om du har gett allt så kan man ta det, men att inte ge allt och sen blir det mål, det svider. Inte bara för den enskilda spelaren utan hos hela laget, eftersom att man vet att man kunde ha tagit den där spelaren eller bollen, men man valde att inte göra det, och det är inte okej. Det är aldrig okej.
 
För det är en lagsport, och man ger aldrig upp och man kämpar för varandra.
Det ska vi alla göra på Lördag.
 
Vi ska vara ett LAG och vi ska kämpa tills vi vinner!


 

Håller tummarna

NU ska jag göra psyk prov.

Wish me luck!!

Every move I make

Jag har nu påbörjat min slapp/pluggis dag. Du kanske tycker att det är en konstig kombo att både plugga och slappa samtidigt men det ska du veta att jag tycker om det. Jag har pluggat, diskat, sett två avsnitt av 90210, släppt ut katten och sovit hittills. Gott liv! Har inte haft en slapp helgdag som jag verkligen har gjort vad jag vill på väldigt länge. Antingen så har jag eller så har M match eller så bor jag i sanda vilket gör att man av någon anledning aldrig riktigt kan slappna av.

Det snöade igår när jag var på jobbet, och som den lilla snö-suckern jag är så var jag tvungen att springa ut och ställa mej i snöfallet och känna dom små snöflingorna själv. Ser jag snö så blir jag lycklig, tror det är någon barnslig grej som håller sej kvar. Men jag vill aldrig att den ska försvinna.

Pisse är lite "mammig" av sig idag, sedan M drog i morse så har han praktiskt taget följt efter mej. Nu när jag sitter vid datorn så ligger han och gosar i mitt knä, kurr kurr. Men han är ju bebis så han får väl hållas, hehe.

Nu leder M och hans lag med 0-2 mot TT som leder serien, lite stolt här i soffan.

Nu är det bara det här som gäller!

(victory)

Tog några bilder med datorn på lyan, i fall någon är intresserad dåra. Haha.


Sängen och på den bortre väggen vår nya tapet. Fancy!


Och tittar jag lite mer åt vänster så ser jag in i köket och hallen. Man ser också hur fin ordning vi har i våd "garderob".


Jag och Pissi. Min baby!

Ska väl göra något klokt innan bussen tar mej till sanda.

Sure thing falling

Jag borde plugga nu men tog mej tid att skriva några rader här, får sånt dåligt samvete när jag skriver så sällan som jag gör nu.

Pisse-nisse ligger brevid mej och sover som vanligt. När han inte sover så bits han eller springer runt som en galning, men jaja, man var väl likadan när man var liten, eller hur?
Jag svängde in på bokia tidigare idag och uptäckte att man kunde få 3 böcker för 125 kr! Himmelriket, då jag precis läst ut min bok. Så kilade hemmåt igen med Självkänsla nu, en Anna Jansson deckare och En Shopaholic i New York, i en påse. Nu har jag något att sätta tänderna i, direkt efter psyk provet det vill säga. Tills dess är det bara psyk boken som gäller.

I helgen blir det plugg-lördag och fotbolls-söndag, med teori hela dagen och en träning på kvällen, längtar jätte mycket, fotbollen har jag saknat. Men kommer bli konstigt utan Eve-peve där. Men hon elitseri-sar sej nog massor i Norgeland så hon klarar sej.

Snart är det dags att köpa julklappar, jag tycker det är så roligt att ge bort saker, att se folk bli glada när dom får något dom velat ha eller något dom tycker om. Det tycker nästan jag är det bästa med julen, när man vet att man ger bort något som den andre gillar. Det och att mysa med familjen och all mat är det bästa. Älskar mys!

Sen ska man ju komma på vad man ska ge till M. En disktrasa får det bli i år. Han får kommentera inlägget om han tycker det är en dålig idé, annars blir det städgrejer hard core till julen. Mohaha!

Snabba puckar

Vi har skaffat ny byrå eftersom den vi hade när vi flyttade in har rum åt ungefär en tröja i varje låda, viliket inte räcker, på låånga vägar.

