just breathe

hjärta på gata

Klintemarknad idag. Den händelsen som var så stor när man var liten. Menar..då var alla där och man hade så kul och ville aldrig åka hem igen. Och man köpte lotter, åkte karusell och sprang runt som tusan. Men nu har man antagligen blivit större och ser inte riktigt den där charmen längre. Det är synd när barndomens romantiska skimmer försvinner tycker jag. Suck!

Men lyckades lura dit Mathias och Virtanen. Dom var rätt så lyriska över karusellerna men efter att ha åkt "ghettokopparna" tre gånger så mådde dom stackarna inte så bra. Tyckte så synd om dom men det var faktiskt självförvållat. Tur att jag bara åkte en gång med dom.

När dom hade åkt hem så gick jag ett varv för att försöka vinna något åt min älskade lillasyster. Var ju ib laget som stod och sålde lotterna så jag tyckte ju att då borde man kunna vinna något. Och i Fannys lottstånd så vann jag faktiskt en Ior-nalle. Den döpte jag snabbt som tusan till Tinkerbell, haha!

Nu har jag avnjutit en mysig hemma kväll innehållande en tjej film och massa chips med lillasyster. Var antingen det eller att jag skulle ut ikväll, men Sofie, jag hade lovat Ellinor en kväll hemma.

Det har faktiskt hänt något rätt så fantastiskt enligt mej själv. Johanna, min bästis från när jag var riktigt liten (typ innan skolan, liten!) har lyckats hitta mej på facebook. Fattade först inte alls vem hon var men när hon sa att vi hade varit kompisar för riktigt länge sen så förstod jag direkt. Min första bästa vän liksom. Vi har väl inte setts på 13 år eller något sånt. Känns otroligt bra att man kan hitta folk som har betytt så mycket för en igen. With memories comes hope.

break

I wanna be a pop star  och fotbollskul.
My whole family thinks I'm gay.


socker

Chock!! Vad är det för dag idag..? JO. Det är Onsdag, det betyder att det är Torsdag i morrn..What?? Ojoj..jag är lite vilsen i pannkakan jag. Inte bra.

Har lekt lite med Mathias nu när han har varit hemma från jobbet och varit sjuk. Eller lekt o lekt, mest blivit sett på tv. Haha! Men nu har jag i alla fall ätit massa frukt, druckit c-vitamin och köpt hem bafucin i fall att jag e smittad nu. Vilket jag lär va eftersom att mitt immunförsvar är värre än ett knähögt staket.

I sista fotbollsmatchen för säsongen i Söndags så vann vi med 11-0 mot VSB. Jag fick spela back, mittfält och forward under matchen. Riktigt roligt att få spela så mycket offensivt. Då trivs jag då ska ni veta. Sen blev det mat på Tigris med laget. Då blev det kebab för min del. Mmmm! Grymt mätt blev man sen oxå. Sen bar det av till Gutavallen där vi såg Gute förlora. (fast jag och Elise hejade ju på det röda laget så vi tyckte ju att det var kul, haha!) Sen följde Eve med till Sanda och vi såg på typ 2 och en halv film och pratade tills vi slocknade frampå småtimmarna. Haha! Är så det ska va.

"Jag lever på impuls nu, via fjärrkontroll"

Mmm Mmm Mmm Mmm

Stockholm var riktigt kul och efterlängtat. Mmm! Men att man kan vara så dålig på att hitta i Stockholm som Sofie är det trodde jag inte var möjligt (haha!). Men jag förstår inte att Josse och Sofie inte tyckte att ballongerna på busscentralen var roliga.. (eller var jag liite övertrött då kanske?!)

    Vita-fluff mössor som värmer om öronen har vi lärt oss är riktigt hett i höst.!! Haha... 

                 Och på herravdelningen hittar man de finaste grejerna..Jag fastnade för en hatt. Men kom sen på att jag skulle aldrig använda den så det blev inget hatt köp för mej.


Kom hem nu från stan. Varit vid Mathias sen i Onsdags kväll och nu har lillasyster kommit hem. Men blir inget syskon mys o babbel här inte..nej för hon ska visst ha "kalas" för sina polare (i och för sej bara 2 stycken här nu). Men jag såg en marängbotten i matkassen förut så det vankas marängtårta..! Boel nöjd!

Jo, och Mathias..jag glömde fråga dej en sak. (och orkar inte hämta mobilen..hahah!) Kan inte du hjälpa mej böja min klubba annars blir den som min gamla..ja, du vet ju hur den ser ut. Haha!!

Oväntat: (på träningen i Onsdags)

Kille: - Vad heter du?
Jag:  -Boel
Kille:  -Va sa du?
Jag:   -Boel
Kille:  -Okej, får jag kalla dej Bo?


på väg hem

"Det luktar jätte mycket kexchoklad här...och kobajs."
-Emelie

wa zup?

bdvb
Top model nästa.
 Fotogenic, ooooh yes.

Gjort idag:
- Retat Emo-kids (menar hur lääänge kan man va på toaletten???)
- Ätit två Visby mål..(inte bara jag, Josse me!!) (asså inte VAR!!)
- Nääästan tagit körkort (för vi såg faktiskt på Björkmans dörr på väg förbi, dah!)
- Kommit på meningen med livet.(?!)
- Sett nån göra helikoptern.(Josefiiin!)
- Sett Pelle på bussen. och Ville. Inte göra nånting nej.
- Uppfunnit oförglömliga dansmoves som rollon, raka, mascara, tops, det kliar på ryggen och orangutangen.
- Vi har bytt kön (lite iaf)
- Diskuterat varför Man vill ha rast. (menar hallå!!)
- Löst gåtan om hur många psykologer det behövs för att skruva i en glödlampa. (en, fast glödlampan måste vilja själv.)
- 50% av oss har gris-skrattat, (haha, busted BC)
- Zen mediterat mellan skratt.
- Kanske sett en från Ainbusk på Din Sko..(WoooW)
- Blivit fascinerad av Emma Emma låten.
- Tagit kontrollen över boels data och skrivit massa  dumt medan hon va och snöt sig, som att boel är...eh...fuck, varför kommer aldrig inspirationen när man är under press...eh...boel köpte en bandyklubba som hon lämnade tillbaks samma dag!! Mohahaha, eeeevil me!!
- " Jag går i säng med min lärare, men jag lär mig ingenting
Jag blir dummare dag för dag, och hjärnan skrumpnar in
Och min karaktär den ändras ej till det bättre denna dag.
Det vore bäst om ja hoppa av och skaffa ett jobb idag."

blundar


Idag har jag köpt två ib klubbor (lämnade dock tillbaka en), två hårband (canadien och exel), hårtopps serum och defining spray till mitt hår.
Jaja..mest klubban som gäller. Kände direkt att det var den jag skulle ha. Den är så fin!

[hela veckan har känts riktigt lång, kan du inte komma tillbaka till mej?]

I morrn ska jag fika med Josefin (borde ha hänt tidigare tycker jag). Hennes kloka råd har jag saknat otroligt mycket.

Imorrn bitti åker Ellinor iväg till Tyskland med hennes klass. Hon är lite nervös inför resan men jag tror att hon kommer ha så kul. Scheisse! På söndag fyller hon 18 år. Så hon får fira att hon blivit myndig i Tyskland istället för här hemma. (hur säger man party party på tyska?)

Sofie tycker att jag ska åka till stockholm på Tisdag och umgås lite med henne. Jag känner att jag behöver komma bort. Har varit jobbigt ett tag nu. Att komma iväg kanske är just vad jag behöver. Och med Sofie som sällskap så lär man ha trevligt. Frågan är ju om man efter dagens klubbköp och annat har råd. Men i morrn ska jag bestämma mej.

På Cubus idag fick jag en smärre chock. "-Kerstiin!!" Hör man och så kommer Fanny, kusinen, och kramar om mej. Oj oj.. trodde inte att det var fler än Ellinor som kallade mej för det. Haha! Men väldigt trevligt att träffa på henne.

Nya låtar:
Foundations - Kate Nash
Do It Well - Jennifer Lopez
Om Du Lämnar Mig Nu - Lars Winnerbäck feat. Miss Li
About You Now - Sugarbabes
Lip Gloss - Lil Mama

Nej, nu ska jag inte skriva mer. Men jag saknar och hoppas.

Miss you

. . .

please don't

messed up

OOkej. Jag, som alla vet, har ju ingen styrka i mina armar. Men på ib träningen sist så var jag snabbast med att göra armhävningar (kloka och jag fuskade inte!) och idag stod jag under trappan o hade tråkigt så gjorde några upp lyft eller vad det heter. Det var inte såå jobbigt. Sen när Lisen såg det så provade hon med och hon orkade inte ens hälften av de jag hade gjort! Misstänker att om man bara gör det och inte tänker på att man använder armarna så går det av sej självt. Det eller så har jag fått superkrafter..hmm.

Jag trodde ju att jag hade klarar mej ifrån den dumma förkylningen som alla här hemma har haft de senaste veckorna men nehej, i måndags kom dom första symptomen och nu är jag förkyld. Jag borde verkligen göra något åt mitt immunförsvar, funkar ju värre än ett knähögt staket.

Har snart läst ut På Spaning med Bridget Jones (för 5:e gången). Bra jag-är-lite-lagom-förkyld-och-orkar-inte-läsa-något-seriöst-bok.

Jo, och om det finns något sånt som ett otursdatum så är mitt absolut 11:e September (alt. 10:e ). Aldrig händer det något bra på den dagen. Ska skaffa mej en kalender som hoppar från 9:e till 12:e till nästa år. Definitivt!




livet är ingen saga

I think you ought to know
I don`t cry for pain
I only cry for love

stronger

Jag och anadien is back in business!
Jag och Irené tränade med killarna idag. Skönt som bara satan att springa och jaga bollen.
Jag och ib är som eld och rök.
(säg inget till marie om att jag dissade fotbollsträningen för ib, haha!)

BLEED IT OUT!

landing in london

" Hur stor är blondin statistiken i P18 egentligen? "
( inte taskigt menat men asså.. dom hade typ en tjej som inte va blond )

Vår match mot P18 började riktigt dåligt. Vi stod mest still och såg på när de dribblade förbi oss. Så i efter ett tag stod det 1- 4 till dom. Sucky sucky! Men vad gör inte FG/KIK då? Jo, vi tar tag i matchen o med typ en minut kvar av matchen så står det 5-4 till oss. P18 hann tyvärr få in ett mål innan domarn blåste av så att det blev 5-5. Men my god va vi kämpade. Bra lagprestation att hämta upp så mycket.

Dagens taskigaste:  (skriker) " Snyyygg tunnel, Ida! " ( P18 spelaren som hon gjort tunneln på står typ 1 meter ifrån )


music says it all

(tagen från ulrikaalmgren.blogg.se)

Den där musiklistan...

1. Sätt din musik på blanda.
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
3. Använd sångtitieln som svar på frågan.
4. Fuska inte !

1. Hur mår du?
Most Girls - Pink
( as most girls )

2. Kommer du komma långt i livet?
Suffocating Under Words Of Sorrow - Bullet For My Valentine
( jag tar det som ett neej )

3. Hur ser dina vänner dig?
21st Century Digital Girl - Groove Coverage
( är jag en snobb?! )

4. Kommer du gifta dig?
I'm So Into You - Tamia
( en låt jag aldrig lyssnat på förut, inge bra, men blir nog ett ordentligt ja på den frågan )

5. Vad är ditt livs themesong?
I Need To Know - Kanye West
( haha! )

6. Vilken är din livs historia?
The Sweet Escape - Gwen Stefani feat. Akon
( rymmer jag mycket? )

7. Hur är jobbet för dig?
Put Your Hands Up In The Air - Black And White Brothers (DJ Tonka Remix)
( good )

8. Hur kan du komma framåt i livet?
Candyshop - 50 Cent
( goodis!!! jag visste de ! )

9. Hur kommer imorgon vara?
Just A Little Bit - 50 Cent
( nä..en stoor vinst mot p18 )

10. Vad är det bästa med dina vänner?
Everything I Do - Bryan Adams
( åh.. blir kär i den här låten. "don't tell me it's not worth fighting for" säger allt. )

11. Vad finns i lager för nästa vecka?
Pin Your Wings - Copeland (Acoustic)
( tvångströjor?? )

12. Vilken sång beskriver dig bäst?
Cool - Gwen Stefani
( mohahah! jag är kool )

13. Hur är det med ditt liv?
More Than A Picture (låt jag hittat på myspace för längesen, har tyvärr inte band namnet)
( ...mitt liv är more than a picture! )

14. Vilken låt ska spelas på din begravning?
Do You Realize??- The Flaming Lips
( ..."and instead of saying all of your goodbyes - let them know
you realize that life goes fast
it's hard to make the good things last
you realize the sun doesn't go down
it's just an illusion caused by the world spinning round"... )

15. Hur ser dina vänner på dig?
Dom Kommer Kliva På Dig Igen - Håkan Hellström
( oj oj )

16. Kommer du ha ett lyckligt liv?
The Second Star To The Right - Jesse McCartney
( jaaa! me like )

17. Vad tycker dina vänner om dig?
Nobody Wants To Be Lonely - Ricky Martin feat. Christina Aguilera
( .."why don't you let me love you"..)

18. Har du en djup och mörk hemlighet?
Södermarken - Lars Winnerbäck
( mmhhmmm)

19. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
After All (låt jag hittat på myspace för längesen, har tyvärr inte band namnet)
( last in line, are'nt I? )

20. Hur kan jag göra mig själv glad?
Visa Vid Vindens Ängar - Håkan Hellström
( sjunga utomhus. eller ha nostalgi kväll med ellinor och lyssna på håkan! )

21. Kommer jag någonsin få barn?
Addicted - Simple Plan
( oookej, jag tar det som att det blir ett par, haha! )

22. Vilken låt beskriver vem du är attraherad av?
Til Kingdom Come - Coldplay
( naaw..fin låt! fin person! )


worth it

Just nu: Längtar jag som faan tills ib matcherna och träningarna kommer igång. För i år ska vi vinna serien. Eller.. vi ska försöka. I år är vi hårdare, snabbare, bättre och starkare! Beware

Senare: Ska jag baka någon slags kaka (måste sysselsätta mej lite) som vi kan smälla i oss när vi ser Sverige-Danmark. Jag håller stenhårt på att Sverige vinner. För jag tror på Kimpan. (Ska nog skaffa mej en tröja som det står det på faktiskt, " I belive in Kimpan", yeah va hett!) Sen ska jag invänta en rapport från min pojkvän långt borta i Uppsala om hans match.

Vill ha: En ny ib klubba. Fast egentligen inte. Enda anledningen till att jag vill ha en ny är att den numera heter  "anadien". Haha! De e ju lite tufft, min klubba är speciell!!

I högtalarna: Avril, Jojo och Lindsay. (oh..tjejmusik!!! Don't hate me, haha.) Favoriten just nu Things I'll Never Say med Avril.

Tänker på: Vilken slags mumsbit jag ska baka.(känner mej lite desperate housewife som ska baka, men men..) Hm..förslag?






somebody's baby

Hör och häpna. Igår var 61 personer inne o gluttade på min lilla blogg. Sextioen!! Oh my... det är mycket folk de. Tack så mycket för den uppmärksamheten. Jag tackar och bockar.

Idag har jag hjälpt min mormor att kalas-fixa lite. För morfar fyller 84. Grattis till honom! Jag la upp kakor, garnerade (hallon!!)tårtor, diskade och brygde kaffe. För besväret fick jag 230 kronor och massa hallon. Yeah, bra dagslön.

Vänner, Top Model och sen Heroes. Så ser min tv kväll ut. Bara bra skit asså. Stolt över den snubben som har komponerat ihop tv tablån. En eloge till dej. 

Började prata om kalsonger med mamma och pappa precis (pappa hade björnisar på dej och jag tyckte att han skulle va stolt över märket lite) och kom in på kalsongerna man får när man gör lumpen. För i den där stora gröna bagen som man får så finns det två par kalsonger (I know). När jag praoade på p18 så fick vi det i alla fall. Och till min fasa så kom jag på, mitt i samtalet om björnisarna, att jag hade på mej kalsongerna (att sova i) när jag var på p18. Fatta va många svettiga soldater som har haft dom på sej innan mej. Visst dom har blivit tvättade men ändå. Haha..jag är nog knäpp ändå.

Nä, man kanske skulle gå ner i köket och fixa ihop några hallon med socker på och äta på till Vänner. Haha! Life is good.

All day long
I can hear people
Talking out loud
But when you hold me near
You drown out the crowd


wicked

Puhu! Nu borde jag egentligen sitta på cykeln halvvägs hem till mormor och morfar. Ska hjälpa dom lite idag, morfar fyller år så dom behöver någon som kan hjälpa dom med att diska (jo, men ring mej då väl!).

Har kommit på att facebook är djävulens påhitt. Menar igår satt jag i flera timmar och gjorde ingenting på den rackarns sidan (okej, slängde ett och ett annat får eller en ko, men annars) när jag kunde ha matat undernärda barn i afrika eller stickat en strumpa. Nä, vad gör man av sitt liv egentligen? Ingenting god damn it!

Oj..nu är jag seeen. Mormor kommer att bli ledsen på mej om jag kommer senare än såhär. Så måste slita mej från datorn (yess..!).


superman

So live like you mean it
Love 'til you feel it
It's all that we need in our lives
So stand on the edge with me
Hold back your fear and see
Nothing is real 'til it's gone

Jag tänker för mycket, som vanligt. Eller gör jag?
Kan inte förväntas veta hur någon annan känner

fuck fuck...
Kan du inte bara hjälpa mej förstå hur du känner?

amazed

Ouuiih! Jag har inte gjort något klokt på hela dagen. Så klockan 17 (när jag vaknade från min powernap på ca. 2 timmar , hahah) sprang jag runt i huset och var pigg,pigg, pigg. Vet inte varför, jag brukar funka tvärtom. Har jag inte gjort något så brukar jag bli tröööttt. Men inte idag.

Sen var jag ute på en liten promenad med båda hundarna och mina föräldrar när de båda kommit hem från jobbet. Jag älskar verkligen hösten, speciellt September. Är lagom kallt och lagom varmt liksom. Gick och små log nästan hela vägen, kan ju bero på en viss kille. Hade gått ut och gått med honom i höstsolen om han inte hade fått för sej att jag är ut-o-gå-narkoman (och för att han bor 3 mil bort), så nu måste jag motbevisa det för honom genom att inte tvinga med honom ut på promenad.

I morrn är det första ib träningen för säsongen, men måste nog tyvärr skippa den eftersom att fotbollsträningen praktiskt taget är samtidigt (men på olika ställen). Och jag mååste verkligen skaffa mej kondis tills på söndag då vi har match mot p18. Jag har två träningar på mej att lyckas. (nej men det kommer jag ju att klara, nooot!)

I morse tänkte jag att jag skulle gå upp ur sängen och göra nyttiga saker. Började med att jag tog på mej mjukisbyxor med häng á la Forre och min älskade peak mössa och tänkte att nu skulle jag trixa (jo, men pyttsan!) lite med min ib klubba så att jag är fit for fight sen. Men... jag tittade bara på min klubba och gav sen upp. Menar..hallå...den e typ hemgjord nu. Hahah! Den funkar ju absolut (topp 5 förra säsongen) men orka se på den. Så jag hamnade framför datorn istället. Det var historien bakom varför min dag har varit så händelselös.


Dagens:
Iiiii!! (Evelina)


I know that you're someone special

daft hands

Hittade en video på youtube..grymt impad!
Titta
här!

in the arms of an angel



Jag har sett alla visby ibk's 3 träningsmatcher nu sen i torsdags. Det jobbigaste med att sitta på en träbänk och försöka att inte vara ivägen för spelarna som susar förbi i 200 km/h 30 centimeter ifrån en är att man blir så rackarns spel sugen. Man vill bara springa in o sno bollen, dribbla lite o sätta den i krysset (ha! Dream on boel)Längtar som fan tills träningarna börjar igen. Hoppas det blir nu i veckan. Måste måste jobba upp kondisen igen, nu är den bara så kass att jag skäms bara jag tänker på den. Uh!

where I wanna be
4 månader nu. Känns som fler, eller som färre. Tror att jag har förlorat min tidsuppfattning. Har varit otroligt händelserika månader i alla fall. Härliga och bra. Lilla jag fick frukost på sängen i morse av min favorit kille i canadien mössa. (vet att jag lovade att inte skryta så mycket, men när det sker så måste man faktiskt, lite i alla fall..) Så sött! Tack vännen, det var det finaste

Idag när jag satt på p18 och förväntade mej att jag skulle få sitta där i 2 timmar själv så upptäcker man att på planen spelar levide och på läktaren (eh..bänkar i alla fall) sitter my fotbolls polers och hejar. Vilken röta jag har
då.

Har spenderat några timmar i stan med Evelina ikväll. Blev lite senare än vi trott. Hennes brorsor var med i någon zombie film nere vid Almedalen typ så vi fick vänta på dom innan vi kunde bege oss hemmåt. Men i väntans tider fick lilla (soon to be big) jag i mej en kebabtallrik. Mmmm!!

Dagens:
Jag: Naj..men se va gulligt! Han gör hoppsansteg!!
Eve: Haha..eh gör han?
Carina (sitter 2 platser bort): Jo, men tycker inte du att allt han gör är gulligt?
Jag: Eh..(tänker efter) jo, de gör jag ju.
(haha! är jag så genomskinlig??)
(dom hoppsanstegen borde man spela in så kan jag se på dom när jag är nere, sötare har jag aldrig sett)