bara vissa blir kramade mjukt



Jobb jobb, dags att söka jobb.

Mockingbird

Har enligt Ellinor pratat i sömnen på nätterna. Hm.. härom sistens så trodde hon att jag satt och kallade på katten, och funderade då på att gå in till mej och släppa ut honom eftersom att han antagligen ville ut. Men då hade jag tystnat så då struntade hon i det. Frågan är ju varför jag sitter och gör kom-hit-katten-ljud samtidigt som jag sover. Eller vad sa jag egentligen? Ja, jag är riktigt nyfiken. Kanske ska tvinga M att någon natt sitta och hålla vakt när jag sover och sen skriva upp vad jag säger. För vem vet (Freud?), mitt undermedvetna kanske vill säga mej något?

Drömmer oxå mardrömmar* massor. Så sover inte klokt. Kan jag ta upp det med Freud oxå? Eller kan man skylla på sängen/temperaturen/vädret/eller mej själv?

Jobb 8.00 till 16.00 idag. Dagens utstickare va ju en mamma som skulle betala och ställde elegant fram en Louis Vuitton väska framför mej och började plocka fram sin plånbok. Sen dess har frågan om den var äkta (asdyr från Paris) eller fejk (billig i Thailand) ekat i mitt huvud.

Sen bar det av till träning i Fardhem. Spring spring i benen kan man ju tänka sej då. Men icke. Var halv skraj hela tiden att jag skulle få mer känningar i knä-fan. Så en bra träning för min del blev det ju inte tycker jag. Och på sista övningen trampade jag snett med foten på det inte onda benet. Nej, men...

Men sen åkta jag buss o paratade lite med Emilie. Och blev glad igen. Prata tycker jag om, haha. Sen hemma i köket hittade jag två liter jordgubbar som jag satte tänderna i. Så nu är träningen nästan bortglömd.

I morrn börjar jag med min lilla hemma rehab för knä-fan. Ska balansera, böja och träna upp det till på söndag.

"I've been waiting so long for these words to come out,
It's practically all I've been thinking about.
So thank you for finding the words I couldn't find on my own,
Now I'm not alone."


Men msn gills inte sötis. Tihi!

Kiss!

* Oftast blir jag jagad. Har varit galna kor, en knivmördare m.m. Men när man berättar för familjen så skrattar dom. Men kor kan ju va faarliga ju.


new york

Jag har sett Sex and the city the movie. Och...
Den var bättre än jag trodde. Den var full av kärlek, men inte bara sån där prins på vit häst-kärlek utan det mesta var vänskaps-kärlek. Det värmde mitt lilla bultande hjärta må ni tro.

Började nästan gråta flera gånger, men kan ju ha berott på alla popcorn jag hade vräkt i mej förstås.

Den dvdn kommer, direkt när den släpps i sverige, hamna i min dvd-hylla. Och den kommer att bli tittad på varje gång jag känner mej glad, lessen, arg eller lycklig (take your pick).


Känner att framtiden snart är här. Kan nästan känna på den.


KIss

Ny design

Emma, min bästaste Emma har fixat om min blogg igen.
Var lite halv nervös när hon skrev ett sms om att hon var färdig med designen eftersom att jag verkligen inte har sagt ngt om hur de skulle va. Haha!

Men mitt i prick, bullseye min kära
Emma!

Tackar och bockar.

Hoppas alla har haft en mysig midsommar!!

first love

I morse jobbade jag själv i 4 timmar. Annars har jag ju haft Bettan brevid mej ifall att jag har fått någon patient som har varit krånglig. Men inte nu, nehej du.. här var man själv. Bettan skulle på kurs på lasarettet. Men det gick  riktigt bra i alla fall. Trots ett ambulansbesök.

Sen på eftermiddagen percis innan vi skulle sluta så kom det en man och visade upp ett skärsår och undrade om han bara kunde träffa någon som kunde plåstra om det lite. Jag kände mej lite stressad eftersom att jag inom mej skrek  "Een käändiiis!!". Men vi fick in honom så att han kunde plåstras om utan att jag lyckades göra bort mej helt. Sen när jag hade stängt luckan så vvänder jag mej blixtsnabbt om till Bettan och hasplar ut att det var en kändis, i vår lucka. Oj va häftigt! Sen googlade jag  honom och fick fram var han var känd ifrån och berättade det. För det kom jag inte ihåg. Jo, minsann. Jag är nog rätt så kändiskåt, speciellt om man tänker på att han inte är så värst känd.

Sen när jag hade slutat så var inte mamma klar så jag fick i uppgift att köpa trimmertråd. Så gick bort till järnhandeln. Fick den hjälp jag behövde och sen när jag skulle gå såvar dte två dörrar så jag frågade:
" Vilken dörr ska man ta?"
" Båda. Det spelar ingen roll."
" Bra för jag blir så förvirrad."
Hm... är jag en virrtant eller.
(Visade sej till slut att jag hade tagit fel tjocklek på tråden oxå)

Är hemma från träningen ikväll, trots att jag har sett fram emot den. För känner ännu av knät och när jag frågade mamma lite om varför det inte blev bättre så frågade hon om jag hade tagit en kur Ibumetin som doktorn hade sagt att jag skulle. Och nej det hade jag inte, eller jo i en dag sen hadej ag slutat, för jag gillar ju inte tabletter. Smaart, kom ju på nu att det finns ju antagligen en anledning till att han ville skriva ett recept. Så nu kör jag på Ibumetin 3ggr per dag och hoppar träningen ikväll för att slippa svullnad och ont i morrn.

Svenska pöjkar mot ryska soldater ikväll. Vi får hålla tummarna åt att Ibra ska vara lite jävlig och leka med soldaterna och sen scora gärnet i deras kasse.

Håller på som bäst med att planera midsommarmaten tills på fredag. Så en lång nota ska skrivas. I morrn kommer M till mej oxå, mys!

Har precis färgat Ellinors hår. Med sån där ny färg, det står på förpackningen att man ska tuppera upp horn innan och sen ta på färgen. Så Ellinor har sett ut som en liten gycklare i 20 minuter, men är nu och sköljer ur. Och vi hoppas på det bästa.

Jordgubbar och mjölk med SATC från klockan 19?! Hääärligt!

feel good
Kisses!


your song

Kom precis hem. Har varit och fikat och snicksnackat massor med mina peeps. Det vill säga Moa, Eve och Emilie. Men gud va länge sen det var som man umgicks alla vi. Kändes bra att få ventilera lite oxå. Även om Eve råkar tappa ord ibland, haha.

Blev glass på glassbaren vid hamnen och sen satt vi i almedalen vid muren med solen i våra ansikten, det kommer synas i morrn kan jag lova. Bu har vi lovat varandra att snart träffas och gå ut igen.

Fick sen skjuts hem av Emilie, vi skulle bara handla lite på Maxi först. Stoor kundvagn och massor med varor. Och en liten smått kluddrig nota. Men det gick vägen.

På Maxi träffade vi på Kristian och hans tjej, hur söta var inte dom då? Sötaste paret jag har sett någonsin i alla fall. Sånt värmer i hjärtat. Lovade oxå Kristian att visa en bild på M eftersom att han tror att han och Philip Tiding är samma person. Så here you go!

till höger har vi min älsklingKom precis på att jag inte har ätit något ikväll förutom glass och en persika. Oops! Får kila ner i köket och fixa i ordning något.

"You make me feel so beautiful
It's like the sun is always shining when you are in control
You are my Mr. Mystery and
There's no way I can explain the way that you make me feel"

Kisses!


fierce

boelboelboel

Åh, skrev ett jätte jätte bra inlägg. men det är ju lite nymodigheter på den här sidan så jag lyckades fumla bort hela den. Tyyypiskt!

Jo, men det jag ville få fram är att snart är det midsommar. Mid-sommar! Som i mitt i sommaren! Oh my, jag har mycket sommriga saker kvar att göra innan jag tillåter sommaren att va över.