Idag när jag kom hem från jobbet så sprang M runt och lekte snickare, han skruvade med sin "MacGyver kniv" och fixade hit och dit. När jag frågade om jag kunde hjälpa till så sa han att jo men visst, du kan hålla den här. Varför fick jag en  uppgift som en apa kan göra i sömnen? Jo, för när M (killar istörsta allmänhet) väl känner sej händiga så vill dom inte att en tjej ska komma och va duktigare (även om jag råkar vara lite av en super dåålig snickare). Så M fick agera händig snickare och jag apa, yeah! Haha!

Har precis staplat upp alla mina kläder i den nya byrån och hör här: Alla kläder får plats!

Nu ska jag gå till halen och plugga och se när M och några killar till spelar med Endre, spännande spännande.

"Stek ut"

Jag och M har varit ute på promenad precis, ute i höst rusket. När vi kom ut på vår gata så såg vi en man i beiga byxor, beige jacka och beige mössa stå helt still med ryggen mot oss och med ansiktet ut mot ÖB rondellen, lite mysko tyckte vi. När vi går förbi den beiga mannen så hör vi båda hur det plaskar. Kan det vara så att han står och kissar? Mitt framför oss, med självaste "nakenheten" mot stora vägen?

Svaret var ja. När vi hade gått en liten bit så vände jag mej om och fick precis se hur han drog upp gylfen. Helt jätte mystiskt beteende!

Vi, i brist på annat, kom på den briljanta idén att vi skule följa efter den beiga mannen och se var han tog vägen. Sagt och gjort. Jag kände mej som en polis på "stake out" eller som en privatdetektiv.

Jakten tog slut då vi tappade bort honom, men vi vet ungefär var han bor.

Mystiska beiga man.


Sen tog vi en runda förbi ICA och köpte frukt. Mums!

Jag tog kontakten med min idrottsman. Finns det saker som synska datorer?

Kom på en sak förut.
Förr i tiden så skrev jag lite oftare, smarta grejer liksom. Idag kollade jag in sidan som jag skrev allt det här på och upptäckte att mycket var skit men oväntat mycket var riktigt bra. Är lite stolt över mej själv, eller mej-själv-för-sisådär-2 år sedan alltså.

"På avstånd ser jag allting

Allt syns så klart

Det som på nära håll är suddigt

Verkar så underbart enkelt lite längre bort

För på nära håll är jag blind

Jag ser ingenting

Även om jag försöker förstå

Så ser jag dig bäst på långt håll"

-Stämmer såå bra!


Hittade en som hette "Du, jag och portugal" som jag blev helt tagen av. Har jag skrivit det där, neej!? Men ibland kan man förvåna sej själv.

Man kanske ska uppdatera sej lite på den där sidan så rätt känslor kommer fram bara, väldigt mycket gymnasie dravel där nu, haha.

Här är en jag hade lagt in som favorit som någon annan har skrivit, aktuell som tusan.

"När du ler sådär jättenära
så din näsa nästan snuddar vid min
Fylls hela mitt huvud av fjärilar
och jag har aldrig varit gladare för en kudde i famnen
jag vänder mig snabbt mot filmen igen
något annat kunde jag inte göra

Men jag lovar att även om jag inte tittar
så är det dig jag tapetserat mina näthinnor med

När du sitter sådär jättenära
så jag nästan känner dina andetag
får jag myror i magen
och mitt hjärta har aldrig slagit snabbare och
långsammare på samma gång
jag byter snabbt ställning en bit bort
något annat kunde jag inte göra

Men jag lovar att även om jag inte känner
är det din hud mina fingrar drömmer om"


Närbild: mellanceda

Ibland känner jag mej sviken. Sviken och besviken.
Anledningarna är väl ofattbara för andra men för mej är de lite klarare. Men jag undrar även om jag överreagerar eller om jag har "rätt" att känna så.Rätt eller fel? Jag har ju ingen aning alls. Men jag hoppas att jag inte överreagerar, skulle ju va hemskt jobbigt tycker jag. Att sånt jag känner inte är värt att känna liksom.

I helgen hade jag helst av allt velat vara i Karlstad och hälsat på gamla godingar så som Annica, Emelie och Virtanen. Men i brist på ideér på hur jag ska ta mej dit och annat så blir det inte så. Blir sanda häng och innebandy match. Men jag hade så gärna bytt det mot Karlstad-helg.

Ha! Ser på bröllopsform, dom sa precis att det är bättre att känna ilska än att vara ledsen. Jag gör ju helt fel då. Blir nästan aldrig arg (om det inte hadlar om sport eller orättvisor mot andra, då händer det) utan alltid ledsen. Jag borde börja boxas, det vet jag att jag tycker är kul.

Läste på 1000apor förut och då hade Calle Schulman lagt ut sin bror, Alex, mobilnummer på sajten. Så nu har jag hans nummer. I fall att liksom. Man vet aldrig.You never know. Men nu måste jag ta mej själv i kragen och plugga lite.

Circle motions on my wall

Tjootusan, nu sitter den! Tapeten sitter på vår vägg och är snygg. Svart med silveraktiga cirkelgrejer på. Fin-fint! Pappa var här runt lunchtid och satte upp den. Och lite doftljus har jag och M inhandlat så att vi får lite mysig stämning så här i höstmörkret.

Idag kom mina 
dermalogica grejer på posten. Blev så glad. Så nu har jag använt båda krämerna (en exfolierande och en vanlig mjukgörande kräm) och sitter i soffan och känner mej slät i ansiktet, en stund i alla fall.

Ellinor var här idag när pappa tapetserade och lyckades hitta någon rabattkupong från Max på köksbordet. Så i morrn sviker jag och M vår vanliga tradition med McDonky på lunchen och käkar på Maxy. Troligen i alla fall. Gud va onyttigt!

I dag är det val i USA, kära USA. Landet vi alla älskar att hata på våra egna vis, är det inte Bush så är det börskraschen eller Lindsay Lohan. Jag hade hoppats att kunna se valvakan med Filip och Fredrik som ska gå hela natten på femman, men i brist på just kanalen femman så blir det att sitta här ovetande och se på House i stället.

Idag när jag gick ifrån Konsum i Roma för att ha handlat lunch så sprang en kille på runt 15 år förbi mej och jag hörde en ur personalen skrika. Han hade tagit 2 paket cigaretter. Jag tycker det är sorgligt, det gör jag. Mitt humör var bra när jag gick till affären men sämre när jag gick tillbaka till jobbet. Jag hade kunnat sträckt ut ett ben så hade den slyngeln legat på asfalten. Sen hade jag bara sett på honom argt, eller sagt något smart som idiot eller liknande. Eller alternativt fortsatt och gå och låtsats som ingenting. Ungjävel!

Folk som röker har jag inte mycket för, förgifta sig själv medvetet. Tror det är därför jag inte dricket så mycket heller. Mina principer förstör mitt liv. Haha.. eller förlänger det, beror ju på hur man ser det.
Jag såg Brad Pitt i vänner, han var heet!

Reach out and touch

Ja, nu har halva helgen gått. Och jag och M har målat vårt vardagsrum/sovrum 3 gånger. Det var jobbigt. Kom fram efter att vi hade målat 2 gånger att vi visst var lite för snåla med färg. Inte det man vill höra när man är hungrig och trött. Men nu är det över och vi och katten befinner oss i sanda och myser lite.
Lovade lite bilder så här kommer dom.


Ap-katten in klättra-i-träd-action.


Lite inför målningsarbete utfört av mej


Måla mååla..


Jag och pisse-kisse.

Eftersom att rummet ännu ska tapetseras lite så ska jag vänta med att visa hur det ser ut nu. Sen när det är fint så kommer det in en liten bild här så ni kan se.

Nu ska jag plugga lite psyk, sen i eftermiddag blir det att åka in till lyan och plocka i ordning i röran efter målandet.