blowing in the wind

Match mot Endre C i morrn. Inte så peppad nu men det kommer, det kommer.

Visby by night klockan 2 en Torsdags kväll är verkligen underskattat,  det tycker jag det. Och med ett så underbart sällskap som jag hade så kan det nästan inte bli bättre. Enda nackdelen är väl att man är lite trött idag istället, men det är det värt!



Kissekatten här hemma har blivit en riktig tjockis och riktigt pigg nu. Jag längtar tills man kan busa med den rackaren.

Nu ska jag joina familjen och se Spidey 2.

you're the storm

Jo men här sitter man. Mathias är på träning och jag har planerat hela dagen att jag skulle smyga iväg och köpa Pringles (otroligt sugen) nu men det verkar va riiktigt kallt ute. Usch! Så får se hur jag gör.

Ikväll spelas en super bra match i Champions League. Lyon vs. Barca!! Deco och Kimpan på samma fotbollsplan liksom. Oh my God! Haha..nej skojar bara..men en riktigt bra match tror jag att det blir. Pappa höll på att skrämma slag på mej förut när han påstod att matchen gick på den helt otippade kanalen Tv3 danmark, för det hade han läst i Aftonbladet. Möh, dååligt av Aftonbladet att ge mej hjärtproblem på det viset.

Efter matchen i Lördags så har jag haft djävulsk träningsvärk i benen och ont i ryggen. Och igår när det var som värst så åkte jag på dubbelträning. Yeah! Evelina hade oxå ont efter hennes trip i Växjö så vi gnällde lite tillsammans (okej, då det var mest jag).


"I'm an angel bored like hell
and you're a devil meaning well
you steal my lines and you strike me dumb
come raise your flag upon me

and if you want me I'm your country
if you win me I'm forever - oh yeah!"

baby boy

Vaknade i morse av att jag fick ett sms av josefin (8.21 !!). Hon satt på T-centralen och hade precis sett ballong reklam grejen och kommit och tänka på mej. Haha..var ju den som var så rackarns rolig sist vi var där. Mohaha!

När jag hade svarat på hennes sms så kom jag på att jag hade drömt en jätte konstig dröm innan hon väckte mej. Den innehöll allt från att jag skulle rädda vår kattunge från att bli påkörd, massa kriminella som visst var polare med mina föräldrar, en mini-me typ som visst skulle föreställa Putin (ryssland you know),som hade en stor biffig livvakt, och dem skulle jag mucka med som bara den. Jag fick bära Mathias för att han var för trött för att gå och jag missade en fotbollsträning. Väldigt mysko dröm!

Åkte sen till tandläkaren och i väntrummet när jag bläddrade i en skvallertidning så upptäckte pappa att det var någon jag kände på sportsidorna. En riktig
snygging tycker jag själv, hehe.

Håller nu på att laga taco paj med pappa. Tror att det kan bli gott alltså. Mums!

Igår skulle jag reka lite och fixa till Ellinor lite. Hon ska ju på 4Hs maskerad disco ikväll och tänkte gå utklädd som 60-tals tjej. Så ja tog på mej ansvaret att fixa lite smink o frisyr för att se hur det kunde se ut. Var lite inspirerad av Hairspray (John Travolta är hur bra som helst i den förresten) som vi hade sett på tidigare. Vi tog i alla fall några bilder av det färdiga resultatet och jag blev riktigt nöjd. Speciellt med frillan.


Kiss kiss


B som i mjukisar

byxorVadå astuffa byxor?! Haha! Hittade dom på Bik Bok idag. Hamnar lugnt på min önskelista till jul.

Gick på stan idag med Ellinor. Fick lite jag-handlar-för-lite-ångest när hon gick runt med massor med kassar och jag hade ingen för att jag måste faktiskt spara. Men det blev för jobbigt att stå emot så slutade med att jag köpte ett par röda strumpbyxor bara för att jag inte skulle börja gråta på bussen hem sen. Dom ska jag nog använda på fredag när tjejgänget ska ha reunion och käka på Munken.

Igår hade jag en riktig svacka i min humor vill jag påstå. Mathias satt (eller låg väl snarare) i sin säng och spelade football manager(heter det väl?!) och hans lag hade precis gjort mål mot ett lag som hette Barnet. Då utbrister jag (full i skratt):
- Se, nu gjorde du mål! Som att sno godis från ett barn..hahah...!
Sen skrattade jag ett tag åt mitt eget skämt. Haha. Mitt försvar är dock att klockan var mycket, typ 12. (jag skulle ju ha sovit för flera timmar sen ju!)

Nu sitter jag och käkar Juleskum och vindruvor och väntar på att få hem Step up. Myys!

miss blue

 " I've never had someone that knows me like you do
the way you do
I've never had someone as good for me as you
no one like you so lonely before I finally found
what i've been looking for "


Vaknade upp av att jag hade Mathias och Virtanens nya katt, Snorre (Mathias kom på namnet), i ansiktet. Han skulle visst attakera mej eftersom att jag blinkade. Men Mathias fick rädda mej lite, hehe. Vid 7.20 fick jag skynda att klä på mej så att jag hann med bussen vid halv. Stolt att jag kom med bussen.

Väl på bussen fick jag sitta i en halvtimme och höra på riktigt nörd snack. Cirka 4 stycken killar från donner att och diskuterade spel (tv spela eller data spel, same shit). Och i varannan mening fanns det otroligt förklarande ordet "Schmack!!". Hm.. tror det är dags för de små pojkarna att skaffa sej en ny  hobby.

Sitter egentligen framför tvn och ser på high school musical som ellinor spelade in i lördags men tog en paus för att höra Britneys nya Piece of me. Har längtat efter den låten hela helgen.

piece of me

I'm Miss American Dream since I was 17
Don't matter if I step on the scene
Or sneak away to the Philippines
They still gon' be pictures of my derrière in the magazine
You want a piece of me?
You want a piece, piece of me...

69268-171

Outside

Vaknade i morse och såg att det föll stora snöflingor utanför fönstret. Då var Boel lycklig!

Idag var min super farmor på framsidan av GT. Hon skottade snö hemma vid sitt hus i Fide. 90 år gammal!! Hon är absolut min idol. Klara Cedergren everybody. Hon var tyvärr inte med på någon bild på GT's 
hemsida, men man kan läsa lite om henne i alla fall.  

Jag har hunnit luncha med Sofie och pratat av mej lite med henne och gått på stan med Ellinor hittills idag. Mitt bästa inköp var ett rosa nagellack. Yeah! Började sen läsa lite i Box 21 på bussen hem, den verkar spännande men ganska hemsk.

Jag tycker om Vincent's video till Miss Blue. Han ser så lycklig och mysig ut liksom.

Kollade igenom mina bilder på mobilen (för att kameran slutat fungera, jävla skit telefon!) och såg en massa fina bilder och videosar och jag fick sån längtan till förra året. Vill tillbaka. Känns som att det var enklare då. Mer att tänka på men det var bra, jag är ju en sån som inte tål att vara utan något att göra. För då börjar jag fundera, slutar aldrig bra.

Fortfarande en deppdag idag..tyvärr.

it's in his kiss

Såg på derbyt mellen Hemse och Klinte tidigare idag. Jag hade turen att sitta brevid "innebandyfruarna" (haha). Men Emelie var lite kluven och hejade på Hemse och Klinte på samma gång, morr! Var en rolig match att se på. Många utvisningar i sann derby stil och ett och ett annat strypgrepp. Ja, det var ju dumt men det var roligt att se lite action i alla fall.

Sen åkte vi hem och jag och Ellinor satte igång att göra en farsdags middag till pappa. På menyn stod Kycklingknyten med potatisgratäng och såklart marängtårta till efterrätt.

matis
Ellinor in action

äta
Familjen minus Lisen och plus Johnny äter vår goda mat.

chefs
Super chefs

tårta
Mitt mästerverk: Marängtårta! (ska ätas snart)

snö
När jag gick ut för att fota tårtan så upptäckte jag att det snöade!!

katten
Misselito/ Kissemisse. Kärt barn har många namn.

katt
Kissen har precis ätit. Kolla in mjölkmustaschen. Fancy!

I wanna lie in your arms forever.


clueless

Här sitter jag i soffan och känner mej lite lurad. Trodde att jag skulle få njuta av lite Veronica Mars såhär på torsdagskvällen, men icke. Vem uppfann hockeyn o kom på att den skulle gå istället för min favvo serie? Dååligt. Så nu ser jag på något mysko program som går ut på att en gubbe läser ur en bok. Åh..va spännande!

Nu bytte jag kanal. Loa Falkman surrar runt i ett garage eller liknande. Där bytte jag upp mej. Puh!

Citat:" Klart jag kan skilja på höger och vänster. Jag e ju politiker, herre gud."

Nej..får väl läsa lite i den rackarns teoriboken som ligger här någonstans. Eller..är ju inte så städat ( inte hemma serru, haha!) så den kan va var som helst. Fast tror jag vet var den är. Hm..

Jaja..Take Care!

 

never know

Superman never made any money
For saving the world from Solomon Grundy
And sometimes I despair the world will never see
Another man like him

Hey Bob, Supe had a straight job
Even though he could have smashed through any bank
In the United States, he had the strength, but he would not
Folks said his family were all dead
Their planet crumbled but Superman, he forced himself
To carry on, forget Krypton, and keep going

Tarzan was king of the jungle and Lord over all the apes
But he could hardly string together four words: "I Tarzan, You Jane."

Sometimes when Supe was stopping crimes
I'll bet that he was tempted to just quit and turn his back
On man, join Tarzan in the forest
But he stayed in the city, and kept on changing clothes
In dirty old phonebooths till his work was through
And nothing to do but go on home

nature


För att rädda vår jord från oss själva vid det här läget så behövs nästan en diktatur som bestämmer över oss. Det finns inte någon demokrati i hela världen just nu som har modet att göra så stora förändringar i sin politik att vi kan hjälpa jorden så mycket som den behöver för att återhämta sej från alla våra utsläpp.

on the floor




Klippet här över är ett tips jag fick från Malin igår på innebandy träningen. Riktigt roligt.

Jag har inte sovit så bra inatt alltså. Gick upp två gånger för att mata kissen sen kunde jag inte sova så gott. Får försöka övertala storasyster att ta hand om den lilla rackaren en stund så jag får sova lite. Mmm..sova!

Igår blev det bestämt, så nu har jag planer inför fredagen. Jag och några från fotbollslaget ska gå och se på fotbollsgalan på Wisby Strand. Vi ska klä upp oss och allting. Ska bli riktigt skoj.
 
Idag fyller Cornelia år. Grattis till henne. Önskar nästan att jag hade skickat ett paket till henne där borta i Lund men är lite sent nu. Får gratta henne i alla fall. Saknar ju henne.

Lyssnar på: This Beauty - Jupiter Sunrise
Sista jag åt: Frukost, fil och flingor
Roligast citatet (hittills) idag:
"- So i guess your a muslim
- I don't think so
- Your not muslim?
- Noo
- Why?
- Look at my ass, it says made in Kina."

If tomorrow never comes

Memory

Först var det 5 söta små kissar. Nu är dom bara 2. Sorgligt värre. Fick reda på det i morse, fick ett sms av mamma, så tog första bästa buss hem för att hjälpa till o försöka rädda dom två sista kattungarna.

Igår var det blöjpackning. Fick då reda på att jag är fortfarande en nörd, NV-nörd. Så måste tänka på vad jag säger inför folk som inte är van med att jag är det. För att säga att man stör sej på en låt för att den har grammatiska fel i texten är ingen hit. Laget bara gapade och skrattade sen typ åt mej. Jaja..mina föredetta NV polare hade  fattat, haha!

Sen såg jag innebandy med Eve Peve och sen åkte jag hem med grabbarna. Hyrde film med Mathias och åt sen middag med hans föräldrar. Efter att jag och Mathias hade sett filmen så får man frågan: "Vad handlade den om?". Haha! Du är för söt du.

Sen i eftermiddag så är det fotbollsavslutning sen får man se vad som händer.

Nu ska jag mata kattungarna lite.