Om en och en halv månad är jag city-bo. Jo jo..så är det. Spännande? Läskigt? Och askul? Ja, på allihopa!!

Kisses!

my song

Idag har man jobbar första dagen som hjälp-läkarsekreterare. Var roligt och nytt.

Igår cyklade jag och Ellinor till Klinte och såg donners student. Upptäckte första att vi var en timme tidiga. Men sen sprang alla ut och några tal var roliga och andra var väl för genomtänkta och utdragna så att det blev tråkigt.
Sen gick vi i folktåget och hittade en fluff-hund som jag försökte smyg-filma med mobilen. Sen snodde vi åt oss lite tårta och tänkte sen ta våra trötta ben och cykla hem men moi upptäckte att det var very much punka på min cykel. Så fick snällt stiga på skolbussen och lifta med den hem.

Har nu ett rött fejs eftersom att jag inte alls tänkte på att använda solskyddsfaktor eftersom att det blåste lite ute, haha.

Snart mat och sen träning i stan.

Hade egentligen tänkt skriva en krönika-aktig blogg om att man vid studenten har det roliga och alltför sällan hända (good svenska) tillfället att kunna skapa sitt eget soundtrack.. Menar musiken som man spelar när alla studenter går ut i livet. Vi hade ne markoolio låt, haha. Men jag skulle vilja kunna ha ett eget soundtrack i livet. Att sitta på bussen och fundera så kommer en håkan låt fram. Eller myser med M och så fadar någon lovesång med westlife fram i bakrunden.

Det hade varit toppen!

Kisses!

i adore you

image284Jag sitter här och äter jordgubbar med mjölk och socker på. Gud va gott det är!! Har varit och sett på alla fina i Almedalen idag. Alla med balkläder och fint hår. Jag tänkte ju passa på att få lite färg på kroppen i alla fall så jag hade korta byxor och linne på mej. Så har på grund av det gått runt och oroat mej för att bränna mej hela dagen, haha. Men det har gått bra, och jag är nog bara lite lagom röd på axlarna.

Ellinor var så fin, såg ut som en liten sån där grekisk gudinna i sin klänning tyckte jag. Och hennes kavaljer var hur trevlig som helst. Jag fick bevis på att min syster är mycket snällare än jag (för snäll?) när hon gick runt med en kompis som jag tycker är hur dryg som helst. Man kan väl ha lite krav på sina kompisar eller? Ja, det kan ju vara så att det bara är jag som tycker så (men så är det inte). Men nu är hon på balen i alla fall, och jag hoppas verkligen att hon har jätte kul och dansar massor.

Jag borde nog börja ladda upp inför matchen mot IFK i morrn. Massa vatten borde jag bälga i mej. Men jordgubbar innehåller väl rätt så mkt vatten, kan jag inte ladda upp på bara de? (hoppas, hoppas)

Dagens pinsammaste från min sida idag är nog att jag är så lättretlig när det är så mycket folk som det var i Almedalen idag. När jag till exempel stod vid sidan av vägen och skulle ta kort på de som kom åkande där så ställde sej en tant ivägen. Hon hade igen kamera och tittade inte ens åt bilarnas håll. Utan hon stod bara där och pratade med folk och förstod inte alls att hon stod mitt i vägen för mej som skulle fota. Nej, sånt gör mej irriterad. På riktigt! Jag var inte klok nog att bara göra henne uppmärksam på att hon stod i vägen, nej det vore väl för lätt. Nej, jag började prata med dom jag stod brevid att det stod en tant mitt i vägen och oj va det var irriterande.
Sen utbrast jag ett "Flytt di tant!" i arg ton, men som tur hörde hon inte och jag lyckades få fina kort i alla fall.

Just nu skulle jag bara önska att min M skulle skynda sej hem så jag kunde krama om honom.

En bra film hade suttit fint just nu känner jag. Får spåna lite på det tror jag allt.

image285
< Min present till Sara i Lördags.


Simma lugnt!