helgen måste ta slut

image245Jag har ÄNTLIGEN fått tag på Måndagsbarn med Veronica Maggio. Miraklet hände för ungefär 5 minuter sen. Yesyes!

I onsdags var jag i Sthlm och virrade runt lite. Kändes skönt att komma bort lite, även om det bara var en dag. Jag lyckades på den dagen somna på ett café på t-centralen, haha. Jag var trött, okej!?

I morron kväll väntas middag med vännerna sen ska vi "busta moves" hela natten lång. Har nyligen upptäckt att Moa den lilla luringen fyller år på söndag så det kan man fira lite tycker jag. 20 hon med!

Hela helgen kommer jag hålla tummarna för M och hans lag. Vinner dom mot Orminge så vinner dom serien, och går upp i ettan. Bakisdag för laget på måndag då antar jag? (haha!)

Kisses!


min kvist



Jo, Björn Gustavsson är anledningen till att man sitter vid tvn på Lördagar. Göteborska säger man inte nej till i första taget. Haha!

Man har fyllt år nu. Så nu är man i 20-års åldern, så att säga. Min födelsedag borjade med en storm och det ena ledde till dte andra och det blev strömavbrott. Smyg-punkis ringde från Norge lite över tolv och fick alla sina vänner (som inte känner mej+ mattias) att säga grattis och sjunga för mej. Där stod man i mörkret i köket och hörde hur dom sjöng för full hals.

Spelade sen en pissig match i hemse på min födelsedag. Vi spelade bra men vet inte alls vad som hände, grymt besviken blev jag i alla fall. Så uppträdde rätt så osportsligt, det vill jag be mitt lag och hansa om ursäkt för. Sorry!

Födelsedagskvällen tillbringade jag i stan (EL!!) med M. Fixade mat och tittade på melodifestivalen och sen på Rush hour 3. Bra avslut på en kanske inte så härlig födelsedag.

Igår när jag gick från pastavagnen till södervärn så träffade jag på Nadine. Så blev att man pratade av sej en del sen så hängde hon på och såg IBKs sista hemma match. Riktigt kul att umgås lite med henne.

Idag har jag bara tagit det lugnt, varit ute och gått med M och ätit marängtårta. Mmm..!

Ikväll blir det aerobics med ib laget, så lär sova gott i natt. På onsdag ska man nog bege sej till sthlm på lite shopping. Yeah!


Kisses!

i'm ready

Nu sitter jag här och äter min underbart goda fruktsallad. Det betyder alltså att jag överlevde träningen!! Weei! Var jätte-jätte roligt att träna, även om min bollkontroll den första delen av träningen var helt uppåt väggarna, men vad ska man förvänta sej när jag bara har spelat innebandy på ett tag. Skönt att va ute med vinden i ansiktet när man kämpar på planen, gött mos!

I morrn blir det att ta bussen hem och fixa i ordning smörgåstårtan och sen mysa lite med familjen, eftersom att det antagligen inte kommer att hinnas med på Lördag, speciellt inte nu när matchen har blivit tidigarelagd.

Min helg är riktigt fullspäckad, det är skönt som bara den.

Kisses!

viibes

Idag har jag fått riktiga jag-är-vuxen-vibes. Inte roligt. Kunde knappt sova igår på grund av det. Usch..så det första jag gjorde idag när jag vaknat var att söka massor med sommarjobb. Jag har ringt,  mejlat och kommit på ställen jag ska gå till. Hoppas att någon hör av sej bara.

Jag sitter redan i träningskläder(!), en timme innan samlingen. Antar att jag är nervösare inför den här träningen än jag själv trott. Ska ännu packa väskan och göra en fruktsallad som jag kan äta efteråt, viktigt! Haha.

Wish me luck!


Kisses!
you are my heaven

stay my baby



Det här hoppas jag att födelsedagstomten kommer med på Lördag. Haha! Inte så stor risk men man kan ju alltid hoppas, eller hur?!

Ibland är livet bra, riktigt bra. Man glömmer bort allt annat runt omkring. Sen kommer något som skakar om alltsammans.

I morrn blir det antagligen första fotbollsträningen för året. Ska bli spännande, på rävhagen till och med.

Kisses!

a drop in the ocean

Ny musik favorit är nu tack vare lillkusinen Fanny, Ron Pope- A Drop In The Ocean.
Sitter och lyssnar nu.. är riktigt svag för hans röst, påminner om en av killarna i The Scene Aestetic. Kan drunkna i den rösten alltså. Love!

I morrn ska man försöka masa sej till arbetsförmedlingen för att snacka lite med någon om yrken och studier. Känner mej inte såå peppad, för vet ju inte alls vad jag ska bli eller så, men man måste ta tag i det någon gång.

På Lördag fyller lilla jag 20! Känns väldigt främmande att va så gammal. Blir nog en bra dag hoppas jag. Match mot Hansa på dagen, och förhoppningsvis får jag lira med lillsyrran, och vi är ett riktigt dreamteam i kedjan (tycker jag själv i alla fall). Sådå ska laget skärpa sej och spela riktigt bra, är ju min första dag som "gammal", så måste va superhet då. Min födelsedagskväll tillbringar jag nog med M, ser fram emot det. Är ju inte varje dag man fyller 20, nej det händer ta mej fan bara en gång i livet. Det ska firas!

Kisses!

holding you closer than most


wild horses

Idag har jag: Kört bil, sett gutar frågar gutar, kollat på syrran när hon vann en match i hockey bockey och hängt med som åskådare när Ban-ban var på danslektion (nostalgi!!).

Värt att nämna är att min alla hjärtans dag inte blev så hemsk som jag hade föreställt mej eftersom att min underbare M dök upp på kvällen och lyste upp lite.

(blev väldigt kort eftersom att jag först skrev ett långt bra inlägg men min dator cp:ade sej så att allt försvann, buu!!)

Kisses!

All I want is the wind in my hair
To face the fear but, not feel scared


i'll be waiting

Idag smäller
det. Det är the D-day. Idag samlas alla kära människor och försöker uttrycka sej genom små lappar, choklad och massa halvvissna blommor köpta på Coop. Är man inte omtyckt så är det kört, då är det bara att barrikera sej i sitt rum med tonvis av täcken som dämpar ljudet av läppar som möts. Det går inte att lyssna på radio, se på tv eller gå ut, nej då ser man ulliga hjärtan, hör celine dion sjunga om kärlek i Titanic och ser massor med par. Kort och gott idag är det alla hjärtans dag.

image239När jag gick upp och kollade ut så blev jag glad, sol sol sol, en härlig dag. Sen gick man ner helt ovisst och skulle äta frukost. Och när jag sitter beväpnad med en mugg varm O'boy och två rostade mackor så ser jag på tidningen, den 14:e februari. Hade helt glömt bort det. Igår visste jag men när man vaknar upp så är man på en ny sida liksom, behöver inte tänka på gårdagen, så jag hade inte ens tänkt på det. Så i brist på annat börjar jag läsa de sidorna där massa människor har skickat sms in till tidningen och skriver om vem de älskar. När jag hade läst en spalt med massor med "åh, du är så söt", "älskar dej snuttefjutten" och "mommo och moffa älskar sina barnbarn" (en mormor som skriver sms, känns lika fel som sylt på en semla istället för grädde) så var jag halvt om halvt påväg upp till mitt rum för att begrav mej i täcken. Sen slog det mej att jag har faktiskt någon i år. Men den där vanan att undvika den här dagen sitter ännu i. Risken att man ska bli överraskad med något romantiskt är ändå rätt så pytteliten, så undertiden som alla andra puttenuttar sej så ska jag gratulera dom och lägga mej i mitt rum med alla täcken jag kan hitta i huset och lyssna på p3.

Annica fyller år idag i alla fall. Så grattis till min vän långt borta i Karlstad.


Kisses!



my mixtape

Pissig, pissig match idag. Så jag har beslutat att jag inte ska skriva om den, inte ens prata om den. För om man gör så så kanske den inte finns (barnlogik, lätt logik, min logik). Så med tanke på det så ska man se de här raderna jag har skrivit här som ingenting. Dom finns inte... NADA

"Pick me. Choose me. Love me."

image237image238

Har tänkt på det här med alla hjärtansdag. Först så frågade jag ut alla tjejer i innebandy laget om vad dom skulle göra, om dom skulle fira det på något sätt och hur. Sen tänkte jag på det jag skrev igår. Jag gillar egentligen inte att vara naiv. Naiv betyder att man litar på människor, att man är lättlurad och på så vis har lätt för att bli sårad. Jag är en människa som undviker att bli sårbar. Jag vill se mej själv som wonder woman, inget dåligt får hända mej. För jag är alltid förberedd. Dåliga saker kan hända andra, men inte mej. Nej det går inte för sej. Just för att jag är så rädd att bli sårad (utan anledning egentligen) så har jag lagt till med att jag nästan alltid, när jag börjar fundera, förväntar mej det värsta. Inga höga förväntningar här inte, för skaffar jag mej det så blir jag bara besviken, det har folk sagt till mej. Men det är modigare att vara naiv och veta om det, än att gå runt och förvänta sej det värsta. Jag har en kompis som jag beundrar jätte mycket, just för att hon vågar tro och hoppas betydligt mer än mina andra kompisar. Andra kallar henne kanske naiv, men jag tycker att hon är modig. Hon blir kanske sårad emellanåt, men när något är bra så blir hon lyckligare än de flesta andra, just för att hon vågar. Jag vill oxå bli så lycklig, jag ska sluta vara en feg tvivlare och bli naiv-modig på kuppen. (ett steg i taget)

Blev rackarns djupigt där tycker jag. Men det bara blev så. Ops!
Igår när jag skulle sova i min "icke-officiella-säng" för första gången så fick jag sällskap. Ellinor kunde inte sova så hon kom insmygande med sitt röda täcke. Så där låg vi. Fick helt jätte mycket plats, överraskande men roligt. Skönt att jag slapp sova ensam tycker jag.

Kisses!


Med dej är det svårt att vara en tvivlare.




all for one

Vaknade i morse upp till en jätte vårig dag. Solen sken, fåglarna kvittrade och man blir sådär oförklarigt glad inombords. Var mitt i det tillståndet ,med all american rejects i lurarna, som jag uptäckte att jag gick på en gata i klinte, påväg till min mormor och min mamma som var och handlade.

Senare idag så åkte familjen in till stan och O'leary's för att se IBKs match på tv. Blev så stolt på något vis när jag såg killarna på skärmen. Förrutom att man missade 12 minuter av andra perioden på grund av tekniskt fel så gick det riktigt bra och var bättre kvalité än jag hade trott. Massa folk som jublade och dissade domaren om vartannat. Och min choklad efterrätt får man inte glömma. Mmm..Mmm!

Idag har jag oxå inofficiellt fått min säng. Vilket betyder att vi har monterat upp den och ställt den i mitt rum men eftersom att det är en födelsedagspresent så får jag väl vakna upp den 23:e och låtsas att jag är helt jätte överraskad att jag ligger i en HELT ny säng. Nämen! (överraskad!)

Sen har jag och Ellinor tillbringat kvällen med att se på melodifestivalen och kolla igenom ellos katalogen efter fynd. Vi hade snacks och dricka och var så seriösa att vi gav artisterna poäng till och med. Våra poäng stämde rätt så bra med hur det hela slutade. (men I love Europe, kan man bli smörigare??!)

Snart är det alla hjärtans dag oxå. Jag har aldrig riktigt vetat eller bestämt mej hur jag ska förhålla mej till den dagen. Finns två sätt 1) Svenska sättet; Man påstår lite lagom bittert att det är ett kapitalistiskt påfund och är inte alls romantiskt och gulligt att fira. Utan dagen är påhittad av någon gubbe i Usa som säljer alla hjärtans dags kort och blommor. Och han gör det bara för att bli rik och inte alls för att han vill sprida kärlek. De som firar denna dag är naiva. 2) Amerikanska sättet; Alla hjärtans dag är kärlekens dag. Den ska tillbringas med den man älskar och tycker om, helst på någon mysig restaurang eller hemma där man ska visa hur mycket man tycker om varandra. Man ska helst köpa blommor, choklad och andra gåvor för hela sin månadslön.

Jaja.. får väl bestämma mej lite närmare antar jag. Haha! I morrn är det match i Slite mot Endre som gäller. Ellinor är lite smånojjig för att spela i den hallen efter att den där killen dog där efter en match för inte så länge sen.

Kisses!

           


you make my day brighter

the gift

Jag älskar Grey's. Jag älskar Seether.
Det här är en väldigt känslosam dag. Haha!

Bailey: In the beginning, God created the Heaven and the earth, at least that's what they say. He created the birds of the air and the beasts of the fields, and he looked at his creation and he saw that it was good. And then God created man, and it's been downhill ever since. The story goes on to say that God created man in his own image, but there's not much proof of that. After all God made the sun and the moon and the stars, and all man makes is trouble. And when man finds himself in trouble, which is most of the time, he turns to something bigger than himself. To love or faith or religion to make sense of it all. But for a surgeon, the only thing that makes any kind of sense is medicine.

Miranda: A person can only rise so high. Now I'm rising above, but there's a ceiling and I'm about to hit it.

Richard: It's good to be scared. It means you still have something to lose.

Meredith: It goes away. The feeling. That feeling that you have right now... today... that feeling like you can do anything. That clarity... It goes away. And you go right back to being the coward who can't tell the person you love how you feel.

Meredith: [narrating] "Deep down, everyone wants to believe they can be hardcore. But being hardcore isn't just about being tough. It's about acceptance. Sometimes you have to give yourself permission to not be hardcore for once. You don't have to be tough every minute of every day. It's okay to let down your guard. In fact there are moments when it's the best thing you can possibly do... as long as you choose your moments wisely."

Miranda: People are stupid and just want to be loved. That's the only reason anyone does anything.

Träningen väntar!!

Kisses!


i'm not jesus

Nu har man bokat. Klockan 15.30 på lördag sitter jag och familjen på O'Leary's och ser på IBK vs. Hammarby. Spännande, spännande!

Jag smyg-sörjer fortfarande min klubba. Menar det har bara gått en dag sen den gick sönder, man måste ta sånt här sakta. Det hemska som jag har kommit på är att alla tror att jag sörjer på låtsas, men jag är faktiskt ledsen över att jag inte har den längre. (kan bero lite på att den var dyr oxå) Men jag har aldrig sett någon annan bli ledsen över att deras klubba har gått av. Men min var så snygg och så hade den fint namn; bladet heter Bossy och stickan heter Master och på lindningen på skaftet stod det V.IP. som i Very Important Player..menar Åh va tuff min klubba var. Men nu måste man väl lämna det bakom sej, hehe. Snart beger man sej på träning i alla fall, och då är det Anadien, min gamla favvo, som åker med.

Nu ska jag kolla lite på Falun- AIK på tv4 sport.

Kisses!

keep holding on

Om någon undrar vem det är som har gjort min underbart snygga och nya look på min blogg så kan jag svara att det inte är någon mindre än min bästaste Emma ( http://aristos.blogg.se/ )!!!

Idag har varit en ovanligt pissig dag.
Dagens piss...
          #1. Vi spelade viktig match mot IBK som vi förlorade. Ingenting gick rätt. Vi spelade hyffsat och jag gjorde till och med ett mål men en av våra bästa spelare fick åka på sjukhus efteråt, antagligen hjärnskakning. Helt otroligt onödig "tackling" över sargen när det var ca. 30 sekunder kvar på matchen. Värdelöst!!! Secket fattade sej inte riktigt på klockan så vi spelade i flera minuter med klockan av innan någon upptäckte det.
          #2. Min älskade EXEL Master klubba, som jag äntligen känner mej riktigt bekväm med och tycker är riktigt snygg gick av. Någon back från IBK råkade trampa på den i en närkamp med mej. FaaaaaaNNN!! Så nu får jag återgå till Anadien igen.
           #3. När jag hade kommit ur det värsta av hat/orkar inte/trött-känslorna från matchen så gick jag och M och handlade. Jag kom fram till att jag skulle köpa gräddfil och dipp så man kunde ha lite mys frammåt kvällen hemma. Men sen när jag beger mej till bussen så glömmer jag de. HU, ingen bra dag för mej idag vill jag påstå!

Bara M som har lyst upp min dag idag tycker jag. Tack för de!

Har precis mätt upp hur mycket plats en 120 cm bred säng skulle ta i mitt rum. Det visade sej att den skulle ta ungefär 120 cm..haha! Nej, men skämt osido. Det tar inte så jätte mycket plats så jag hoppas att en sån hamnar i mitt rum efter min födelsedag.

Kisses!!