reklam favorit


Jo jag tjatar. Men den är så bra!

Enjoy.

tæskniæ za tobà

hey hey


Fortfarande lika bra.

du och jag

Idag var det sista dagen på jobbet. Det blev tårta och muffins i fikarummet hela dagen. Sen på lunchen kom min söta chef in med blommor och choklad till lilla mej. Blev nästan rörd, en stor kram fick hon på direkten. Sen kramade jag om alla mina medarbetare, känns lite sorgligt ändå att lämna mitt första riktiga jobb såhär. Men redan på tosdag ska jag prova på lite som läkarsekreterare, låter riktigt svårt men tror och hoppas att jag kommer klara det bra.

Har köpt födelsedagspresent till den ny-fyllda tjugoåringen, Sara. I morgon kväll ska hon firas med middag på munken och sen lite dans dans.

Ska försöka hjälpa Ellinor med sin balfrisyr ikväll. Men hon verkar kunna fixa den helt själv. Hon säger bara att hon ska locka lite och sätta upp lite, thats it. Jo, men det låter ju enkelt, haha.

Förhoppningsvis kommer jag ha en ny design på min blogg inom kort. Min privata bloggdesigner, Emma, har satt sej in i fallet och jag håller tummarna.

Jag har tränat nu Onsdag och Torsdag, och idag har jag ont i knät igen. Så går det när man inte tar det lugnt. Men det går nog över till på Måndag då jag har match. Har ju hela helgen på mej att vila.


Halv-polacken är halv-hemma nuförtiden. Känns tomt här. Men snart är han hemma igen.

Kisses!

disapointed

Jag var på bra humör, men nu är det skit. Att jag aldrig kan få lite flyt i livet, när andra aldrig behöver göra något alls, allt bara kommer till dom.
Man tröttnar snabbt på sånt här.
Jag vill ju så mycket!

cause you asked for it

snoosie
Jag har varit ute och sprungit. Kom fram till att knät höll, men det är värre med kondisen. I morrn blir det i alla fall träning för min del. Äntligen!!

Har prov brunat mej på båda armarna, så nu är jag randig. Haha..måste se kul ut. Men har ju precis duschat så det borde ju försvinna snart. Annars kan jag ju köra på den randiga looken i sommar.

Ikväll är det gossip girl, har ju i och för sej sett avsnittet redan men det skadar inte att se igen. 

I belivie that we could  be extraordinairy together rather than ordinairy apart

En lista över eurovision:
* Bidraget som genom vår egen röstning här hemma skulle ha vunnit var helium mannen från frankrike, menar..braaa låt!
* Jag höll mej vaken genom alla tråkiga och pinsamma "And eight points go to..." och "You guys look gorgeous" bara för att se Bjorn (lite mer internationell nuförtiden) lämna sveriges röster. Och gud vad vi skrattade i soffan. Dom som inte tyckte att det var bra har ju ingen humor i kroppen.
* Israels bidrag fick mej att bli lite svag i knäna, måste medges.
* Men det skönaste och roligaste bidraget var ju definitivt spanien, "el robocop". Hahah!!

Min sista jobbvecka på apoteket nu. Känns lite tråkigt. Speciellt att jag inte har något sommarjobb än. Och nu borde man  väl ha ett. Vet  inte alls vad jag ska göra i sommar utan jobb. Hmm..

Nu ska jag slänga ihop några laxmackor till moi och sen kasta i mej dom. Kanske ska stretcha först i och för sej.

Kisses!

Lovesong

Älskar "Varför är hon naken tanten? Har hon fastnat?"-reklamen. Bara så att alla vet, och så att de inte blir några missförstånd i framtiden. Första gången jag såg den så satt jag och gapflabbade i soffan. Sen skrattade M åt mej. Haha!

Jag har sen min förkylnings period sist blivit frisk. Och för en vecka sen fick jag spela match, även om jag inte hade tränat något på grung av förkylningen. Fick spela mot dalhem, det var riktigt roligt. Och i andra halvleken så fick jag förtroendet at vara höger förward. Och jag lyckas skada mej. För att en boll STUDSAR på mitt ben. Okej, kan jag få mer otur? Så nu har jag inte tränat på en vecka till. Men snart så. Jag vill ut på planen!

Var pecis ute och jonglerade lite med bollen, fick tusen myggbett och fick höra lovesong, braaa låt. Blir så glad av att höra den varje gång.

Har haft M här några dagar. Och nu har han hipp som happ bliviyt lite av ett varpa proffs. Tränar typ varje dag, och kan mäta sej med min pappa i vis grad. Vissa människor har verkligen lätt att lära sej saker. Och min M råkar vara haj på varpa.

Skulle egentligen vilja byta design på min blogg. Absolut inget fel på Emmas design, min lilla webdesigner. Men lite förnyelse är alltid roligt.

Snart, riktigt snart tar lillasyster studenten. Oj vad tiden går. För lite mer än ett år sen var det jag som stod där. Känns som 10 år sen, minst.

Vänner väntar.


Kisses!





skyline, whatever

image281
Jag är sjuk.
Förkyld. Tråååkigt!!! Har varit hemma från jobbet hela veckan hittills, hoppas verkligen att det här går över snart. Man tröttnar på att slappa och se på film efter en halv dag hemma. Uach!

Har läst ut en bok jag fick när jag gick i sjuan i alla fall. Har tre böcker som är en serie men har aldrig orkat igenom någon av dom, men idag läste jag ut den första. Två kvar. Hoppas att jag inte får tillfälle att läsa ut dom oxå. Vill bli frisk nu, det räcker.


How can I stand here with you and not be moved by you?

Talking and be understood is too hard for me

Kisses!

royal straight flush

Har varit en mysig och händelserik helg det här. Grillning med Eve, hundutställning och med det en obligatorisk bränna, familje middag med trerätters, varpa kastning och lite sura miner från min sida (haha) och idag picknick och lite dagen före födelsedags firande med min underbara M. Och nu har jag blivit lite snuvig och förkyld. Så gäller att kurera sej ordentligt så att jag är fit for fight tills på tisdag då det vankas match.

Har fotboll måndag,  tisdag, onsdag och torsdag så en förkylning känns inge vidare bra att ha just nu. Hoppas att jag vaknar upp i morrn och är härligt super frisk igen.

Läste precis Eves krönika frän i lördags, jag lyckas alltid missa att va hemma just dom dagarna då hennes blir publicerade men nu hade hon den som länk på sin blogg så nu har jag läst. Blir så stolt, eve, min eve, i tidningen. Häftigt ändå. Börjar som bloggare och hamnar i tidningen såhär. Credd!

Har hört lite om en viss blondinbella som har en blogg. Och att hon har blivit rik på den och massor. Så blev lite nyfiken och kollade in den förut idag. Och ojoj.. kan man bli rik på att skriva sånt? Eller hon skriver ju inte dåligt men det jag blev överraskad över är att hon inte skriver sådär överdrivet bra så att man bli imponerad heller.

Har kommit fram till att det hon antagligen får så mycket publicitet av är att hon är spännande. Fast det vill jag inte påstå att hon är. Men hade hon inte bott i stockholms innerstad, haft pengar och varit blond, hade hon verkligen varit så känd då? Jag är tveksam, riktigt tveksam.

Men jag höjer väl min statistik på hur många som läser min blogg per dag och jag börjar spotta ur mej massor med dumma saker, blonderar håret och tjatar om hur roooligt det är att gå ut på richies varje helg och festa med kungabarnen. Top notch asså.

Är väl tur att jag inte är bloggkåt och vill synas med min blogg hela tiden. Jag tycker mer att det är skrämmande hur man kan läsa så mycket om en person som man inte känner. Man kan ju läsa det mesta. Det bästa hade ju varit att ha en anonym blogg (vilket min skulle va egentligen).

Ska nog hitta på något att göra nu. Kan inte sitta och mögla framför datorn hela kvällen när det är så fint väder. Är lite nyfiken på hur tjejerna i laget hade det igår när vi hade lagfest med herrlaget. Att missa något sånt är ju nästan lite skam.

Är lite lessen för att jag inte kan fira min M på hans födelsedag men vi får ta det i helgen, lovar!

Kisses!

si si

Klar tränat för kvällen. Roligt att träna som vanligt, även om jag av någon anldening höll på att göra indianare hela tiden. Inte bra, speciellt när man är back. Bakläxa till mej!
Efter träningen var det den sedvanliga torsdags fikan och snacket inför de kommande matcherna, Lina och Linnea hade bakat.

I morrn är det jobb som gäller. Jag har fått en praktikant på halsen. Eller hon är ju på hela jobbet men idag fick jag lära upp henne lite. Kände mej väldigt vuxen och duktig faktiskt. Me like!

Efter jobbet väntar grillning med Eve och några av hennes polare på strandpromenaden, jag ska grilla fläskfilé och äta potatis sallad till. Mumma! Efter det ska man väl dra sej hem till M och förhoppningsvis slippa nörderier, trött trött på det. Hoppas på en mysig kväll.

Lördag blir det hundutställning med Tindra. Jag och Ellinor har sett fram emot den sen sist vi var där, sol , gulliga hundar och myys. Det tycker vi om!

image280
Kisses!

kiss on me



Åhh! Vad fina grejer man hittar. Finns ju inte så stort utbud av shoppingstuff på min ö, så idag så bestämde jag mej för att kolla lite på nätet. Ohh, vaa fiint! Jag vill ha allt. De jag har satt in som bilder här över är först en gel som gör att om man kladdar in den på kinderna så rodnar dom (!!), rouge minus massa jox. Jaa, jag vill ha! Den andra är en stay spray till make up som oxå ger fukt. OCH den stänger ute dammpartiklar och strålning från till exempel en dator. (den söta flaskan räcker som anledning för mej att vilja ha den)


Idag har
jag lekt lite med min praois, eller lekt och lekt vi har möblerat om lite på jobbet (inte vår idé!).

