hush

Va en härlig träning ikväll! Kände att man levde lite i alla fall.Hehe!


Reflektion om roller (bieffekt från psykologin)
Jag har tänkt lite på det här me att ha roller. För det har man ju hela tiden, utan att egentligen tänka på det. I skolan har man en viss roll och man förväntas att hålla sig till den och hemma har man en roll.
Jag har börjat att tänka på det eftersom att jag undrar vad som händer då man växer ifrån sin roll.
För man får ju sin roll av en anledning, man kanske är den personen som är i en sån roll när man får den. Men om man förändras då? Måste man stanna kvar och låtsas vara någon annan då?
Är det därför som vissa skiljer sig, för att de har växt ifrån de roller de hade när de träffades. Borde man inte kunna anpassa sig?
Att vakna upp en dag och upptäcka att man inte längre är samma person som man var för ett halvår sedan kan ju inte vara det lättaste. Men det finns ju antagligen en anledning till att man har förändrats. Man har kanske anpassat sig eller lärt sig mer. Det är ju oftast något positivt!
Alla förändras ju hela tiden, men att får bort den där rollen är lite svårare. Det borde vara lätt, eftersom att vi alla ändras hela tiden med olika intryck och lärdomar men gruppen som man har den här speciella rollen i har ibland ett rätt så konservativt sätt att se på allting. Men blir fast där man var för ett halvår sedan, även om man inte passar in där.
Man borde inte behöva låtsas vara någon man inte är, inte bland sina vänner. Det är vad jag tycker.
Skit i roller och var den du är. Det är den personen som räknas, ingen annan.

ängel

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback