hanging by a moment

image220
... I believe!

Så här stod det på mitt horoskop idag: You're really nervous about rumor you heard, but you're about to learn it isn't true, so you can relax. . Oh my! Läskigt att de stämmer så pass. Fast man kan ju få det mesta att stämma som står i ett horoskop bara man tänker efter tillräckligt noga.

Mamma har gett mej en hemläxa (jag som inte ens går i skolan). Jag ska skriva upp en lista på vad jag vill göra det kommande året, speciellt nu på våren. Så nu i veckan blir de lite seriöst funderande från min sida. Bli inte överraskad om jag kommer nästa måndag me riktig crazy frilla á la Einstein på grund av alla tankar. Tar gärna emot tips på vad jag borde göra. Haha!

Jag har inte riktigt skött mej med varken stretchingen eller icke godis och läsk ätandet/drickandet i helgen. Och I blame Mathias! Men i morrn ska jag ta upp kampen mot de onda sötsakerna igen. Den här gången ska jag vinna!!

Jag har ju inte skrivit någe om min kära blogg kollega Evelinas upptäckt av media. Jo i Fredags var det ett helt uppslag om Eve och hennes funderingar och bloggande i tidningen. Riktigt roligt. Jag har dock bara sett det på internet och inte från papper liksom. Men i morrn är det första jag gör att jag letar i köket (ev. i soporna) efter Fredags tidningen och sen läser den rackarns artikeln.

Jag ska jobba mer på mitt självförtroende. Inte för att jag är en sån som går in i ett rum och direkt ser man på min kroppshållning att 'hon vill inte vara här', och går runt och gömmer sej. Nej absolut inte. Men ens självförtroende är en riktigt viktig del av ens liv har jag kommit fram till. Det är det du lever med hela tiden, konstant. Din självbild och ditt självförtroende (nu kommer jag få massa kommentarer av eve för att jag skriver fel) är det som påverkar din syn på världen och ditt liv. Har du ett bra självförtroende så ser du fler möjligheter och optimistiska vägar än du gör med ett sämre självförtroende, så är det. Du vågar mer med mer ego helt enkelt.


Kisses!


Kommentarer
Postat av: Jeili

Hej där boel. kul att läsa din blogg oxå. Nu har jag hittat hit an nån anledning (kan ha varit pga msn) Men roligt iaf. jag skall försöka följa ditt skrivande nu. :) Försöker du oxå hoppa över sötsaker? vad är dina "tänkta" regler då? Aldrig sötsaker eller bara på helgerna typ?
Kramar Jeili

2008-01-21 @ 18:35:22
Postat av: E

haha, vadå? brukar ja klaga när du pratar om detta ämne? ;P

2008-01-21 @ 23:09:25
Postat av: E

självkänsla.... hehe

2008-01-24 @ 14:48:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback