chasing cars

Jag har skrivit högskoleprov hela dagen så har nu använt upp alla hjärnceller, så lär va helt puckad resten av helgen. Förlåt alla som kommer att råka träffa mej. I can't help it!

I morrn får jag förhoppningsvis göra premiär som mittfältare. Ska springa som en riktig vilding på vänsterkanten och kanske, kanske får jag göra en rushis o göra mål. Min specialare!
Ska bara spela bättre än vid förra matchen, den va dåålig.

Ska slappa o se på film hela kvällen. Fetta på mej lite helt enkelt.


If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?

Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life

Let's waste time
Chasing cars

This Aint A Scene, Its An Arms Race

Boel satt i sitt rum o väntade på att Fanny(Ban-Ban) och ellinor skulle hjälpa henne välja kläder då hoppar Fanny omkring och välter ut Boels 3 veckors gamla fanta på golvet, dom rusar ut o hämtar servetter men när dom kommer tillbaka till rummet möts dom av en illa luktande stank, Ellinor säger o jag citerar: Det luktar kokt rumpa där inne!

Frågan är nu bara: Varför sparar Boel på en 3 veckors gammal Fanta som hon inte har tänkt dricka upp??

how to save a life

Hade framtidsdag idag på säve. Och jag säger som det har sagts tidigare..
" Jag är fortfarande förvirrad men på en högre nivå "

För de stämmer så förbannat bra.
Jag har nu typ 5 olika kataloger med massor me utbildningar som jag måste läsa om nu för att komma på någolunda va det är jag vill syssla med i framtiden. Livet är hårt för oss nvare, säger då det.

Sen har jag tillbringat hela eftermiddagen med att gå runt i Visby med Mathias. Känner mej rätt så dum som tvingade med honom men de va ju inget tvång egentligen, han är bara så snäll. Haha! Han får helt enkelt ge igen på något vis. Så får det bli.

Fick ett sms av min Emma idag oxå, hon hade sett mej och Mathias gå förbi. Var jätte jätte länge sen jag träffade henne. Ska komma hem till henne sen o hälsa på, det lovar jag.

Nu ska jag plöja igenom alla kataloger som jag har fått idag och dammsuga lite i mitt rum, för det behövs. Yess yes.

Jo bästa låten just nu är definitivt:
The Fray - How To Save A Life

i don't love you

I don't love you med My Chemical Romance är ju den bästa låten på riktigt länge. Kan ju va för att jag älskar videon men oj, va den är fin.

Försökte kopiera en bild men det gick inge bra så fick bli den där -->


Träningen idag var riktig härlig, inte för hård o inte för slapp. Vet inte hur de känns inför matchen på lördag bara, tror jag har glömt bort hur man är back.Inte bra alls!

Jo, sängen kallar. Måste vila upp mej lite inför morgondagens kemi och matte. Uh!

i tried

69268-53

Har nu äntligen blivit klar med fysikarbetet. Blev inte så långt som det kunde ha blivit men jag är nöjd. Sen när jag skulle skriva ut så fanns det bara papper med hål i vilket förstörde en del men kan ju inte göra något åt det så får va nöjd med hur det blev i alla fall.

Jag såg på stjärnorna igår, de lyste starkare än jag kom ihåg.

I morrn blir det nog 3:a fest med tjejerna från klassen. Förfest i hemse, kan det bli mer b..haha! Skoja bara. eller gör jag de?!

a little bit of love

Hemsk / härlig väckning i morse skulle jag vilja säga. Beror ju på hur man ser på det. Ska porta min mamma från mitt rum innan klockan halv åtta på morgonen. Jag kan ju få hemska men eller något. Haha!

Idag kom jag på att jag inte alls har någon framtid planerad efter studenten. Vet ju inte ens om jag får något sommarjobb. Känns lite halvt jätte jobbigt. Och sen liksom, vad ska jag göra i höst? Jobba? Plugga?
För visst hade jag bestämt mej för att inte plugga direkt men om jag kommer in och det känns rätt så varför inte.
Idag är jag helt kluven. Fast det lutar åt att jag stannar hemma i höst, ska i alla fall inte plugga. Tror jag.

När jag gick igenom mitt fysikarbete som ska vara klart på Tisdag så kom jag på massor med nya grejer jag ville skriva om också. Så nu är det mycket större än jag hade väntat mej. Fast jag brukar i alla fall lyckas skriva mindre än alla andra. Kan nog ha något med min zen-syn på allting att göra. Haha!
Men i alla fall så ska jag skriva mitt arbete och jag hade helst velat ha typ fyra veckor på mej men vi har ju haft väldigt lång tid på oss så jag får skylla mej själv att jag kom på det så sent.

Gud va tråkigt att skriva om skolan i sin blogg. Skämms nästan lite men måste få ur mej lite av allt det som händer liksom.

Nä, nu ska jag käka en apelsin.


the worrying kind

twins
Lätt snyggaste bilden på mej och min idiot-tvilling från Trysil!

Vi spelade lika mot Hemse i går. Kändes tungt. 5-5 blev det. Och min största bedrift var att få hemsespelarna att bli sura. Jag spelade nog inte så snällt skulle jag vilja säga.

Tjejkvällen hemma hos Hanna blev inte så kul som jag hade trott. Var lite uppdelat tycker jag allt. Synd som bara den. Men Hanna bor typ i ett slott, stort va det i alla fall. Paxade att flytta dit direkt, haha!
Jag och Malin hejade tålmodigt på i remember love och jag ringde och röstade två gånger. Men det hjälpte ju inte så mycket så hon vann inte.

Lyckades sen lura med mej Malin in till stan för att gå på krogen. Var inte så mycket folk på hp men man kände igen nästan alla. Det var lite kul.Efter ett sms så kom Linda oxå in. Jag och Malin var ju inte klädda för att gå ut så vi glassade ju runt i luvtröjor och kände oss lite halvt som men in black. haha!
Sen kom Mathias dit så fick jag umgås lite med honom, alltid uppskattat.
Nä, en bra helg har det varit hittills. Nu borde jag verkligen plugga o städa  lite men frågan är ju om jag orkar. Haha!

in Gods hands

Det känns så härligt och vårigt i luften idag. Man blir glad av att solen äntligen värmer lite.
Idag åt vi trerätters lunch i skolan. Hur gott som helst skulle jag vilja säga att det var. Speciellt citronmarängen, mums!

Ikväll väntar hämtmat och hockey med storasyster. Kommer nog bli bra. Och i morrn har man ödes match mot hemse och sen melodifestivals fest/ tjejkväll hemma hos Hanna i Alva. Kommer bli en mysig helg tror jag.

Och ursäkta mej men jag och mina systrar är inte såå lika. Hörde precis att någon som jag har gått i samma klass med i tre år hade tagit fel på mej och min lillasyster igårkväll. Pinsamt! Vi har ju helt olika hårfärg och är inte så lika alls. Tycker jag i alla fall.
Funderar allvarligt på att skriva med märkespenna som aldrig försvinner  "Inte Boel" i mina syskons pannor alltså. Haha!

vacation forts.

         

Jo, visst hade vi kul på kvällarna. Eller hur Hanna?! Haha! Det här var din kväll.



Vem behöver ha en stol när man har en korridor och ett par ben?

   

Crewet är fångade på bild! Fixade en riktigt bra resa. Bra jobbat killar!

         

Vem behöver köpa saker när man kan ta kort på dem istället. | Emilie, Anton och Hanna ser söta ut i affären där vi alla hängde efter kvällsmaten.

En riktigt skojig resa har det varit.
Over and out!

vacation




fj?ll















Nu har jag lagt in bilderna från Trysil på datorn, äntligen. Så här kommer resan till Trysil i bilder.

Resan

         

Vi åkte mycket buss| Tom roade sej med att se i skolkatalogen på båten... | Andra spelade kort   

Backen

         

Jag och Hanna åkte de första dagarna med våran "guide" Annica. Trevligt att träffa på henne där. Var väldigt länge sedan sist.

         

Hanna, min egen idiot-tvilling lyckades vurpa några gånger, haha! | Och Charlotte fick en T-shirt för sin snygga under-skylten vurpa

              

Hanna posade snyggt till mina kort, haha! | Emilie ägnade första dagen i backen med att lära Pajen åka snowboard | Utsikten när det inte var disigt var jätte fin. | Alla vågade åka sittlift, även jag (!) och Hanna och Emilie såg sötare ut än någonsin.

    

Den sista dagen kom äntligen den efterlängtade solen och Emilie tog tillfället i akt att sola lite i backen. Men det gjorde vi alla.

Kvällarna

    

Bor man nästan bara med killar så får man stå med det här. Haha!

         

Alla som hade klantat sej tillräckligt under veckan fick en T-shirt och fick va med på det här snygga gruppfotot | Killarna softar i vårt rum | Simon,Tom, Pajen och Anton posar för kameran.



walking away vs love don't let me go

Nu är jag tillbaka från den underbara resan till Norge. Lite sorgligt eftersom att vi hade så kul allihopa.
Åkt skidor nästan alla dagar, sett på film och myst, ätit onyttigt, umgåtts med fina människor och skrattat väldigt mycket, behöver man mer på ett sportlov?!
Kanske vila men det klarar vi av annars så det fixar sej, haha!

Jag och Hanna har i alla fall lyckats att vurpa i de flesta av de backar vi stått i och har därför gett oss själva det smickrande namnet idiot-tvillingarna. Kommer bilder på det snart men nu är kameran urladdad så kan inte lägga in bilderna, men snart så.
Massa fina bilder.

Spelade inomhus fotboll med killarna i stugan i lördags och lyckades komma in i närkamp me någon av grabbsen. Så nu har jag ett skrubbsår på ryggen. Men det borde bli en ny sport för det var jätte kul, spela fotboll i en korridor, de är skoj. Haha!

Ät mat! 
Bli fet!
Lev på hullet!
 
( nytt motto jag kom på en ljus dag i Trysil, tyckte att det var grymt bra just vid tillfället. )

Idag kom man tillbaka till verkligheten ganska brutalt med matte D direkt på morgonen och sen Kemi B. Jag somnade ju halvt in i Kemin men jaja, man kan ju inte vara på topp jämt. Det är ju helt onaturligt.

Får skriva mer och lägga in bilderna snart men nu måste jag packa upp väskan och klä om, träningen väntar inte precis.