Jag har oxå tänkt lite. Jo men ser man på det händer ibland! Jag funderade på att jag kommer ju flytta hemifrån snart, eller jag vill det i alla fall, haha. Och vad är egentligen de viktigaste sakerna som man måste ha med sej till en ny lya? (någon som har tips, kommentera!) För jag har kommit till insikt om att jag äger följande som kan följa med på en flytt...Min säng, och där är min korta lista slut. Man behöver ju köksgrejer, och soffa och tv och massa saker som man inte tänker på att man har när man bor hemma. Men när jag försöker tänka ut saker som man behöver när man bor själv så sitter jag mest och fantiserar om hur kökshanddukarna kommer att matcha gardinen och mattan, eller hur fin min soffa (byter färg i varje gång jag tänker efter) skulle va med massa kuddar och eventuellt en filt på hösten. Jag tänker mest på inredning och mysfaktor än på praktiska saker. men jag tror nog att så har jag alltid varit. Jag är lite estet, och jag låter de andra ta hand om det praktiska efter som att jag suger på sånt.

Jag har nog gått lite väl mycket in i drömmarnas värld när det gäller det här. Jag tror att direkt när jag flyttar hemifrån så kommer jag förvandlas till Farmor i Bamse eller eventuellt Martha Stewart. För idag när jag hade lunch så hittade jag en tidning (ica kurirens trädgårds special) och fick direkt för mej att jag skulle plantera. Jag ska ha gröna växter överallt och alla som kommer hem till mej kommer känna sig så hemma att de stannar för alltid. Jag skulle vattna blommorna varje dag och grannarna skulle förundras över hur mina blommor kunde blomma året runt.  Och det kommer från en som har en torkad kaktus och en växt som har varit i golvet massor gånger och därför står helt snett i sitt rum!!

image279Skärpning på mej alltså. Men att drömma är aldrig fel. Men jag kan ju lura i mej att jag skulle ställa mej och påta i en massa våt jord när jag kom hem från jobbet istället för att slänga mej framför tvn med en pringles i min hand och se will and grace.

17 år - Veronica Maggio

" Snurra flaskan, jag har aldrig, sanning eller konsekvens. Vad vill du veta om mej, fråga bara. Jag berättar vad som helst. "


Kisses!

p.s.

image276

Har fått praois på jobbet. Känner mej sjukt vuxen. Jag säger till henne vad hon ska göra , ojoj. Vuxenpoäng!!(äntligen)

På bussen hem så var det en hel klass eller något där och filmade. Scener hit och dit och jag låtsades inte bry mej (vuxen ju) fastän jag egentligen hade velat vända mej om och vrålstirra på hur dom gjorde. Såg väldigt proffsigt ut måste jag  säga (det lilla jag såg).

Nu måste jag hoppas på ödet, karma eller.. gud jag vet inte. Jag måste få koll på min framtid, min höst. Allt hänger på det. Hoppas och önskar ett jobb så att jag kan planera lite.

Kisses!

tribute

image273 . . ♥!


Matchen idag var ingen höjdare. På väg till visborgsvallen så gick min väska sönder, just när jag stod på ett övergångsställe, halva vägen kvar, puuh! Borde ha tagit det som ett tecken på otur. Men nej, så tänkte jag inte. Jagb ar plockade upp dne och kånkade till ica och köpte en banan att äta innan matchen, helt ovetande...

Vi hade spelet, vi hade allt. P18 stod bara och tittade på när vi spelade i första halvlek. Vi spelade ut dom, men vi gjorde inga mål.
Sen kom oturen ifatt mej. Straff!! Snubbling!! Felträffar!!
Vi skulle ha tagit den här matchen lätt, är våra mål som fattas, och jag ber om ursäkt för att min otur. Vad kan man annars kalla det?

I morrn är det måndag igen. Jobba. Känner inte för det alls, vill ligga i solen och lyssna på musik eller gå runt i stan och njuta lite av den kommande sommaren. Men jag har fotbollsträningen i morrn att se fram emot.

Ikväll ska man nog njuta av den lilla tid av helgen som är kvar. Jag har pringles, godis (sen igår) och cola till mitt förfogande. Wanna join?

Kisses!


image274

the way you make me feel

Helgen är här igen. Och likaså Maj, sommarmånaden vill jag påstå att det är. Jag hoppas i alla fall.

M ligger och sover brevid mej, och jag har precis njutit av ett avnitt av spanking new greek och ätit lite vindruvor, funderar lite över hur det har gått för Eve och Ullis på fastlandet i deras match.

Igår var det lite firande, eller.nej vi firade inte så mycket (film och god mat bara). Men igår var det 1 år sen jag skickade ett sms till M och frågade om vi var tillsammans (romantiskt, ooh yes!) .

Hörde och såg No Air låten på mtv tidigare, har hört den förut, men nu fick jag rysningar, så bra tycker jag antagligen att den är, haha! Datorn gillar inte att jag försöker göra en länk så gå in på youtube och sök på No Air så får ni se vad jag rös så mycket av.

Idag var jag och M ute i solen och gick (jag skulle köpa lördagsgodis,haha!) och hittade en jätte fin kofta som jag såg igår på tv, en tjej hade en sån på sej i Talang och jag tänkte att den var jätte fin, och så hittade jag en likadan för halva priset!! Yeah!

Kisses!!